![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
Quote:
|
mai, gata liniste... ;) nu da idei si altora.
|
donule, iar stai degeaba cand e vorba de distractie live, unplanned prin oras.... hahah
aseara ne stransesem la un moment dat vreo 5 masini... dar mergand incet pe republicii din cauza gropilor nu a tinut mult distractia. oricum, ma foooot rau pe gumele de iarna si mai ales pe gropile din orasul asta de tot ***. si in semnalizarea rutiera, ca ati vazut ce semne au pus pe republicii unde e groapa aia (asa am ajuns sa definim locurile din Pl..dupa gropi) in fata la George? niste prostii din alea de plastic cum sunt pe DN1 pe mijloc. si d-abia se vad noaptea ca nu sunt fosforescente. dar semnele ca semnele, dar gropile frate ma dispera. o data cred ca o sa fac atac de cord din cauza gropilor din orasul asta, si nimeni nu vede ca ne rupem maisnile aiurea... si daca merg cu 20 la ora tot zdrangane masina intr-o veselie. dau bani pe suspensie sport sa o rup prin gropi in loc sa merg bine pe serpentine. dar sa dea darq sa stric ceva la masina din cauza gropilor, ca ma jur ca sunt peste ei cu avocatul... numai asa vad ca rezolvi ceva in tara asta. cum draq frate or avea alte orase drumuri mai bune? macar alea principale, ca avem si noi un bulevard de 5-6 km si ala e varza! dar in schimb avem 179.876 de statui. cred ca o sa ajung sa imi iau jipan cu platforma si scot masina pe platforma din oras..... asa sa ne traiasca cei care se ocupa de asfalt. sa le dea si lor gropi in stomac Cel de Sus, ca in creier vad ca au... unele gropi pe republicii sunt de rveo 5-6 ani... aia la catedrala cand vii pe banda I, aia cand iesi din giratoriu pe banda III catre sindicate , aia in fata la george si intreaga serie de guri de canal de dupa aia catre Nord.... si intre catedrala si intersectia Mihai Viteazul..nu mai zic ca deja e clara situatia! |
Io tengo dinero sau cum draq se zice..., n-am bani!
Am rezervorul pe low si sunt intr-o perioada neagra, plina de datorii... Sper k maine seara sa trezesc si eu putin orasul cu cateva ture :evil: |
No tengo dinero..ai zis-o chiar invers....
pai sper sa mai gasim ;) pe cineva maine seara :D |
Probabil ca o sa dati si de mine!:-) :twisted:
|
Quote:
Daca incerci s-o eviti in aglomeratie pe partea stanga, risti sa intri in vreunul pe contrasens, iar daca incerci prin dreapta, risti sa lovesti alta masina...; oricum... primaria nu cred ca-si face datoria asa cum trebuie, asa ca votul meu pentru ei nu exista... |
Intr-un oras de *** ce pretentii poti sa ai, dupa ce ca e mic mai e si varza, macar strazile principale sa fie bune, dar ce poti sa faci, rupi in continuare masina aiurea, bine ca au pus 7 milioane de luminite ca zici ca mergi cu avionul nu cu masina, primaria sucks
|
in plm isi bate joc de noi primaria....care stiti cum a asfaltat artera Malu Rosu?7000 de straturi de asfalt cu fibra ptr priza.....de zici k turnau autostrada..au ridikt bulangii canalele la vreo 5 cm-6 deasupra soselei.dak vi cu viteza risti sa spargi cauciucu si janta...bataie de joc sa mor io....:x
|
pai si pe republicii tot as or sa faca. vei face slalom printre gropi. nu au interes sa faca...ce pl lor. eu maisni de servici, ii doare la bashketi :)), dar mie mi se rupe sufletul cand au trosc, tronc... parca vad cum am mai lasat o parte din masina si din banii bagati in ea in groapa aia...
prob este ca mai nou, cred ca voi umbla cu bata la mine. cand trec sina de tramvai de la MCD Nord merg f.f. incet. e logic. si deja ala din spate vine foarte aproape de mine si incepe si claxoneaza. desi sunt inca 2 benzi pe unde ar putea sa ma ocoleasca. dar asa isi manifetsa el inteligenta si cultura sa ca are clase cat trenul... ca il icnurc ca merg prea incet. si de obicei cei care fac asta nu merg cu mai mult de 50-60 dupa ce trec de sina. chiar asa o fi greu sa ma lase sa merg cum rveau eu...sau chiar vor sa ii iau in pwla pe toti si sa ma cert cu ei? sunt genul de oameni care ii vezi mergand singuri pe banda II cu 95-102 km/h cand vii de la Buc sau Sinaia. sau mai depasesc pe ala de merge pe banda I cu 93-101 km/h. cred ca in curand ma bag in politica. sa vezi ce foot la toti jegosii atunci... cati nervi am... ma enerveaza rau prostia unora... de unde si expresia: God must love stupid people, cause He made so many ! |
Eu cred ca asta e strategia primariei impotriva celor care detin masini modificate, tunate, cu garda joasa... ca sa ne incurce sa nu putem circula pe drumuri publice. Eu unul, daca iau printre rotzi un canal d-ala cu capac inaltzat imi las acolo baia de ulei.
Primaria nu ia masurile asa cum trebuie..., opinia mea... |
nu iau masurile la garda de sol....
|
Stii ce ma enerveaza pe mine la politicienii astia?
Totzi se dau rotunzi ca atunci cand vor ajunge la putere vor face tot ce trebuie..., ajung la putere si fac tot ce trebuie (pentru ei)..., si dupa aia cand pica de la putere stiu sa faca gura ca cel care e acum sus nu face nimic, ca daca ar fi el... maaama ce ar face... Romania... tzara nimanui si totusi a tuturor posibilitatilor. |
mah, ca fac pt ei e de inteles...dar sa faca si pt noi...
eu vreau decat asfalt. in rest merge bine orasul :D.... dohhhh.... |
Eu as vrea sa asfalteze drumurile bine, sa nu le mai peticeasca pe ici, pe colo si as vrea sa vad cosuri de gunoi la fiecare 10 metri.
Adica sa nu fie stalp de beton, statie de autobuz sau coltz de strada fara cos de gunoi. Aaa, si sa se dea amenda pentru aruncarea gunoaielor in alte locuri decat la cosurile de gunoi. (fara scuza ca nu e cos in acea zona); in strainatate daca nu gasesti cos de gunoi, ceea ce e imposibil, nu arunci gunoiul pe drum, mergi pana gasesti un cos si gata. Deci daca primarele nostru asfalteaza drumurile si pune cosuri de gunoi peste tot si da amenzi pentru aruncarea gunoaielor pe drum si ne ofera si noua o aprobare si un drum bun pentru curse legale, atunci e cel mai adevarat primar dintre toti! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning