![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Quote:
ai putea vorbi si cu el despre asta...nu cred ca nu te-ar ajuta |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Oricum...i'm open for business & in search for an engine :oops::oops: |
La multi ani , tot ce ne dorim :D sa avem parte.
Bft cu proiectul. Pyranha. |
la multi ani ..sa fiti iubiti ..
spor la lucru morph |
La multi ani!!!Fie ca noul sa iti aduca fericirea in V!!!:D:D:D
|
Quote:
|
Anul nou a adus ursuletului ciubotele de iarna si pentru fata >:) purtate ele asa da fac treaba iarna asta :)
|
Quote:
|
Din cate stiu eu vrei un motor de drift !!!
avand in vedere ca 3.5 este un motor foarte greu,si destul de puternic pentru caroseria de E30 !! AR FI MOTORUL PERFECT PT TINE !! DE CE ??SA ITI SPUN,ACUM CATIVA ANI AM AVUT ONOAREA/PLACEREA DE A MERGE cu ursul lui Dany Laf cand avea 3.5 !!! ii pleca curu si cu a3 pe sosea :)se invartea cu a2 la 3000-4000 d ture !cu roti pe 16 :) ca sa nu iti mai zic de treaba ca "12v" sunt foarte rezistente la "RUPT" si tu stii bine !!! iti dau exemplu pe JAKALU E TOV MEU ,STIU CAT A DAT IN GETAX,SI CUM TRAGE SI ACUM MASINA,SA ITI MAI DAU ALT EXEMPLU ESTE UN URS AICI P FORUM(NU VREAU SA FAC PUBLIC NUMELE,NR DE INMATRICULARE) CARE A MERS IMEDIAT DUPA RODAJ (800 KM) CU 2 LITRII DE ULEI CASTROL SI 4 LITRI DE FLORIOL...VREAU SA ITI SPUN CA MOTORUL SI IN ZIUA DE AZI TRAGE GRAV GRAV,SI MASINA LA NOI IN CARTIER VREAU SA ITI SPUN CA A OMORAT-O CINE A APUCAT,CA ERA MASINA UNUI NEPASATOR !!!O DADEA TUTUROR ! 24 D VALVE E PRETENTIOS :)SI 2.8 NU ARE CUPLU 3.5 LUI !!!Si tu stii fb ca ai nevoie de CUPLU sa o arunci bine bine :D nu cai !!! parerea mea CONSTRUCTIVA ESTE CAUTA-TI UN 3.5 12V !!! |
Quote:
Filip FLP este cam nemultumit de 3,0 12v, poate la 3,5 se schimba situatia ...nu vorbesc din experienta doar zic....am discutat cu el si nu i se pare foarte ok! Morph discutam cand ajungi , daca mai ajungi:D |
Quote:
SI A FOST SUPER MULTUMIT !!!:) 3.5 IL ARUNCI FOARTE USOR PE CURBE CU O CASETA DE DIRECTIE DE PISICA FACI TREABA LA DRIFT ! ca sa nu mai zic de "FIABILITATE" |
Quote:
Faci treaba buna cu un 2.8 , admisie m50 , un cip BUN , serpi m3 DAR trebuie sa ai grija de grup pui sa comunice bine cu , cutia ... M30 B35 parerea mea este mai bun decat un m52 b28 din toate punctele de vedere ... fiabilitate , cp , cuplu . |
Quote:
|
A inceput discutia sa aiba sens :)...ma nici eu nu sunt hotarat dar la mine treaba sta in functie de buget....si e cam asa:
ori o ard provizoriu (adica 1 sezon) cu un 2.5 24v + others DAR MA DAU! ori suntem golani si arunc un V fie el 3.5 sau 4.0 DAR mai dureaza si nu stiu cate etape am sa prind anul asta. deci ori ori...acum in functie de ce gasesc...treaba cu 2.8 si admisie de 2.5 serpi m3 & & & a deviat graaaav de tot in capul meu intr'o seara...dar decat sa pun un 2.8 cu toate astea (ajungi peste 1000e) mai bine cumpar un 3.5 v8 sanatos de banii astia si altfel faci treaba, asta e clar....si de la 2.5 24v la v8 e diferenta mare... deci ori o sa fie V ori o sa fie 2.5, nimic mai mult. Momentan situatia s'a redresat nesperat (financiar vb.) si daca lucrurile merg bine e ffff posibil sa ma aleg si cu un sponsor oficial :D...totul se hotaraste saptamana viitoare :) pana atunci :arrow::arrow::arrow: ....revin imediat cu un post :) |
5 Attachment(s)
TRABY GAS TANK + o poza d sezon ;))
Tin neaparat sa'i multumesc lui Cretz, MERCI COANEEE!!! Se stie el :) (trabantistu' nr.1 al Moldovei :) :) :) ) ca el m'a trimis la nea Costica :) Rezervorul se prezinta in stare fff buna, nu curge, nu nimic :)...trebuie sa'i fac antival. ASA CA, VA ROG FRUMOS sa'mi faceti/urcati aici :) (PLS!) o poza cu antivalul/sorb...stiti voi...paharu ala...unde vine TURu...unde vine RETURU...ce fac cu stutzu ala de sus si de jos (daca se astupa sau nu)...etc! Again, cine stie :) MULTUMESC ANTICIPAT! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning