![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
pai cu astfel de poze vii tu ??????????? cu galeata ca suport??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
na ... cu ce am gasit si eu prin casa .... :oops: :oops: :???: :lol: |
mdea....fie de data asta :D:D:D oricum dau super bine pleoapele ;)
|
Quote:
|
aha, chiar vin bine si ii schimba aspectul ;)
|
Hmmm... de ce nu ai luat pleoape cu contur dupa cercuri... cred ca aratau interesant si alea ... si despre LEDuri :lol: :lol: :lol: ... no comment :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
De aia .. .ca sa intrebi tu :lol: :lol: Dau mai bine astea ... sunt doar un "+" de agresivitate ... alea ... nu stiu ... nu ma impresionau deloc... Cu ledurile .... na ... ce sa zic :lol: Sa vad daca imi iau banii sau mi le schimba ... as tinde spre bani ... ca ... sincer nu prea meritau ... da na ... |
super tare!!! bv pt masina astept sa-mi spui cat ai bani ai bagat in ea pt ca si eu vreau sa tunez un s3!!!!!
|
Quote:
1. Sa pui poze neaparat cu S3-ul 2. Cred ca de bani mai bine intrebai de private. |
Quote:
Nu-i nici o problema :D 1. pe alt topic:shock: 2. asa e :-) |
nimik nou ??
|
felicitari pt masina! ai gusturi, se vade!!:shock:
e super, super tare masina!!! unde as putea si eu sa gasesc un tuning asa finut pt masina mea, nu din ala brutal ca numi place?:-) daca ajung si eu sami modific masina, la tine voi apela cel mai sigur! daca ma vei ajuta:lol: daca o data te vei gandi sa vinzi masina sar putea sa ma intereseze!1:lol: inca o data e SUPER masinutza ta;) |
Quote:
As fi vrut sa-mi iau discuri frana brembo ... dar am inteles ca nu sunt pt A4 (adica in locul la cele originale nu alt kit) ... si a trebui sa-mi iau altele normale pt ca erau cam duse ... Si cam atat ... la ideea cu dvd renunt pt ca nu stiu cat se merita ... Cam atat ... si nici nu mai e nimic in plan deocamdata :rolleyes2 :-) |
Quote:
10x :oops: :oops: Cu pareri pot sa te ajut ... la oettinger nu mi se pare f reusit ... Ceva finut am vazut la caractere http://www.caractere.com/ Oricum, o sa ma mai uit si o sa vad ( nu stiu la ms-design(imi face figuri site-ul) dar din cate tin minte si ei aveau ceva finut si frumusel) De vandut ... o vand peste un an si ceva ... cand o sa aduca audi ceva special pe piata :D (cel putin sper ca o sa reusesc sa-mi iau acel model:rolleyes2 ) |
TT cabrio ??? :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning