![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
Aiiii sa moara gigi,dupa 1 an de zile vad si io motoru' mergand:),hai date'n pana mea...Job'ule sper sa o rezolvi cat mai curand,si ma bucur pt tine:)...ti'am zis io de multe ori ce bataie merita ala,dar tu batman batman:) fiecare cu parerile lui...ma bucur pt tn si bafta:)
|
tu l ai vazut mergand o perioada dar nu intru n detalii.
mersii . |
Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!Acum mai tre sa il ,,bagabontim"(avand in vedere ca unele piese au venit dintr-un urs bagabont rau) :)))!
E bine ca totul merge bine la el! |
bah am pus azi stickerele ramase, dar am uitat sa fac poze :lol:
|
Quote:
|
da' ce are ma ? sa fie ursu' mumoooos...
|
O vopsea tre sa ii dai ca de restu se ocupa TeteL.....
Anyway ursu arata cox oleaca de puncte de rugina pe ici pe colo da e cox ursu se face totul usor usor.....hai sa nu zicem aprilie dar in MAI sigur o sa iasa pe strazi cu un look de ividiat un motor tziplete si un sofer handicapat rau:lol:!!! |
as vrea sa fiu si eu asa optimist :lol:
|
Quote:
|
m au facut altii sa mi pierd optimismul in trecut ... dar tot raul spre bine .
imi pare rau si de bujiile alea ca am dat ceva bani pe ele si mi a zis tetel aseara ca s ar putea sa fie bune de aruncat la gunoi, n-aveau mai mult de 2,3 mii km ... |
Quote:
|
inseamna ca nu sunt ale mele.
|
Quote:
Vine,Vine primavara Ursuleti din toata tara Fara garda pe campii Hai dea'latu' bai,copii =))) |
ceva noutati : electrica terminata... acuma se intinde mocheta si se termina interiorul , mecanica aproape terminata... + ceva retusuri :)
jantele vor fi schimbate cu nisthe keskinuri , finala la fel schimbata cu un remus :) sa vedem ce mai e....:???: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning