![]() |
Re: Membrii 4tuning Constanta
primiti si un copil nebun? adik yo?
|
Quote:
PS: ma si vedeam pe mine la liniute... mai ales ca duminica vin cu Tico, probabil... :hahano: @CT ?? POT: daca vii cu 190 km/h, NU te primim! |
Apropo....veniti si voi normal...fara cascadorii...nu facem concurs care ajunge mai repede sau care trage frana de mana mai mult...:)...ne intalnim la un pahar de vorba.
|
Exact cum a zis si ery ... veniti cat mai civilizat .. fara sa atrageti antentia sa nu avem vre-o vizita de la " organe "
Ne cunoastem .. facem prezenta .. si mai vedem ... |
:))) de la organe ... poate ne viziteaza un plaman ceva sa pun mana pe el ca eu ii am paraditii pe amandoi
|
super tare ideea :D ne vedem pe acolo :D
|
ar fi misto sa se dea cu subsemnatu .. se face o foaie ....si toti isi scriu userul acolo ......:D ca sa stim numarul :D
|
pai asta era ideea si cu user .. si apoi le publicam ;)
|
Aah, si eu voiam sa vin cu frana de mana trasa inca din fata casei....sa am si eu tamburi din aia rosii, cum se poarta....:rolleyes2
Bine atunci, vin cu treapta 1 fara sa schimb deloc, cu pedala la maxim :lol: Nu mai faceti liste, cea mai buna idee e ca toti membrii sa-si prezinte masina (masinile) pe sectiunea creata in acest sens ;) si in felul asta ne cunoastem :D |
o sa incercam sa facem poze .. sa vedem daca iese ceva frumos
|
si printre voi sunt si pers fara masina:(
|
cand imi vine caruta, te iau eu :lol:
|
|
sa te ia gaiaaaa:))) nu sunt eu , dar seamana ma jur
|
adi te gasim si in versiunea superman de hunedoara ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning