![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
aia e sor-sa lu Ony....miky:).....in afara de ea...de fapt ,cam mai multe...
Nebunia SRS A cuprins si clasele Fetele urla-n disperare SRS e cel mai tare!!! Cu asta am spus tot(cred:D) |
Quote:
hm:-? ........:))) |
Quote:
O alergam din motive perfect normale......ne era frig!!! Ma mancav-as...vineri veniti si voi toti ca sa fie frumos..:rolleyes2....ok poate ca nu veniti cu masina&stuff dar puteti veni...eu de aproape un an am lipsit de 2 ori atat...am avut certuri&stuff ca ajungeam prea tarziu acasa si alte cacaturi prea multi bani cheltuiti dar...tot veneam...cu metrou su tramvaiu cu cei care erau amabili si ma luau si pe mn...inca me-aduc aminte cand ne inghesuiam 5 in tank:lol:!!! Deci cred ca se poate sa va sacrificati si voi..pe Leo il intelegem ca are copil mic:lol:!!!Dar restu nu va inteleg sincer si eu am scoala si eu am treburi si eu am alte cacaturi pe cap da' frate e vineri seara dupa o sapt de munca merita zic eu sa vii sa te distrezi nitel:P!!! Va pupa Jean Fortza S.R.S. P.S.:Sper sa se ia in considerare postul am scris timp de 15 min deci pot gandi:woowoo::boogy: |
Quote:
e sormeaa..:))) "P.S.:Sper sa se ia in considerare postul am scris timp de 15 min deci pot gandi" corect:-"... cu toate k nu prea ar trb sa vb:D ..dar o sa incerc sa vin si io mai des:D |
+1 pentru postul lui grin:)
Haideti,sa ne putem cunoaste cat mai bine,pentru a ramane uniti....nu cred ca e greu....sau anuntati-ma.....aveti numarul meu....pt cine nu il are il gaseste la Date de contact......aveti,de asemenea si ID-ul meu.....haideti sa fim mai uniti. Cu Respect,TAZ!!! |
Quote:
:))))) |
Quote:
ms de sfat ma duc maine sa iau de la piese auto un spray :)))) |
aaaaaaaaaaaaaaaaa.....ce marfa a sunat:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!
|
Quote:
:)):)):)) |
bai nene,ce's cu perversiunile astea aici:))?
Dupa 12 noaptea,va rog=))) |
Quote:
"gang - bang" aa cn gandeste pervers?!?!?!:))):)):))) |
daca iti dau o perversa ca pe targu' ocna....nu poti s-oi duci...si iti fac si deschizatura acolo sus,la ochi=)))
|
Quote:
|
ma inteligentilor care e pluralul substantivului telecomanda:?::evil:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning