Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

viviesp 22-06-05 19:03

AM SET DE GARNITURI PENTRU CHIULOASA PENTRU 2,8 NOI NOUTE. NU LE VREA NIMENI?

florin_cars 22-06-05 19:19

ia masurile te rog vivi si da-i-le lui Codrin ca vad ca e tare demoralizat cu motorul lui, si poate cine stie, o fi 2.8 pana la urma, ca el l-a masurat dar cica e 2.0.
totusi cine a auzit de V6-2.0 MPI la ford??? eu n-am auzit de nici o injectie la tipul asta de motor..dati-va cu parerea si argumentati poate are o sansa Codrin si chiar o fi 2.8....

codrin44 23-06-05 01:14

nu-i 2.8 florine :(
cel mai probabil e ce am vb. ,un 2.0 cologne cu adaptare.
azi i-am luat si garniturile de chiulasa si le-am plaenizat cu 0,5mm.
cam mult cred dar garniturile facute manual sunt cu 0,2 mai groase decat originalul si se compenseaza.i-am mai lustruit supapele si mi-au venit de la galvanizat toate tablele de pe la motor,inclusiv galeriile de evacuare(arata super)
am mai gasit vopsea termorezistenta dar nu poate aduce decat cu baxul pe albastru sau rosu.
mui%^...l de mekanik fura curent cu adaptari de turbo de-mi vine sa-i dau o sticla-n dinti.
un disc de ambriaj nou e 3,8 mil si ferodouri separat nu gasesc.
am vazut ca usureaza cineva volante dar nu stiu cat de bine le ekilibreaza.
merg inainte,dar cu capul in jos. :(

florin_cars 23-06-05 12:15

i-am zis si lui cosmineloo ca este cineva care vinde ferodouri de ambreiaj orice model, dimensiune, deci masoara si zi cum e si cat, habar n-am eu dar sa stiu ce sa-i zic la om. Nu spune modelul ca omu le da pe dimensiuni.
Astept... :wink:

nu prea am inteles ce-i cu mecanicul care fura curent.. :oops:

codrin44 23-06-05 21:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
nu prea am inteles ce-i cu mecanicul care fura curent.. :oops:

fura curent=da la masa=bate campii :D

referitor la ferodouri am 2 dar mi s-a spus ca nu sunt bune deoarece nu au nu stiu ce armatura in interior
ele-s maro deschis la culoare ,nu negre cum am vazut eu prin magazine.
revin eu cu dimensiunile si daca ai certitudinea ca sunt bune le iau.

florin_cars 24-06-05 00:52

deci am citit anuntul si astazi si are si discuri de ambreiaj si separat ferodouri si nituri..

ahh, am uitat ceva, ai planeizat chiulasele banuiesc cu 0.5mm, nu garniturile :P , din ce ai scris asa reiesea si m-am mirat putin :shock:

pai ce vrei sa zici, k ai de gand sa montezi turbo, sau ?!

vorbesti cu subinteles, sunt derutat in draci de turbo ala :D

apropos, pune pozne cu tablele alea, si ceva preturi, firme unde le-ai facut etc..detalii man, detalii, cu astea ne hranim pasiunea :twisted:

Caprise se pare ca nu vrei sa ne arati poznele tale, asta e.. :cry:

Caprise 24-06-05 14:22

1 Attachment(s)
Ma las rugata.. :P glumesc. vroiam sa pun poze cu amandoua, dar... uite una din ele

Caprise 24-06-05 14:28

1 Attachment(s)
masina cu care vom face o excursie vara asta :P .... asta pentru vivi si toti ceilalti care vor sa vanda .. rusine!!! ( desi partea cu banii o inteleg f bine, dar in rest nu aveti nici o scuza)

codrin44 24-06-05 23:57

5 Attachment(s)
deci...
am plaenizat ciulasele:D si am rectificat scaunele la supape
am sablat admisia si capacele culbutori
am galvanizat tablele si galeriile de evacuare
toate la fabrica de avioane,pe blat.
astept vopsea termorezistenta(albastra si rosie)pt.motor si sa vad daca pot baga si blocul motor la sablat.
mai vreau sa usurez volanta dar nu o pot ekilibra decat la 1500rpm si s-ar putea sa nu iasa cum trebuie.

acel \"mecanik\" spune ca a gasit un V6 turbo cu blocul crapat si sa iau turbinele.referitor la asta: 1. nu-l cred pt ca ....fura curent
2.daca e adevarat,as prefera sa iau motorul cu totul si sa-l refac.
3.nu cred pana nu vad

si daca tot suntem o comunitate....va spun ambitia mea....meteteeka-cel mai frumos capri din tara!

am imbracat bordul in fibra si urmeaza si panourile,si le vopsesc la culoarea masinii

florin_cars 25-06-05 00:53

asadar..Caprise, te lasi rugata, Aai ? :oops:
bine atunci te rog sa-mi arati pozele cu 'The Capri' acesta este :? , modelul 3 care mie unul nu-mi place stock, de aia astept sa vad ce face codrin, vivi..
'The Capri' este Mark I :P si cum stiu ca ai un '69, ala il vreau, pretty plss..plss :P

deci pt acesta iti trebuiau jocurile la supape :D

Codrine, V6 Turbo nu stiu sa fie decat modificate ulterior, deci dk chiar este unul din cele facute de tunerii nemti e ceva de valoare, si cum zici tu, mai bine ia-l si repara-l ca e facut sa suporte Turbo, al tau deja e facut clar contra Turbo prin planeizarea chiulaselor :wink:
vrei sa zici ca e Bi-turbo :?:
--da mult curent fura mecanikul ala :yikes:

de unde iti iei piesele alea man, da si tu preturi, ce asa multe secrete...sau sunt din set, dupa culoare asa pare :roll: ca arata chiar fain, eu pt butoane de usa m-am gandit sa dau la cineva sa faca la strung, k eu nu am acces personal la unul.. :(

cum se face imbracarea asta a pieselor de interior in fibra? cat costa si pune pozele te rugam

cum schimbi pedalele, dai gaura in fostele pedale, sau se pot demonta si le pui pe astea in loc pur si simplu??

ai avut cumva volan de RS inainte?? mi-ar trebui un volan cu claxon pe mijloc si brate metalice(cromate nu strica) dk stie cineva..va rog, eu am unul de Taunus si claxonul undeva la un buton montat :chuckel:

pe blat vrei sa zici pe 'naspa' sa-'nteleg, costurile la sablari cat sunt :?:

ce table ai galvanizat? poze te rog la toate, capace culbutori, galerii A/E

scaunele la supape cum se rectifica? adika se 'ia' la freza sau cum?

codrin44 27-06-05 16:16

3 Attachment(s)
am dat volanta jos sa o duc la usurat si ......era deja usurat din fabrica,prin turnare...
adica nu vad ce as mai putea scobi,cand grosimea ei e de 1,5 cm. aprox.
pun cateva foto sa va dati cu parerea dar m-am uitat si la alte volante si erau pline,nu aveau santul in cauza.
problema e ca e tot grea,are aprox 10-12 kg.
ce-i de facut?

referitor la ce m-ai intrebat florine,pretul total la piesele de mai sus e aprox.10-11 mil.
pedalele se prind cu suruburi in pedala veche.
toate sunt de la RACING si sunt cump. de la un tip care e distribuitor la magazinele de tuning-deci fara adausul care l-as fi dat la un shop...
bordul se repara intai cu rasina de fibra,pt. a-i repara crapaturile si apoi toarna fibra dupa care cu chit auto se acopera imperfectiunile si in final se slefuieste si se vopseste.la fel cu panourile.
am sa pun poze cand sunt gata.(vopsite)
piesele de sablat si galvanizat,le ia un nene si le duce in fabrica si imi ia cam 800.000 pe capacele culbutori,chiulase si admisie de sablat si tot ce e tabla la motor inclusiv rotile de la curele le galvanizeaza.
referitor la supape si scaune,la strung le finiseaza forma si inlatura imperfectiunile date de timpul de functionare iar supapele le finiseaza deasemenea pt a calca etans in scaune.
cam atat................ :roll:

bussines 27-06-05 21:53

Baga mare Codrine.

florin_cars 28-06-05 01:24

asadar piesele de 10-11 mil mi se par scumpe dar cred ca pozele nu le arata valoarea lor adevarata :wink:

deci parerea mea: te-ai speriat ca nu-i 2.8 dar se pare ca esti in castig totusi, ai un bloc si tot continutul de 2.0 dar chiulase si admisie de 2.8 injectie, volanta usurata, consum mic la performante mai mari dekat un 2.8 :yikes:

buna treaba, motor preparat drept chilipir curat :peace:

si sablat/galvanizat tot chilipir, ma faci de, din banii ce-i am pt Sierra sa fac V6-le din garaj bucati si sa ti-l trimit colet la \"preparat\", oricum sunt curios cum ies piesele astea galvanizate, ca eu numai cromate stiu cum ar fi, galvanizate.. :? n-am idee, am vz pe Discovery dar sunt nesigur.

inca ceva, fibra nu se poate turna, poate nu ti-au explicat baietii prea bine, sau poate e doar rasina, dar fibra e ca o panza si nu e subtire deloc deci cam greu se muleaza pe bord, ca si la mine e putin crapat si unii imi ziceau sa-l imbrac in piele/musama dar si aia e greu, desi e mai subtire dekat fibra, pt ca sunt tot felul de contururi si forme care nu pot fi \"copiate\" de materialul pus peste. oricum vom vedea pozele, poate faci si inainte de vopsire, asa trebuie sa fie un proiect documentat cap-coada, \"inainte\" si \"dupa\" :P

P.S. roatele alea \"este\" fulii :D si chiar arata belea cromate, poate si galvanizate dk vor fi cum imi imaginez eu

codrin44 28-06-05 14:26

galvanizarea le da culoarea galbena,metalic,asha cum sunt sistemele de inchidere a portierelor cand vin din fabrica
si chiar daca se numesc fulii,e rotunde deci e roti....!!!!!!!!!!!1 :x
bordul il face din rasina si kit auto.
panourile se fac din fibra.
azi am masurat c.p. la motor-aprox.220-230,cam pe aici...si am si cateva iepe care daca fata...mai ies vro 15-17 c.p. in plus.dici pana termin eu masina ar fi vreo 240,daca intre timp se mai sting vro 2 de batranete.
acesta a fost un exemplu clasic de \"furat curent\"

florin_cars 28-06-05 14:32

aha..\"aberatie\"=\"furat curent\" gotcha :wink:

:shock: am vazut cum arata galbene si ...vor fi misto 8)

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning