![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Quote:
|
mai ai banchetele sau le imprumuti?:lol:
|
Quote:
|
ai grija la drumu dintre severin si orsova,no sa fie prea placut cu suspensia ta:P,in rest orsova timisoara cat poti de tare:D
|
Quote:
|
asta e bine...eu azi am venit la timisoara de la severin si e blana drumu...mai putin severin -orsova si o mica portiune pe la herculane...si vesnica problema au pus ceva semafoare
|
te ajut?
cu banchetele |
Felicitari, ai o masina pe cinste :D pacat ca vremea nu a prea tinut cu noi ... tare mi-as fi dorit sa vad aceasta masina la potentialul ei maxim :)
|
Asa este vremea de cacao dar masina merge binisor doar ca eu mai trebuie so anvat si sa fiu mai atent la plecari sa plec mai usor cu ea ca asa stau mult pe loc in rest a fost ok si oboseala ca nu am mai dormit au avut un cuvant de spus alta data o sa fie mai bine sper . multumesc pentru banchete si salutari la toti ;) bafta an continuare
|
si cel mai bun timp al tau a fost???
|
Frumoas eg-ul tau omule!daca te bagai la profi fara sa mai montezi interiorul sigur vedeai un timp mai bun...Sa vedem cum te descurci pe uscat:D.Bafta in continuare!
|
Quote:
exceptionale ambele masini. |
frumos am vazut inainte sa ploua te dadeai pe langa pista unde era asfaltu mai aderent decat unde ne dadeam in mod normal...trage foarte tare masina dar nah vremea na fost cu noi bafta mai departe :D
|
Quote:
|
Cel mai bun timp a fost o dezamagire mare pentru mine dar asta a fost am avut si cauciucuri yokohama parada care pe ploaie nu au nicio treaba an fine nu caut scuze 14.3 a fost aici ma situez acum pe ploaie o sa vedem data viitoare pe uscat si cu ambreiaju schimbat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning