Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii ROVER - MG (https://forum.4tuning.ro/433-discutii-rover-mg.html)
-   -   Fan Rover 75 ?? (https://forum.4tuning.ro/433-discutii-rover-mg/19722-fan-rover-75-a.html)

marcellr 15-02-10 14:52

Re: Fan Rover 75 ??

ok asteptam.....
ne onorezi cu prezenta la intalnirea nationala de la Brasov din Mai ?

M.

anykoo 17-02-10 20:59

buna la toata lumea..stie cineva ceva despre rover 75 motor 2.0 diesel, 116 cv, manual, din anul 2002( motor de BMW cica)..tocmai am cumparat masina de curand si nu prea am idee de mecanica..masina arata f bine si este f confortabila insa mie teama ca are prea multi km (150 000) si prea multi ani..de bani nu ma pot plange ca ma costat mult insa daca ceva se intampla sa cada la ea, piesele se gasesc f f greu.. am inteles ca firma a dat faliment, nu stiu cand, iar unele piese se fabrica in china..o fi adevarat? in fine..sunt multumita de masina deocamdata, merge f bine si as vrea sa ma tina macar 4-5 ani.

marcellr 17-02-10 21:19

Quote:

Originally Posted by anykoo (Post 3096905)
buna la toata lumea..stie cineva ceva despre rover 75 motor 2.0 diesel, 116 cv, manual, din anul 2002( motor de BMW cica)..tocmai am cumparat masina de curand si nu prea am idee de mecanica..masina arata f bine si este f confortabila insa mie teama ca are prea multi km (150 000) si prea multi ani..de bani nu ma pot plange ca ma costat mult insa daca ceva se intampla sa cada la ea, piesele se gasesc f f greu.. am inteles ca firma a dat faliment, nu stiu cand, iar unele piese se fabrica in china..o fi adevarat? in fine..sunt multumita de masina deocamdata, merge f bine si as vrea sa ma tina macar 4-5 ani.

Bine ai venit in randul nostru !
Pe aici sunt indragostiti multi de Rover si MG....:) care si cunosc masinile...
1. Motor 100% BMW (un motor reusit)
2. sunt putini km...(romanii nu sunt invatati cu masini cu multi km ...la ora actuala daca sunt intretinute la timp duc muuulti km ...motoarele moderne au nevoie de reparatii cam de la 450k km in sus)
3. firma nu mai exista (a fost "ajutata" sa falimenteze...dar este o alta poveste)
4.piese se gasesc ...poate ca la unele se asteapta un pic mai mult pana apar
5. ca ori ce piesa de masina (ori ce marca) sunt si piese fabricate in china dar si in alte tari...oricum ai putine sanse sa ai piese contrafacute :) pe masina....chinezii fac multe pentru ce se vinde in numar mare ....treaba de marketing, (piesele sunt de calitate facute ca pentru piata din UK)

Oricum cel mai bine daca ai luat-o de curand trebuie sa ii faci o verificare/toaleta, schimbi consumabile etc....ca sa te duca muuult timp ok
Masina se intretine si nu se repara...:)

Pentru mai multe detalii (ajutor, informatii, pentru piese, mai ieftine direct din UK,.. ce si cum...etc) te asteptam si pe siteul clubului ....Rover MG Club Ro iti faci un cont si te asteptam cu poze ale bijuteriei..si la intalniri etc...

M

adrian nicolae 03-03-10 22:44

salutare sunt interesat sa cumpar un set (4 buc) de jante de aluminiu (fara cauciucuri) de rover pe 15 ,pt un rover 75

aduadu 08-03-10 06:29

Salutare tuturor,
In primul rand tot respectul pentru toti membrii si jos palaria pentru cei care ne ajuta si pe noi - noivicii.

Nu detin inca un rover, dar catre asta tind. Vreau un 75 motorina 2.0
Avand in vedere ca sunteti in tema cred mi-ati fii de un enorm ajutor , poate stiti voi pe cineva care vinde si recomandati, daca nu macar vin eu cu ele si voi spuneti da . sau ba:)
Mi-am facut cont si in fan club si daca o cumpar pana la intrunire cu siguranta am sa fiu acolo:D
Mai fac parte din grupuri - ceea ce zic eu ca ajuta la "cv-ul" meu. :)) si pot sa spun ca imi plac intrunirile cu oameni cu aceiasi pasiune.

deci cam atat in primul post,
Bine v-am gasit

B59LSD 26-04-10 17:08

SALUTARE!
.... as dori sa cumpar un volan pentru un ROVER 75 daca se poate nou sau intr-o stare ff buna daca se poate varianta cu lemn si piele .... va multumesc.
De asemenea as dori sa stiu daca resetarea Km pana la revizie se poate face manual sau intr-o alta locatie decat BAVARIA SERVICE.

Multumesc mult si o zi cat mai buna

PS .. ai o idee unde as putea gasi un volan cu lemn si piele pentru un ROVER 75. Apelez la tine fiindca te stiu ca un veteran al site-ului.
MERCI

sergo 26-04-10 17:42

Quote:

Originally Posted by adrian nicolae (Post 3144646)
salutare sunt interesat sa cumpar un set (4 buc) de jante de aluminiu (fara cauciucuri) de rover pe 15 ,pt un rover 75

Sal....Eu as vrea sa le vind pe ale mele...Una singura are o mica zgirietura in rest sunt impecabile....Le dau cu 400 euro....Daca esti interesat vb...Sa ai o seara buna...

alex MG ZR 160 26-04-10 22:51

Quote:

Originally Posted by B59LSD (Post 3312339)
SALUTARE!
.... as dori sa cumpar un volan pentru un ROVER 75 daca se poate nou sau intr-o stare ff buna daca se poate varianta cu lemn si piele .... va multumesc.
De asemenea as dori sa stiu daca resetarea Km pana la revizie se poate face manual sau intr-o alta locatie decat BAVARIA SERVICE.

Multumesc mult si o zi cat mai buna

PS .. ai o idee unde as putea gasi un volan cu lemn si piele pentru un ROVER 75. Apelez la tine fiindca te stiu ca un veteran al site-ului.
MERCI

pentru diagnoza sau resetare de km vorbeste cu marcell. iti pune la dispozitie testarea cuy T4 care este testerul de reprezentanta. Tot cu el vorbeste si de volan ca te poate ajuta.

adrian nicolae 27-04-10 15:39

salu merci pt oferta dar mi-am luat deja jante

B59LSD 27-04-10 16:38

Scuze sper sa nu gresesc va numiti MARCEL fiindca mi-a fost recomandat sa vorbesc cu dvs referitor la o resetare a Km afisati pe bord (Km pana la urmatoarea revizie) fiindca am depasit cei 20.000 si acum sunt afisati cu minus. A doua problema este daca aveti sau cunoasteti pe cineva care are de vanzare un volan pentru ROVER 75 modelul cu lemn si piele (desigur intr-o stare ff buna sau chiar nou)
Multumesc anticipat

marcellr 28-04-10 10:06

Quote:

Originally Posted by B59LSD (Post 3315242)
Scuze sper sa nu gresesc va numiti MARCEL fiindca mi-a fost recomandat sa vorbesc cu dvs referitor la o resetare a Km afisati pe bord (Km pana la urmatoarea revizie) fiindca am depasit cei 20.000 si acum sunt afisati cu minus. A doua problema este daca aveti sau cunoasteti pe cineva care are de vanzare un volan pentru ROVER 75 modelul cu lemn si piele (desigur intr-o stare ff buna sau chiar nou)
Multumesc anticipat

ai pm

M.

bredoxx 13-05-10 21:21

nu cred ca are legatura cu arsul motorasului,electroventilatorul raceste freonul dar cel din radiatoare asa ca nu are logica

sergo 14-05-10 10:22

Quote:

Originally Posted by adrian nicolae (Post 3315085)
salu merci pt oferta dar mi-am luat deja jante

Sa le porti cu placere....Si daca mai auzi pe cineva,spune-i ca am....
Sa ai o zi buna....

tahi 08-07-10 00:57

salut,

imi poti spune legat de discuri si placute, pt un cdti 2004 facelift, ce parere ai, legat de marca care se potriveste
ce stiu este spus tot de tine, legat de grosimea discului fata parca 18mm?
se tot aprinde avertizarea pe bord

multam pt ajutor

FEDERICO12RIVERO 17-07-10 13:14

va salut sunt si eu un posesor de rover 75 si sunt ptr prima oara pe acest sit.

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning