![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
fiindca ?? sau ... deoarece ??? hotaraste'te omule :lol: :lol: |
inca un pic si suna usile:):):) azi am terminat de izolat usile cu dynamat mai am o boxa de montat si maine urmeaza cablarea porovizorie sa sune un pic usile alea :):):) imi este dor sa aud deja ceva brr brrr in ea :):)
|
Quote:
pt ca. .. fiindca ... deoarece ... asadar si prin urmare... :):):) |
baga mare sandule,ca la anul tre sa rupem tot ocs.
si mie mis gata fetele de usi peste o saptamana CRED,ca tare multe am de facut.mi-am scos tobele prin praguri,si mi-am facut sistemul hidraulic ptr bara fata si spate,am terminat si motorul v8 de ansamblat ramane sal mai pun in omega, |
hidraulic? :) :) :) sounds nice :)
|
Quote:
|
anul urmator se anunta cu multe bombe.sa speram cu nu vom ramine numai cu aprecierea publicului si vom prime niste "recompense" si de la un juriu adevarat.daca nu mergem la colegii de peste granitza care sunt mult mai "obiectivi" si apreciaza ceea ce merita.
oricum eu zic ca pina la primavara vestu' va avea cel putin inca vreo 6 bombe in premiera. oricum va fi liniste pina la primavara. ar fi super tare sa mergem la bucale cu niste prelate la noi pentru o premiera absoluta. ce ziceti? |
Quote:
tot in Aprilie ;) Is curios ce loc iei..cu GOlful :D In rest nu-mai bine si spor la munca. |
Quote:
|
Super golfu' sa-l stapanesti sanatos!!!;);)
|
cam asa ceva GAJULE bine zici ,la acoperim si sa fiarba apa-n ei ca nu le vad..
sandule fa ce crezi dar fa cu mare atentie,da mai mult pe calitate,mai ales pe finisaje,ca la anu cam la asta se vor uita mai mult. |
Quote:
Ii perfecta faza cu prelatele GAJULE caci oricum trebuie sa ne gindim cam cum sa amenajam standul caci deja se pune accent si pe asta !!!!;) |
Quote:
|
haideti ca si eu sper sa fac ceva pe masura voastra , acum si eu mi-am scos toate matele din interior , vreau sa incep sa cablez corespunzator asa ca am scos si mocheta sa o bag fumos sub el
|
Da se pune lumea pe treaba nu gluma prin Oradea.. ,dupa cum se vede. Bravo, si spor la munca!!! (o sa vina si rezultatele la sfarsit)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning