![]() |
Re: E89 - Z4 DCT ALPIN WHITE - "my joy toy"
this:
http://s13.directupload.net/images/u...4/arsctkks.jpg what's next? a masterpiece of engineering: BREMBO BBK http://e89.zpost.com/forums/attachme...1&d=1287239377 http://e89.zpost.com/forums/attachme...1&d=1287239377 |
Şti că ar trebui să lucrezi la Top Gear, nu? Ai grija de maşina aia;)
|
Quote:
ce am filmat azi noapte a fost doar o incercare la -4 grade. sa filmat din alt Z4 decapotat. imposibil sa iasa ceva deosebit... |
Uau ce rapid ai răspuns..... Serios vorbesc! AI o echipă extraodinară! Dacă zici că "sa filmat" deci sunt mai mulţi de 1 sigur...
|
Quote:
pai o crew intreaga. avem o "production company". cu aceasi camera de filmat au filmat parti din filmul "the bourne identity". aveam de gand sa facem ceva senztional, dar din pacate americanii au trimis jantele dupa ce a inceput sa ninga. :( |
tari de tot jantele
sa mai faci poze mai luminoase ziua pls. de BBK n-ai zis nimic :) , arata criminal cu ele (dar cred ca poza e de pe alta masina nu?) sunt o carutza de bani dar merita !! PS: am si eu o intrebare .. ca am avut o revelatie azi noapte .... pe jantele astea gen cum ai tu se mai pune plumb daca nu e echilibrata roata? ca ma gandesc ca as inebunii sa-mi strice aia jantele cu ***u ala de plumb pe ele... |
Quote:
BBK este intr-adevar de pe alta masina...Se vede la jante. El are VOLK gunmetal. Brembo 2 piece 380 mm costa cam 4.000 eur. Mai astept pina la primavara. acum sint 30 cm de zapada. masina zace in garaj. :( Plumb: Da, inca se pune plumb. dar asa putin ca nici nu se vede. nui asta problema. |
4000 euro doar discuri si etrieri fatza? sau e set pentru toate 4 rotile?
|
Quote:
|
Pot spune cu mana pe inima ce esti omul de care are nevoie un BMW sincer.Iti meriti produsul mai mult de 100%.:-).Stau si ma gandeasc cam ce ar insemna pentru fiecare impatimit de aceasta marca, sa poata face ce poti tu si ma refer la cei ce cunosc la BMW.Probabil ai vedea doar calitativ nu CANTITATIV.Sa ai spor in cotinuare la tuning rafinat.:-)
|
Quote:
acum lucram la o solutie noua cu o firma din germania sa schimbam culoarea la angel eyes la modelele E asemanator cu astea de la modelele F. este o combinatie de software si LED!!! i keep you up to date. pt masina mea urmeaza sapt asta: 1. DROP 2. modul pt a se decapota din mers pina la 40 Km/h 3. DVD and TV free 4. modul oglinzi (rabatabile la inchiderea masinii) sper ca am scris bine. e mai greu in romana!!! |
RESPECT!!!
|
Quote:
tu ai navigatie? |
Quote:
La ce te referi mai exact prin dvd and tv free? :-P |
Quote:
DVD si TV lafel. in timpul mersului. deocam data merge numai cind stai pe loc. "for safety reasons". |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning