![]() |
Re: E 30
merge pe o pisik ....vecine pai ce sa fac daca m-am obisnui sa bag acum nu prea mai pot sa dau inapoi maine ma duc si fac si alte flanse la roti ca pe dreapta bate cand pun frana si am schimbat toata articulatia + rulmenti fata spate placute noi mai schimb si uleiul la servo daca o dau sa stiu ca am dato cum trebe nu sa imi iau blesteme si luminari aprinse la morti :)))
|
Vezi poate ma rezolvi si pe mine cu niste bascule spate cu discuri ...stiu stiu OFFTOPIC
|
Quote:
|
vino luni la garaj sa le iei ;) sunt ztipla tzipla dupa un diesel din 90 ne intelegem noi ;)
|
1 Attachment(s)
Dak Maroo s-a plictisit de el (MSK)... poate asta il face sa se razgandesca ..:P
|
:)) super tare poza Naitzu ...vine astazi cineva cu un golf daca nu fac combinatia nu o mai dau gata ca mi-am luat numai amenintari de la toti prieteni =))
|
:) asa vezi...lasa golful..:) nu il dai.. :-P....keep parting.. :-p numa bine...si drum uscat.. :)
|
CONCLUZIE : FRAm A RAMAS LA MINE NU IL MAI DAU :)
|
asa te vrem cu totii ...si am si eu o idee pt un spoiler spate.... o sa desenez ceva...dar sa termin si eu cu tezele... saptamna asta...ma gandeam la ceva mic.. mai vb :)
|
PAI CUM S-O MAI DEA CAND STIE CA ORICE MASINA ISI LUA LA SCHIMB, A DOUA ZI O GASEA CU GEAMURI SPARTE, VOPSEA ZGARIATA, MIROSIND A BENZINA SI CU O BOMBA IN PORTBAGAJ...:twisted: :twisted:
AM STAT EU SI M-AM GANDIT SI AM AJUNS LA CONCLUZIA SA DAU FRAU LIBER SENTIMENTELOR MELE -> MAROO, DACA IL DAI PE MSK, ITI ARUNC UN COCKTAIL MOLOTOV IN CASA ! |
Quote:
|
gata santaj va raportez ;) i-mi scot bani de la voi ca ma amenintati ca-mi bubuitzi casa :))
|
si pana la urma nu te`ai inteles cu baiatul cu golfu..??...sunt curios ptr k sta la bloc la mine!!!
|
Quote:
|
Quote:
Ce vrei daca ai obisnuit-o cu ursi:D ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning