![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Inca sunt in cautari si sunt indecis in legatura cu motoru`... unii spun ca nu e bine altii spun ca e mult mai bine sa il schimb... o sa vad eu!
Ultimele poze cu masina ... :D Restu` e CanCan! :paper: |
baiatu masina iE editie limitata?? ca am vazut ca are nr 50:))))))
|
Nu nu , ie de ralie nu vezi ca o duc cu alta masina?! ie preparata de aia de la ace snitzel de pui si nu e omologata pentru strazi :))))
Restu` e CanCan! :paper: |
:)))))casto:)))))
|
aia de la ace snitel sunt experti in snitele?? de aia li se zice ace??
Cum ai reusit sa o urci pe platforma, ai dat jos barile? |
Quote:
|
Quote:
Am urcat`o greu si am noroc ca exista mai multe tipuri de platforme... asta era a 3a si incepusem sa imi pierd sperantele... :)) Restu` e CanCan! :paper: |
cu nervii intinsi la maxim.... da` acuma puteai sa o iei la stanga pana unde trebuia sa o duci, mai conteaza ca mergeai 2000 de km pana unde aveai treaba??
Oricum sunt convins ca emotii ai avut mai mult de o gramada, si nervi la fel. A, si voiam sa te intreb... pana la urma, daca tot ai masina pe dreapta (chiar, unde o ai, in sb sau vl?) , nu te apuci sa lucrezi la ea cum trebe? Cu surprizele alea? |
Sa incercam sa nu`l mai stresam pe Sharky cu atatea intrebari. Sa il lasam sa alinieze motorul ala de 2.8 si sa il lasam sa isi desfaca linistit coletul cu turbo :)):*:*:*
|
Am si nervi si emotii ,tot tacamu`... momentan nu am gasit nimic... si cu surprizele alea nu prea pot sa fac nimic ca sunt la VL cu masina! :D
Nu e graba,important e sa rezolv cu motoru` si dupaia :D Va mai tin la curent :D Restu` e CanCan! :paper: |
Cred ca o sa vina un 2.5 .... nu stiu sigur :D
Nu stiu, nu stiu ... cre`ca nu stiu .... Restu` e CanCan! :paper: |
daca tot ii pui....nu te grabi ....tu stii mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning