Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico GR 26 ALE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187123-tico-gr-26-a.html)

pustiu_FUG 23-09-10 11:00

Re: Tico GR 26 ALE

Si rezultatul?:-)

aXXo 23-09-10 11:47

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3677743)
Si rezultatul?:-)

Pai consola e de la cea veche, am luat-o ca sa nu iau alte becuri :D
Inca sunt la munci si pe dupa masa le voi cumpara/monta.

PS. Am fost foarte ocupat in ultima vreme, insa ti-am urmarit si tie topicul... extraordinar ce ai facut la buburuza. :D Keep it running !

aXXo 23-09-10 17:15

1 Attachment(s)
Am schimbat, am pus identice ca la pozitii, adica cu cate 4 leduri.

In schimb mi-am luat amenda cat mine de mare:D + dupa 15 zile devin pieton 30 de zile... M-am scos :))

pustiu_FUG 23-09-10 17:43

Dabea ce ai facut ledurile:(, ce s-a intamplat? neacordare de prioritate la pietoni?:sad:

SKR* 23-09-10 18:53

Probabil pozitiile noi au fost de vina :sad: (joking, stiu legislatia)

aXXo 23-09-10 19:09

2 Attachment(s)
Am facut intr-o intersectie stanga si o tipa a apucat sa puna piciorul pe zebra... s-a nimerit sa fie "astia" acolo... :| Nu puteam sa pun frana sa ma "dau mare" scartaind rotile... dar vezi, nu isi facusera norma pe ziua de astazi :) Mama lor...
Cu luminile astea, e altceva in bord :D curand o sa le schimb si pe restul de la consola de lumini din dreapta, de la reglajul caldurii...

pustiu_FUG 23-09-10 19:14

Ce am ghicit:lol:, btw naspa:( am zis asa pentru ca stiu ca acum asta este punctul lor forte si eu eram sa o patesc, mama lor...parca au zis ca fac greva ca numai da amenzi :???: si eu care vroiam sa pun geamuri negre iar:))):lol:

De ce nu ai pus lumini rosi?:-?

SKR* 23-09-10 19:22

1 Attachment(s)
Mi-am pus si eu niste beculete albastre de proba (le avea un prieten pe pozitii si luminau puternic), la mine in bord se vad foarte slab (e si camera foto slaba), oricum vreau unele albe, dar cred ca am nevoie de SMD, sau ceva superluminoase.

NXdev 23-09-10 19:23

Arata bine cu leduri albe :D, rosii cred ca ar deranja la ochi ...
Imi pare rau pentru incidentul cu politia :|...pun pariu ca te-am oprit vazand ca nu ai un simplu Tico ;).

aXXo 23-09-10 20:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3678667)
De ce nu ai pus lumini rosi?:-?

Nu am vrut sa pun rosii ca nu vreau sa dea "look" frumos si apoi sa ma chiorasc noaptea sa aflu cata benzina mai am :D Albul asta pur este chiar perfect :D Are si look dar si practica (exact ca xenoanele noastre :D )
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3678691)
Mi-am pus si eu niste beculete albastre de proba (le avea un prieten pe pozitii si luminau puternic), la mine in bord se vad foarte slab (e si camera foto slaba), oricum vreau unele albe, dar cred ca am nevoie de SMD, sau ceva superluminoase.

Ce mi-am pus sunt exact identice cu ce am pus la pozitii, cu 4 leduri... excelente. App, am deja 2 luni de cand le am pe masina si nici macar un led nu e ars...
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3678693)
Arata bine cu leduri albe :D, rosii cred ca ar deranja la ochi ...
Imi pare rau pentru incidentul cu politia :|...pun pariu ca te-au oprit vazand ca nu ai un simplu Tico ;).

Pai, sa vezi culmea: am facut stanga cu pricina, politia era acolo pe sens opus, eu mi-am vazut de drum, apoi am facut stanga (ca asa era drumul) si am mai mers 200 metrii si apoi dreapta... abia cand am facut dreapta erau in spatele meu, cu flash-uri si girofaruri @-)... va dati seama ce crima am facut??? :| Dupa cum spuneam... nu isi facusera norma... :|:|

valitataye 23-09-10 20:43

nasol ca ti-au suspendat permisu:(,dar vorba lu pustiu au spus ca nu mai dau amenzi doar avertismente:lol:

aXXo 23-09-10 21:08

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3678912)
nasol ca ti-au suspendat permisu:(,dar vorba lu pustiu au spus ca nu mai dau amenzi doar avertismente:lol:

In giurgiu nu e valabil dom'ne :(( manca-i-ar puricii :))

aXXo 01-10-10 10:45

Astazi ajung la firma de parbrize sa imi schimb luneta:D La Unilot... sper sa fie totul ok :D

B-99-SAA 02-10-10 11:48

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3695104)
Astazi ajung la firma de parbrize sa imi schimb luneta:D La Unilot... sper sa fie totul ok :D

Bucuresti? Poate treci pe la noi sa il vedem :D Dai un telefon, sunt in zona Dedeman (berceni) si ne auzim.

SKR* 02-10-10 15:09

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3697130)
Bucuresti? Poate treci pe la noi sa il vedem :D Dai un telefon, sunt in zona Dedeman (berceni) si ne auzim.

Dai doua telefoane :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:45.

- Copyright 2026 4Tuning