![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Si rezultatul?:-)
|
Quote:
Inca sunt la munci si pe dupa masa le voi cumpara/monta. PS. Am fost foarte ocupat in ultima vreme, insa ti-am urmarit si tie topicul... extraordinar ce ai facut la buburuza. :D Keep it running ! |
1 Attachment(s)
Am schimbat, am pus identice ca la pozitii, adica cu cate 4 leduri.
In schimb mi-am luat amenda cat mine de mare:D + dupa 15 zile devin pieton 30 de zile... M-am scos :)) |
Dabea ce ai facut ledurile:(, ce s-a intamplat? neacordare de prioritate la pietoni?:sad:
|
Probabil pozitiile noi au fost de vina :sad: (joking, stiu legislatia)
|
2 Attachment(s)
Am facut intr-o intersectie stanga si o tipa a apucat sa puna piciorul pe zebra... s-a nimerit sa fie "astia" acolo... :| Nu puteam sa pun frana sa ma "dau mare" scartaind rotile... dar vezi, nu isi facusera norma pe ziua de astazi :) Mama lor...
Cu luminile astea, e altceva in bord :D curand o sa le schimb si pe restul de la consola de lumini din dreapta, de la reglajul caldurii... |
Ce am ghicit:lol:, btw naspa:( am zis asa pentru ca stiu ca acum asta este punctul lor forte si eu eram sa o patesc, mama lor...parca au zis ca fac greva ca numai da amenzi :???: si eu care vroiam sa pun geamuri negre iar:))):lol:
De ce nu ai pus lumini rosi?:-? |
1 Attachment(s)
Mi-am pus si eu niste beculete albastre de proba (le avea un prieten pe pozitii si luminau puternic), la mine in bord se vad foarte slab (e si camera foto slaba), oricum vreau unele albe, dar cred ca am nevoie de SMD, sau ceva superluminoase.
|
Arata bine cu leduri albe :D, rosii cred ca ar deranja la ochi ...
Imi pare rau pentru incidentul cu politia :|...pun pariu ca te-am oprit vazand ca nu ai un simplu Tico ;). |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
nasol ca ti-au suspendat permisu:(,dar vorba lu pustiu au spus ca nu mai dau amenzi doar avertismente:lol:
|
Quote:
|
Astazi ajung la firma de parbrize sa imi schimb luneta:D La Unilot... sper sa fie totul ok :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning