![]() |
Re: Masini Abandonate!
dupa optiunile care se vad stergatoare faruri ,piele si alte chesti e mai mult ca probabil ca masina sa aiba un motor de peste 3.0 benzina
|
o asemenea masina eee si pacat ca sta degeaba ..
1. jantele - nebunie curata ( repolishate ) 2. kitul bbs - unic cred in romania 3. pacat ca nu iese si ea in lume sa-si arate farmecul . |
Quote:
|
Quote:
nu sunt chiar asa priceputa la masini dar invat prind repede, si imi place mult acest domeniu, ce inseamna kitul bbs? |
Quote:
din ce zona e mercedesul? ai un nr de contact al proprietarului sa incerc norocul? sau ajuta ma cu zona macar |
Quote:
|
3 Attachment(s)
spre ex in aceste prospect este un kit BBS pt bmw E30,E21,E28 si un kit scirocco mk2 Attachment 2048573
Attachment 2048574 Attachment 2048575 |
Quote:
si care va fi aproximativ taxa din vama? sau ce acte trebuie sa ai daca masinile sunt abandonate si nau pe nimeni? |
Quote:
Recent Poliţia din Dubai a descoperit în preajma aeroportului internaţional nu mai puţin de 3.000 de automobile de lux abandonate . Majoritatea aveau uşile descuiate şi cheia în contact, aşteptându-şi cuminţi un proprietar. Vă întrebaţi ce caută atâtea automobile uitate în paragină? Toate aparţin expaţilor care duceau o viaţă exorbitantă şi pe care nu şi-o mai permit o dată cu instaurarea crizei. De ce preferă cei care deţin maşini în Dubai să le lase în voia sorţii? Pentru că datoriile sunt considerate fapte penale în Dubai şi se pedepsesc cu închisoare. Prin abandon şi părăsirea ţării aceştia pot scăpa mai uşor. Majoritatea modelelor găsite în aeroport erau SUV-uri şi sedan-uri de lux, cu preţuri de peste 40.000 de dolari. Nu vreau să insinuez că şi în România criza are aceleaşi efecte însă tot mai des pe siteurile de vânzări auto apar modele de lux cu predare de Leasing după doar câteva luni. De exemplu, pe Autopro.ro am gasit acest Mercedes CLS la preţul de 11.000 de euro. |
Pai si daca le abandoneaza nu se mai considera ca au datorii?Nu prea imi vine sa cred varianta asta.Cum adica scapa mai usor?In ce sens?
|
Quote:
Nu se mai intorc in tara. Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele. Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi? |
si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...
|
Quote:
|
Quote:
si cum sar putea cumpara masinile alea? de la cine tre sa te duci pana acolo sa vb cu politia sau cum??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning