![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
bai ''expertilor'' in masini... (zic asta pt cei care zic ca loganul e mai tare...)
1. loganul e puturos pana la Dumnezeu incoa... 1.6 ala nu urca dealu negru decat cu a 4a:lol: :lol: :lol: mai mult de 170 nu vrea decat daca ai rabdare vro 2-3 min sa ia un 180 :lol: 1.6 16v e o porcarie mai scumpa, pt cei ce zic ca 1.7 dti abia ia 150-160 am mers cu 180 cu unul... alte argumente: astra -> made in germany logan-> made in ROMANIA... e atat de inalt, de incomod, un bord minuscul, neterminat, din plastic chior, esapament pai de coca-cola, motorul suna ca unul de tico, :lol: caroseria din hartie creponata, astra mea hatchback are 1145kg logan-ul parca are 900 nu? :lol: si care e mai mare? cutie de viteze de pe camion de marfa pe logan, schimbator lung ca de pe autobuz, bancheta spate DREAPTA fara un pic de forma a si fffffff inalta, boxe ca speakerele de pe mobil, tweetere nu mai zic ca sunt absente, boxele fiint de medii ceea ce este cel mai rau, panourile de usi se indoaie cand tragi de ele, motorul cand il duci la 4000 ture parca i-ar sari pistoanele prin capota :lol: , bate vantul pe la usi, torpedoul nu se inchide bine aolo sa mai continui? :lol: :lol: :lol: |
a si cum se zice ca astra 1.6 twinport are 11.5 sec la suta e fals... am vazut mai multe clipuri pe youtube cu astra 1.6 tw in care clar dupa cronometru erau 9 sec...
bai fratilor... mai intai conduceti-le si dup-aia trageti concluzii... voi cu loganele incercati o astra sa vedeti cum trebuie sa sune un benzinar si cum tre sa se miste o cutie de viteze... a da si cu un schimbator scurt pus pe o consola inalta asta e pozitie sportiva... |
astra 1.6 ecotech are 11.5 s pana la suta. twinport din cate stiu e mai lenesa ... de genu 12 s ..
|
frate nu suport loganu dar nici cu astra nu mi-e rusina dar spun cu mana pe inima ca decat un logan nou mai bine o astra 17cdti cu 90-100.000. MULT mai bine astra, masina mai inchegata plastice mai scumpe decat loganu.trage mai bine...etc
|
gata....v-ati spus offul?.....nush de unde ati dedus voi ca a spus cineva ca loganul e mai tare ca astra????......dar fratzilor dejao ardetzi aiurea in compartzii cu golf 4.....cre sunt total deplasate......cat despre proprietarii de cielo......tu zi airport!!!!! c-mon.....
|
Quote:
ok mersi!!!;) |
stiti cat costa o astra mai dotata decat varianta clasic?
adica sa aiba in plus jante aliaj, geamuri electrice spate, computer bord,.... sa aiba aceleasi dotari ca un logan 1.6 16v si bine-inteles motorul de 1.6 nu ala de 1.4 16v multumesc!!! |
Quote:
|
Quote:
|
astra e inchegata si la 90-100 mii... e destul de inchegata...
iar 1.6 twinport nu e mai lenes... ba din contra voi nu stiti: twinport = 16v 2 axe cu came... 11.5 sec e dat in carte, dar 9 in realitate. si daca ziceti voi ca ati vazut ca nu stiu cat de puturoasa e trebuie sa fie condusa si de sofer calumea nu unul care nici nu stie sa dea in ea a si pt steaua 23... nu exista 1.6 ecotec... ecotec sunt TOATE motoarele... exista 1.6 16v si 1.6 twinport... parca era si 1.6 8v... 101 cai are cel de 16v 110 parca are twinport-ul |
https://www.youtube.com/watch?v=XvpD4HnDkAE 1.7 dti 0-100 incepe de la 2 sec si atinge suta la 14... mie unul nu mi se pare ''tractor''... tractor e logan-ul 1.5dci care la 80 km/h intr-a 5a vuieste :)))) am mers cu unul cu 120 parca decolam frate :)))
|
amphetamine vb prostii.
astra G (classic) are 2 motoare de 1.6 16v:unul ecotec de 100 de cai (care il am si eu) si unul twinport de 103 cai putere (motor ce se gaseste si pe astra h) cu un consum mai mic. pe astra h cu facelift (din feb 2007) motorul de 1.6 are 115 cai ... si se mai anuntase inca unul de 120 de cai ... ambele twinport. motoul de 1.6 8v e ceva mai vechi si are 80 de cai parca. |
lasa..las-o asa cum a picat ! nu vrem sa planga apoi ;) hai sa inchidem gurita noi astia cu astra ca pe urma ne iau astia la ochi ca ne laudam ( CA ALTII ) ca avem rachete ! :D
|
puneti mana pe rosii si oua!!! :D:D:D https://www.youtube.com/watch?v=ytwae...elated&search=
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning