![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
De aceeasi parere cu Mari... Sunt mai frumoase mai simple...se vede destul de naspa angelul.
|
Ai senzatia ca sunt prea "groase":-??
|
Quote:
Mie unul imi plac, de ce sa nu arate bine angel la BMW?:???: |
Quote:
|
Eu zic ca e frumos.
|
Mie unu imi plac dau foarte bine pe masina.
|
salut ,foarte frumos lucrezi si cu mare grija am citit tot si de aici si de la dacie si am ramas fara cuvinte , intr-o zi sper sa fac si eu ce faci tu. respect!!
|
foarte frumos ursuletu tau imi place interioru si eu am dat tot o corsa b pe al meu :)) da cum de are triple si e din 86 le ai modificat tu sau ? daca da ....arunca si mie o idee":))
|
ceau frumos ursu tau imi place mult culoarea mi se pare ca da foarte bine pe un ursulet negru si eu vreau sa il fac pe a meu tot negru:D bafta si mult noroc cu el in continuare
|
3 Attachment(s)
Quote:
A fost o idee foarte buna din partea celui care i-a lucrat tinichigeria, ca mie unul nu-mi place deloc spatele de urs cu triple mici si cum vine tabla acolo intre triple unde se pune numarul:rolleyes2 Va multumesc tuturor pentru aprecieri si da, intradevar negru prinde bine la urs..facut cum am inceput eu(proiectoare smoked, semnale smoked, faruri inegrite, folie neagra pe geamuri..si urmeaza si triplele) este o prezenta impunatoare si mistica8) Si ca tot este Craciunul va urez tuturor un Craciun Fericit si multe realizari atat cu masinile voastre cat si pe toate celelalte planuri:-):hug: Si ca tot nu avea ursul o mascota, s-a gandit sotia mea sa-i faca un cadou atat mie cat si lui:D..un ursulet micut si tare simpatic8) |
Quote:
inspirat cadoul ala...bafat cu ursul bogdan si sarbatori fericite alaturi de cei dragi;) |
Foarte tare sotioara ta. Bine ca toti aveti ursuleti numa eu nu am :))
|
Quote:
|
Quote:
Si ca sa mai vorbim si de masina, ea este super ok, face ghidusii pe gheata/zapada..am speriat o colega care nu se mai urca cu mine in masina cel putin pana dispare zapada de pe carosabil..asa a zis ea si chiar nu mai vrea sa urce..prefera maxi taxi:lol: Am descaltat jantele Borbet si le pregatesc pentru vopsit..sa fie si ele asa cum trebuie8)..dar mai intai trebuie sa le indrept putin pe cele de pe spate, cele de fata fiind aranjate de cand le-am luat;) Am facut rost si de alta luneta pe care am foliat-o dar acum astept caldura pentru a o monta pe masina in locul celei pline de brocuri..o sa fie un pic mai complicat deoarece am si acea pleoapa care este imbinata cu chit si vopsea pe pavilion:rolleyes2 |
spor la treaba Bogdane. frumoasa masina :twisted:
Sarbatori Fericite |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning