![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Da, cu spray sau pus folie...asa imi plac :D. Inca nu m-am hotarat pe ce stil o sa ma axez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deci in principiu masina va fi un pic stil "rally" combinat putin cu street (vreau sa pun stopuri pe led si faruri angel eyes si cam atat la exterior pe langa dungi) adica dungi de logan cup pe ea si niste jante tot asa mai de rally. In rest o sa ramana asa. Nu stiu daca e bine sau nu...ceva idei ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Nenea..vezi ca si eu am vrut sa amestec doua stiluri....si nu prea mi-a iesit :)...
|
Arata bine fundul masinii(cu toate ca fund are numai oala) lumea o vrea low preferabil stage 3 ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
stopurile misto dau cu "oglinda" aia vopsita neagra :x
|
Sincer asa este eu unul nu vreau sa-l cobor fiindca ma mai duc cu el pe la tara si asa aprop am spart bara ,dar ma gandeam ca daca stai in Bucuresti nu ai probleme ,dar de fapt si de drept asa este peste tot :(
|
pe naiba eu la tara aproape ca nu am probleme... in schim in bucuresti cand vreau si eu sa parchez dau de bordurile lu Videanu' sau de guri de canal neastupate... de gropi de juma de metru... ata iarna cand dupa ce parcam masina trebuia sa dau zapada de la motor ca o stergeam cu scutu si se ducea in sus la motor si se aduna acolo
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu cu folie pe ele! era sa intru de nush cate ori in dastia cu folie pe stopuri... abea daca se vad ziua:evil:
|
Quote:
P.S: Alex scuze de off si Stef, da si tu un semn pe mess:lol: |
@ old_boy: Depinde si de cat de transparenta e folia aia de pe ele. Am vazut o gramada cu folie care se vad si ziua perfect.
@ Costmin: Npc...am reusit sa iti dau add si pe mess :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning