![]() |
Re: E90 - My new Beast BMW 335d
Quote:
|
Arata bine la exterior insa interiorul (frumos de altfel) nu se incadreaza in peisaj. Mai exact, BMW motorsport nu merge cu piele crem si ornamente de nuc.
|
Quote:
nu as schimba nimic! o masina dupa parerea mea poate fi foarte agresiva si sportiva la exteriorul si foarte eleganta la interior!are geamuri fumurii deci se trece de la o lume la alta o masina sport exterior/o masina de lux interior!!8) asta e parerea mea! |
Quote:
Stiu dar momentan am lucrat la partea exterioara, o sa fac si partea interioara cat de curand, o sa-i pun toate trimurile din carbon si volan Hartge tot din carbon, 2 scaune bmw performance si sa vad restu mocheta si chestiile crem cum le elimin ... :-?? |
Quote:
|
Quote:
Exterior dragut , interiorul nu mai incape vorba , vreau sa te vad cand te bagi sub capota , de aia scrie 335d pe ea ;)... stii ca nu zic cu rautate si chiar vreau sa vad un "monstru" facut din 3.0 biturbo [ prietenii stiu de ce ] ! Mult succes in continuare cu ea si daca mai ai nevoie de sugestii/sfaturi la ce tine legat de sub capota , iti stau la dispozitie ! |
Quote:
|
Perne de aer pe o masina ce vrea sa fie "motorsport" ? :rolleyes2
|
Quote:
salut, ms pt aprecieri si nu cred k suntem pe aceleasi gusturi sincer, nu pot pune suspensie pe perne de aer , e ilogic ... Sa stapanesti sanatos si tu bmw-ul tau si nu merita sincer sa pui asa ceva, mi se par tziganii , kitsch .. sincer |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am comandat niste goodies pt masina, abia astept sa ajunga ...
Este vorba despre : Lsd Quaife de la Birds UK Volan Carbon Hartge Trimuri Carbon Suspensii KW V3 Inox Coilovers ... Stay Tuned .. :lol: Urmeaza evacuarea Akrapovic` si jantele BBS CH-R Black 19" |
Aoleu te-ai pus grav pe ea vad.spor:D:D
|
Nimic nou ?
Au venit piesele ? |
Sa anulat comanda.....:lol:
|
ce modificari i-ai adus la motor?
sunt curios de la ce s-a plecat 3.0d biTurbo 272 sau 282 cp si unde s-a ajuns, de ce nu last stage? nu de alta dar poate o sa caut si eu un 335d sau 535d(am vrut mai demult unul) pt mine. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning