![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
salut . mai am si io o intrebare . La o poza de ex . pt o semdatura . cum fac sa o fac rotunjita la colturi ???;)
|
asta se intampla cand va dati zei vt si nici macar nu stiti photoshopul ;)
vezi ca ai pe acolo forma aia . . . cauta mai bine |
Quote:
|
Quote:
ps. nu cred ca am zis io vrodata cas zeu . in ale vt ;) bafta ;) |
Sal baieti sunt nou pe aici ... am facut fiatul acela de la challenges ... pot sa il postez sau e numai pentru anumiti useri???
|
sal, da posteaza-l cu curaj aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges/page-28.html e pentru oricine , bafta
|
imi spune si mie careva cum fac sa imi apara si mie sub numele userului Virtual Tuner pls.......ms
|
Quote:
|
ahaaaaa.....nah ms mult;)
|
da uite si io sunt in grup. vt . si nu imi apare VIRTUAL TUNER chiar sub nume . cum are vlad_vsv ..de ex . imi apare jos .:d:D
|
pt ca nu ai selectat sa iti apara sub user virtual tuner . . .
|
user cp->group memberships->apoi jos de tot bifezi in drept la virtual tuner "Identify me as a member of this group " si dai update display group si o sa ai ca si mine :lol:
|
:lol: :-P
Quote:
|
PLZ HELP : 1)de cateva zile nu mai merge line toolu adica nu mai pot sa trag linii deoarece in loc de line imi creeaza doar o sageata .. si nu ii dau de capat cum sa o fac la loc 2) Are cineva serialu de la CS3 ? :cry:
|
1 Attachment(s)
Am o nelamurire...la cati pixeli trebuie sa fie Feather`ul (de la Polygonal Lasso Tool) ca sa nu`mi iasa selectiile asa pixelate ca in poza ??? :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning