Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   RS4 - Dezamagire (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18430-rs4-dezamagire.html)

DaBotta 09-08-06 13:48

Re: RS4 - Dezamagire

dezamagirea a fost urmatoarea: am crezut-o masina mult mai rapida dar pe aeroport nu a demonstrat ca este o masina asa de rapida. atat si nimic mai mult

SEBASTIAN 12-08-06 15:45

Nu e chiar asa de rau.
A fost invinsa de un Killer e vorba de un STI!
Daca va mai aduceti aminte cati fraieri erau care dadeau crezare lui RS$ in fata lui STI.
Tot STI lui Florin i-a rupt capul unui RS$ MTM modelul vechi la Timisoara si oameni nu intelegeau.
RS4 e o limuzinuta sport nu masina de curse.

AR33COP 15-08-06 12:29

eu nu-i consider fraieri.stiu ce inseamna o masina sport.nu numai pe 400 m cum poate un subaru.pt ca atit poate.sau pina pe la 220 mai mult numa daca bate vint din spate si are pinze.audi are traditie in sportul cu motor.pe cind audi rupea la raliuri subaru nici nu descoperise roata.tot se chinuie astia sa mai ia un campionat numa ca o fura de la citroen care vorba aia e si o firma tare.hai ma terminati-va.

attila 16-08-06 18:37

Mai bine sa lasam pista sa vorbeasca,nu?deci... s-a vazut clar cum Subaru a calcat in picioare cu bestialitate acel RS4...(punct)Subaru a fost mai rapid si cred ca toata lumea a vazut dar multi nu vor sa accepte ideea asta.

nadir 23-08-06 18:47

ideea este urmatoarea
multi se asteapta de la o masina stock sa se bata cu una preparata !
din cate am inteles acel RS4 MTM avea doar chip de la MTM !
oricum sebastian a zis bine RS4 este o limo pe langa multe masini si o limo SPORT !

zGb 05-09-06 18:37

ce cacat...atat de incompetenti sunt unii incat au ajuns sa compare rs4 cu sti...noi vorbim aici de o super masina si de un cielo cu spoilere vitaminizat...rs4 NU este masina de drag...e o masina in care ai o placere enorma de a o conduce in special la un drum lung...un traseu virajat frumos de munte ceva...o masina de weekend ca sa zic asa...you must enjoy the car not fuck it!

Alex_55 07-09-06 10:28

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 544218)
ce cacat...atat de incompetenti sunt unii incat au ajuns sa compare rs4 cu sti...noi vorbim aici de o super masina si de un cielo cu spoilere vitaminizat...rs4 NU este masina de drag...e o masina in care ai o placere enorma de a o conduce in special la un drum lung...un traseu virajat frumos de munte ceva...o masina de weekend ca sa zic asa...you must enjoy the car not fuck it!

dea dea cum sa nu ...

zGb 07-09-06 11:30

hai coae sustine miscarea ca si m3u are aceeasi soarta :)

Alex_55 07-09-06 13:16

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 546407)
hai coae sustine miscarea ca si m3u are aceeasi soarta :)

da frate dar este altceva aici stii si tu cum sufera toti cu 4x4, m3-ul pleaca dar nu pleaca cum o face un subaru sau un rs4, intre rs4 si un subaru ar trebui sa fie altceva dar ... nu e, cacatu ala de subaru fuge rau daca bagi in el cateva mii

Andreea_V 07-09-06 23:08

Dragi Tovarasi!
Uitati un lucru.... RS4 era stock... subaru nu... ganditiva si daca RS4 era modificat? Oare cine castiga RS4?
Cred ca comparatiile nu sunt corecte... comparam una modificata cu una stock...
De ce nu comparam modificata cu modificat... si asa subaru va cadea de pe podium ;)
Totusi oricine ar alege un RS4 decat un Subaru .... Si daca il mai modificam se poate usura pe multe subaru...

SEBASTIAN 07-09-06 23:22

la mintea si experienta ta totul poate fi posibil insa Subaru este nascut pentru a fi tunat si la bani de RS4 poti lua doua STI sau iei unul si-l tunezi la maxim...

zGb 08-09-06 20:07

sebi are dreptate...in final depinde ce-ti doresti de la o masina...un sedan f puternic luxos si sportiv in acelasi timp cu care sa nu-ti bati capu si sa faci un drum linistit si plin de placere sau iti iei un subaru/evo daca vrei liniute si cu restu de bani pana-n rs4 ti-l faci bomba!

e la mintea cocosului after all

EVOLUTION8 11-09-06 00:26

Firar ale draq de liniutze !!
Masinile astea nu sunt facute sa mearga numai drept ;)

mutzu 16-09-06 19:19

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 520180)
eu nu-i consider fraieri.stiu ce inseamna o masina sport.nu numai pe 400 m cum poate un subaru.pt ca atit poate.sau pina pe la 220 mai mult numa daca bate vint din spate si are pinze.audi are traditie in sportul cu motor.pe cind audi rupea la raliuri subaru nici nu descoperise roata.tot se chinuie astia sa mai ia un campionat numa ca o fura de la citroen care vorba aia e si o firma tare.hai ma terminati-va.

Ti-am vazut aseara bolidul.. si cel argintiu e tot al tau? tot COP are la nr, si era relativ aproape de al tau

AR33COP 16-09-06 19:38

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 555865)
Ti-am vazut aseara bolidul.. si cel argintiu e tot al tau? tot COP are la nr, si era relativ aproape de al tau

da si ala argintiu e tot al meu numa ca ala e diesel.

All times are GMT +2. The time now is 17:44.

- Copyright 2026 4Tuning