Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

SUN 30-08-06 17:54

Re: Club Clio

Daca reusesti sa faci acest efort si sa ajungi am fi foarte bucurosi de prezenta ta ;)...chiar sper sa poti ajunge!

cip_ri 30-08-06 22:59

Efortul nu ar fi chiar atat de mare si in mod sigur ar merita... problema e ca nu sunt in tara :(. ENJOY!

legorzv 30-08-06 23:40

2 Attachment(s)
hop si eu la sectiunea aceasta . am un clio rs de care sunt foarte mandru.

Toto - BOD 31-08-06 00:34

super tare masina! Felicitari pt ea! Dar de ce ai avut problema la bara din fata, la aripa? Te intreb, pentru ca ma intereseaza sa comand o bara de la carzone si as vrea sa stiu ce trebuie sa comand (sa nu fac aceeasi greseala ca si cu kitul de admisie, pe care l-am luat de clio dar un cod diferit si a trebuit sa fac un suport care in mod normal venea in kit, in fine...).

Esti binevenit si pe forumul www.clubclio.ro !

legorzv 31-08-06 00:38

kitul de caroserile l-am comandat in anglia , a venit si l-am montat si am avut surpriza sa nu se potriveasca, asa cum vezi tu masina in cele 2 poze a fost facuta intr-o zi si o noapte , inclusiv vopsitul , special pentru 4 tuning day.momentan masina a suferit o revopsire schimbandu-se culorile , o sa pun maine poze cu ea in formula noua. cat te costa un kit la carzone ?

SUN 31-08-06 02:48

Salut Lego, bine ai venit in micul nostru club clio...pot sa spun ca erai o prezenta asteptata...cunosc masina si imi place foarte mult...pentru modificari te-am felicitat personal acum ceva timp dar nu cred ca iti mai amintesti :lol: Sper de asemenea ca putem conta pe tine in cadrul Renault Meeting ! Numai bine!

legorzv 31-08-06 02:57

cu cea mai mare placere va voi onora cu prezenta ,de luna viitoare masina va fi supusa unaor modificari majore , modificari ce vreau sa fie secrete momentan , la momentul potrivit le voi face publice

Morro 31-08-06 07:52

:bunch: :love: :love: :love: :love: clio EEEREEEESSSSS :love: :love: :love: :love: iubesc acea masina

cip_ri 31-08-06 10:25

Salutare! legorzv, felicitari pentru bolid! Cat te-a costat bara fata cu tot cu transport?

SUN 01-09-06 15:05

El a luat kitul complet daca nu ma insel..adica fata spate si praguri si din cate stiu eu a fost pana in 1500 euro...sa ma corecteze daca gresesc...

DVDValy 01-09-06 18:22

frumos frumos mr. lego ;)
te asteptam si la reno meeting ca si pe restu

NightRider 01-09-06 20:12

buna tuturor, din pacate eu nu mai am masina...am avut acum 2 zile un accident groaznic la intrarea in turda, ne-a agatat o dacie si ne-a invartit si ne-a proiectat in sant, intr-un nuc cu burta masinii, de acolo in alt nuc, de acolo pe plafon am mers prin sant 15 m pana ne-am oprit,masina e 75% distrusa,nu se poate repara,noroc cu airbagurile...eu acum am iesit din spital, ceilalti nu au fost asa norocosi pt ca nu purtau centura, cineva va trebuii sa stea imobilizata 4 sapt pt coloana, iar de celalalt nu stim inca daca nu mai are ceva prob ca nu poate merge inca neajutat, nu am fost eu de vina, trebuie specificat asta, desi nu ma incalzeste cu nimika. Zilele urmatoare sunt critice, va rog sa va rugati pt noi sa reusim sa trecem peste...

cip_ri 01-09-06 20:47

Aoleuu... super nasol, bine macar ca ati scapat cu viata... sa dea Dumnezeu sa va insanatositi cat mai repede!

DVDValy 02-09-06 02:23

Quote:

Originally Posted by cip_ri (Post 539843)
Aoleuu... super nasol, bine macar ca ati scapat cu viata... sa dea Dumnezeu sa va insanatositi cat mai repede!

aceasi dorita ti-o doresc si eu ca masina se face da omu nu :(

Toto - BOD 02-09-06 02:24

:( :( Nu conteaza masina, sper sa va insanatositi voi cat mai repede! D-zeu sa fie alaturi de tine si de ceilalti raniti!

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning