![]() |
Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2
multumesc!si eu am cautat asa ceva ca cele din poza dar m m gand mai bine pt ca masina e ft ft joasa si nu cred ca rezistau mai mult de o saptamana...oricum masina dupa ce v a suferi transplantul o sa intre la modificat exteriorul iara pregatire=vopsitorie pt ca a mai suferit unele accidente...(mici)...momentan este pe maini bune asteapta sa intre la operatie...
|
8 Attachment(s)
Cum 1,6 turbo a plecat a trebuit sa il inlocuim cu altceva. Si cum s-a vrut ceva de generatie mai noua, fiabil si pe injectie am achizitionat un F3P de pe un Laguna1 !
|
9 Attachment(s)
Si s-a facut loc noii inimi...pe langa asta, noua inima a fost dezechipata, inspectata si pregatita de curatat si vopsit. Are nevoie de un kit de ambreiaj si pompa de apa...
|
`ce bine arata asa low :D bafta cu proiectu
|
Uite ma Bolidule ca mai posteaza si lumea pe topicul asta:lol:
Pompa de la servo-directie, unde o sa o pui? Trebuie sa-i faci suport nu? Pot sa-mi aduc si eu masina la tine sa o modifici;;) o las 3 saptamani la tine si cand ma intorc o iau la cheie:lol: Bolidu engine tuner:lol: adui o harca si-ti va da o masina de curse:lol: |
pai d-aia a facut ma facultate :))
|
Sper din toata inima ca va merge actualul suport. Asa la ochi eu zic sigur ca merge. Si daca nu incape ii fac eu loc cumva.:D Merci de reclama..:))
|
Quote:
O dat dumniezo gandu al bun. Frumoasa alegerea. Daca pica la mana un mpi, era mai simplu drumul spre turbo. Spor(t) la treaba |
6 Attachment(s)
Anndi gasisem si MPI dar fara electrica si ECU, asa ca l-am preferat pe asta complet.
Intre timp am reusit sa scot jegul de pe el, sa il fac bec si i-am dat o vopsea sa arate si el a motor.:) Servofrana a fost si ea inlocuita cu una de Papuc Diesel si trase frumos conductele la pompa si rebercluite care au avut nevoie. |
Se stie, la Argeshi se face treaba!!!:lol: acolo ies "bolizii" ca pe banda rulanta:lol: toate din SC. Bolidu Tuning SRL :lol:
|
frumoasa treaba, sunt curios apoi cum va trage,merge...pacat ca nu ai gasit solutie cu tractiune pe spate...pe fatza e la fel ca orice alta dacie. Si evident sunt curios cat o vei tine masina asta :)
|
Quote:
|
Anndi sonda de presiune va fii pusa pe partea opusa, unde este pompa de ulei ,acolo avand filet special pt sonda de presiune.
|
Frumoasa lucrare spor la lucru in continuare.
|
multam" baietii.treaba se face de catre domnu inginer eu sustinandu l moral...:))) de la distanta......
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning