Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/182883-ag-20-smo-vechiul-proiect-abandonat-stage-2-a.html)

cioc 28-08-11 17:25

Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2

multumesc!si eu am cautat asa ceva ca cele din poza dar m m gand mai bine pt ca masina e ft ft joasa si nu cred ca rezistau mai mult de o saptamana...oricum masina dupa ce v a suferi transplantul o sa intre la modificat exteriorul iara pregatire=vopsitorie pt ca a mai suferit unele accidente...(mici)...momentan este pe maini bune asteapta sa intre la operatie...

bolidu' 02-10-11 19:33

8 Attachment(s)
Cum 1,6 turbo a plecat a trebuit sa il inlocuim cu altceva. Si cum s-a vrut ceva de generatie mai noua, fiabil si pe injectie am achizitionat un F3P de pe un Laguna1 !

bolidu' 04-10-11 20:44

9 Attachment(s)
Si s-a facut loc noii inimi...pe langa asta, noua inima a fost dezechipata, inspectata si pregatita de curatat si vopsit. Are nevoie de un kit de ambreiaj si pompa de apa...

Old_boy 04-10-11 21:06

`ce bine arata asa low :D bafta cu proiectu

b08ygs 04-10-11 21:35

Uite ma Bolidule ca mai posteaza si lumea pe topicul asta:lol:

Pompa de la servo-directie, unde o sa o pui? Trebuie sa-i faci suport nu?

Pot sa-mi aduc si eu masina la tine sa o modifici;;) o las 3 saptamani la tine si cand ma intorc o iau la cheie:lol: Bolidu engine tuner:lol: adui o harca si-ti va da o masina de curse:lol:

Old_boy 04-10-11 22:26

pai d-aia a facut ma facultate :))

bolidu' 05-10-11 08:40

Sper din toata inima ca va merge actualul suport. Asa la ochi eu zic sigur ca merge. Si daca nu incape ii fac eu loc cumva.:D Merci de reclama..:))

anndi 05-10-11 10:16

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4619935)
Cum 1,6 turbo a plecat a trebuit sa il inlocuim cu altceva. Si cum s-a vrut ceva de generatie mai noua, fiabil si pe injectie am achizitionat un F3P de pe un Laguna1 !

O dat dumniezo gandu al bun. Frumoasa alegerea. Daca pica la mana un mpi, era mai simplu drumul spre turbo. Spor(t) la treaba

bolidu' 06-10-11 21:09

6 Attachment(s)
Anndi gasisem si MPI dar fara electrica si ECU, asa ca l-am preferat pe asta complet.
Intre timp am reusit sa scot jegul de pe el, sa il fac bec si i-am dat o vopsea sa arate si el a motor.:) Servofrana a fost si ea inlocuita cu una de Papuc Diesel si trase frumos conductele la pompa si rebercluite care au avut nevoie.

b08ygs 06-10-11 21:34

Se stie, la Argeshi se face treaba!!!:lol: acolo ies "bolizii" ca pe banda rulanta:lol: toate din SC. Bolidu Tuning SRL :lol:

Thomas Everywhere 06-10-11 21:58

frumoasa treaba, sunt curios apoi cum va trage,merge...pacat ca nu ai gasit solutie cu tractiune pe spate...pe fatza e la fel ca orice alta dacie. Si evident sunt curios cat o vei tine masina asta :)

anndi 07-10-11 09:48

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4629044)
Anndi gasisem si MPI dar fara electrica si ECU, asa ca l-am preferat pe asta complet.
Intre timp am reusit sa scot jegul de pe el, sa il fac bec si i-am dat o vopsea sa arate si el a motor.:) Servofrana a fost si ea inlocuita cu una de Papuc Diesel si trase frumos conductele la pompa si rebercluite care au avut nevoie.

Frumos arata motorul. In loc de sonda pentru becul rosu de ulei, se poate pune un "T" din ala ca la "daciile vechi", cu sondele aferente, sa mearga in bord si ceasu de presiune si becu rosu. Daca ramane bordul de dacia nu o sa functioneze corect turometrul. Spor la treaba cu montarea noului motor!

bolidu' 08-10-11 09:20

Anndi sonda de presiune va fii pusa pe partea opusa, unde este pompa de ulei ,acolo avand filet special pt sonda de presiune.

SOLENZAXJG 08-10-11 09:45

Frumoasa lucrare spor la lucru in continuare.

cioc 09-10-11 19:51

multam" baietii.treaba se face de catre domnu inginer eu sustinandu l moral...:))) de la distanta......

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning