Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Maryus_x90 16-05-10 12:33

Re: Street Legal Racing - Redline v2

@FesnicIlie-subaru care il vezi acolo este VIP :D scuze...ala de pe gsm e mai low poly daca intelegi ce vreau sa zic :)

@StreetStyle22-loganu o sa intre cand termin de pozitionat rotile si restu ce mai tre la locul lor :D ...vad ca ai luat-o in serios cu headcoveruli alea :) bv man :)

@SST 06- De unde sti tu ce stiu eu despre joc si ce nu ? ia pune-ma la incercare ! -dupa cum te porti si ce intrebari pui: nu stii nimic...si asta nu cred ca era o iesire de om de 22 de ani;)...fac ca tine si de acum te ignor :D...si totusi zici ca ai skill-uri in 3ds max da nici macar nu stii sa il instalezi cum trebuie :rolleyes2:!::!::!:

@alex.p7m-daca incepem sa ne dam arhive unul la altu, este fff probabil ca jocul sa dea mai multe erori decat da standard :)

@NtzDra-good to see you back...si STF cu rezolutia ta :lol:

kenzor 16-05-10 14:20

Nu pot sa ma abtin dar pe SST il bate GRAV limba romana ! :lol::lol::lol::lol:

Maryus_x90 16-05-10 14:43

1 Attachment(s)
Cu cat inaintez cu atat mai multe probleme :( marimea masina depaseste limita, in slrr ar trebui sa fie o masina la scala potrivita atunci cand i se potrivesc perfect jentile de 19 ..la mine nu prea merge, ceea ce inseamna ca tre sa reexportez din nou toate partile masinii...imi pare rau sa va spun dar Realese-ul va mai intarzia ceva timp :D

PS: nu va uitati la partile care nu sunt la locul lor(volan, luneta, rolti...)

SST 06 16-05-10 14:48

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3364428)
Cu cat inaintez cu atat mai multe probleme :( marimea masina depaseste limita, in slrr ar trebui sa fie o masina la scala potrivita atunci cand i se potrivesc perfect jentile de 19 ..la mine nu prea merge, ceea ce inseamna ca tre sa reexportez din nou toate partile masinii...imi pare rau sa va spun dar Realese-ul va mai intarzia ceva timp :D

As spune ceva dar imi este ca te superi ! sincer acum cand te uiti la masina asta iti place ce vezi ? ti-ar trebui poze cu toata masina de la A la Z ! sunt multe detalii facute din mintea ta !!

StreetStyle22 16-05-10 14:56

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3364428)

Ce masina ai folosit ca baza ? Enula sau Focer ?
Nu-i nimic man,cu rabdare treci marea.Nu te grabeste nimeni ;) eu azi-noapte n-am dormit ca tot am lucrat la motoare,din pacate 1.4 8v are o curba la dyno ciudata rau. Am impresia ca e din cauza ca am pus in scripturi 8v,daca era 16v era liniar.

ady96 16-05-10 15:26

3 Attachment(s)
Buna in aceasta "vacanta" am facut si eu la garaj cate ceva

FesnicIlie 16-05-10 15:28

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3364434)
As spune ceva dar imi este ca te superi ! sincer acum cand te uiti la masina asta iti place ce vezi ? ti-ar trebui poze cu toata masina de la A la Z ! sunt multe detalii facute din mintea ta !!

nu cred ca ai putea sa spui asa cva masina arata ft bn detalile alea ce zici u ca is facute din minte nui adevarat si nu cred ca altcineva facea mai bn masina gj maryus rezolvi tu treaba cu rotile ;) bft

Maryus_x90 16-05-10 15:37

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3364434)

....spune cine? baiatu care nu stie cum sa isi bage o masina add-on bine in joc...muhahhhahhhahah...m-ai facut sa rad, in caz ca nu stiai, Loganul este WIP(work in progress)daca ai stii si tu cum se face o masina pt slrr ti-ai da seama ca ce vezi acum avand in vedere ca nu e terminata sunt lucruri normale, dar ce sa faci, ce sa inteleaga un nenea de 22 de ani :lol:

P.S.: am zis ca te ignor, dar tu esti singurul care a comentat(culmea, ala care site mai putin)

ady96 16-05-10 16:45

3 Attachment(s)
Un BMW E30 M3

Maryus_x90 16-05-10 17:33

1 Attachment(s)
Bauu :shock:

capa` 16-05-10 17:34

UAU:shock:

ady96 16-05-10 17:49

Mijto Maryuse nene ai facut progrese mari in vacanta:))

StreetStyle22 16-05-10 18:28

1 Attachment(s)
Inca e Wip..:???:
Trebuie sa las mai jos capacu de la galerie..sa se vada mai bine,fisele de la "bujii" da nu e nici texturat,asta urmeaza :-?..e doar asa sa vad cum da. :D

Maryus_x90 16-05-10 18:29

mai baga ceva texturi pe acolo :D oricum arata bine pana acum :) succes in continuare

StreetStyle22 16-05-10 18:32

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3364893)
mai baga ceva texturi pe acolo :D oricum arata bine pana acum :) succes in continuare

Ms la fel! Si loganul arata intr-un mare fel :crazy::crazy:

Cred ca l-am rezolvat :D

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning