![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
@FesnicIlie-subaru care il vezi acolo este VIP :D scuze...ala de pe gsm e mai low poly daca intelegi ce vreau sa zic :)
@StreetStyle22-loganu o sa intre cand termin de pozitionat rotile si restu ce mai tre la locul lor :D ...vad ca ai luat-o in serios cu headcoveruli alea :) bv man :) @SST 06- De unde sti tu ce stiu eu despre joc si ce nu ? ia pune-ma la incercare ! -dupa cum te porti si ce intrebari pui: nu stii nimic...si asta nu cred ca era o iesire de om de 22 de ani;)...fac ca tine si de acum te ignor :D...si totusi zici ca ai skill-uri in 3ds max da nici macar nu stii sa il instalezi cum trebuie :rolleyes2:!::!::!: @alex.p7m-daca incepem sa ne dam arhive unul la altu, este fff probabil ca jocul sa dea mai multe erori decat da standard :) @NtzDra-good to see you back...si STF cu rezolutia ta :lol: |
Nu pot sa ma abtin dar pe SST il bate GRAV limba romana ! :lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Cu cat inaintez cu atat mai multe probleme :( marimea masina depaseste limita, in slrr ar trebui sa fie o masina la scala potrivita atunci cand i se potrivesc perfect jentile de 19 ..la mine nu prea merge, ceea ce inseamna ca tre sa reexportez din nou toate partile masinii...imi pare rau sa va spun dar Realese-ul va mai intarzia ceva timp :D
PS: nu va uitati la partile care nu sunt la locul lor(volan, luneta, rolti...) |
Quote:
|
Quote:
Nu-i nimic man,cu rabdare treci marea.Nu te grabeste nimeni ;) eu azi-noapte n-am dormit ca tot am lucrat la motoare,din pacate 1.4 8v are o curba la dyno ciudata rau. Am impresia ca e din cauza ca am pus in scripturi 8v,daca era 16v era liniar. |
3 Attachment(s)
Buna in aceasta "vacanta" am facut si eu la garaj cate ceva
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: am zis ca te ignor, dar tu esti singurul care a comentat(culmea, ala care site mai putin) |
3 Attachment(s)
Un BMW E30 M3
|
1 Attachment(s)
Bauu :shock:
|
UAU:shock:
|
Mijto Maryuse nene ai facut progrese mari in vacanta:))
|
1 Attachment(s)
Inca e Wip..:???:
Trebuie sa las mai jos capacu de la galerie..sa se vada mai bine,fisele de la "bujii" da nu e nici texturat,asta urmeaza :-?..e doar asa sa vad cum da. :D |
mai baga ceva texturi pe acolo :D oricum arata bine pana acum :) succes in continuare
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cred ca l-am rezolvat :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning