Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18045-seria-5-vs-a6-vs-klasse.html)

UNLORD 16-09-07 15:34

Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1102970)
nici eu nu am nimic cu nimeni dar nicia sa sa zici despre o marca, care face masini foarte bune, sa zici ca nu are personalitate.nu il iau la 11 metri dar nu mi se pare corect.iar chiar daca nu am permis am condus am condus si eu masini stai linistit de la tractoras de 800cc pana la MAN de 7,5t

Pai de la condusul tractoarelor ti se trage "pasiunea" fata de Audi! :)

UNLORD 16-09-07 15:50

Daca taticu sau mamica ar fi condus BMW sau Mercedes si nu A6-le model vechi, cred ca ai fi avut alta parere, un pic mai obiectiva!
p.s. Audi face masini bune fara personalitate!
p.s. De curiozitate, ai condus Audiul familiei vreodata sau doar tractorasele?

Cristy65 16-09-07 16:15

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1103365)
Daca taticu sau mamica ar fi condus BMW sau Mercedes si nu A6-le model vechi, cred ca ai fi avut alta parere, un pic mai obiectiva!
p.s. Audi face masini bune fara personalitate!
p.s. De curiozitate, ai condus Audiul familiei vreodata sau doar tractorasele?

de curiozitate.da l-am condus.si sa stii amigo ca eu pe tractorase m-am invatat sa conduc.nu zic eu ca bmw e naspa sau ceva da nici asa ca audi face masini fara personalitate.

UNLORD 16-09-07 16:23

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1103402)
de curiozitate.da l-am condus.si sa stii amigo ca eu pe tractorase m-am invatat sa conduc.nu zic eu ca bmw e naspa sau ceva da nici asa ca audi face masini fara personalitate.

Daca ai vrea sa iti cumperi o masina premium si ai avea de ales dintre 2 branduri ai avea incredere in optiunea unui tip de 17 ani, fara carnet si care a condus tractorase?

p.s. Nu suntem amigos! Eu nu te cunosc si nu m-as lasa pe mana ta!
p.s. Audi face masini fara personalitate! :)

Cristy65 16-09-07 16:32

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1103407)
Daca ai vrea sa iti cumperi o masina premium si ai avea de ales dintre 2 branduri ai avea incredere in optiunea unui tip de 17 ani, fara carnet si care a condus tractorase?

p.s. Nu suntem amigos! Eu nu te cunosc si nu m-as lasa pe mana ta!

bine.vad ca nu am cu cine.tu daca ai 28 de ani inseamna ca ai dreptate.:rolleyes2 hai sa terminam ca nu are rost

criss_cars 16-09-07 16:38

Am vazut foarte mult k se vorbeste aici despre Audi A8 dc??

SFW 16-09-07 19:43

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1103407)

Ai zis de atatea ori ca m-ai convins.

Voi chiar nu v-ati plictisit sa aruncati cu noroi intr-o marca jignind si proprietarii si fanii acelei marci. Daca voua nu va place, sa nu va placa, nu va obliga nimeni, da mai lasati-ne in .... noastra sa ne placa si noua ceva fara sa ne fracati voi la cap ca sunt fara personalitate, ca nu stiu ce vor, ca quattro e de ***, ca orice incercare de masina sportiva (rs-urile, r8) sunt niste esecuri etc etc....

Daca tot e un rahat de marca ... ce tot va chinuiti de ceasul mortii sa aruncati in noroi in ea ... sa convingeti lumea cat de naspa e ...
Toti fanii bmw sar pe audi ... de ce oameni buni? va simtiti marca preferata amenintata de ***-ul asta de marca "audi"????
Lasa ca nu o sa pateasca nimic bmw ... o sa fie cumparate in continuare bmw-urile... indiferent de ce o sa produca, pt ca mereu o sa existe oameni care nu stiu sa priveasca dincolo de cutie, care au invatat ceva de mici (ca bmw rulllzz) si doar asta o sa le ramana in cap pana la moarte !!

REPET: BMW face masini bune, MERCEDES face masini bune, eu prefer audi ... lasati-ma dracului si pe mine si pe altii sa preferam o marca fara sa ne frace toti la cap ce indecisi suntem, ce masina fara personalitate avem...

Daca R8 nu are personalitate Domnule LORD, daca A5 nu are personalitate domnul UNLORD, daca TT-ul nu are personalitate domnule UNLORD, daca A8 nu are personalitate domnule UNLORD, daca A2 nu are personalitate domnule UNLORD, rs4, rs6, S3, ... atunci seria 3-ul nou (nu coupe) cum e?????

criss_cars 16-09-07 19:47

Iar dintre Mercedes BMW si Audi doar BMW nu are un super car.
AUDI R8
MERCEDES SLR

alexSHO 16-09-07 20:19

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103708)
REPET: BMW face masini bune, MERCEDES face masini bune, eu prefer audi ... lasati-ma dracului si pe mine si pe altii sa preferam o marca fara sa ne frace toti la cap ce indecisi suntem, ce masina fara personalitate avem...

aici mergea un BMW face masini bune, MERCEDES face masini FOARTE bune, eu prefer audi :))

SFW 16-09-07 20:28

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1103772)
aici mergea un BMW face masini bune, MERCEDES face masini FOARTE bune, eu prefer audi :))

:lol: :lol: Bine, fie :lol: :D

26WRC 16-09-07 21:47

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1103772)

sustin :D ;)

SFW 16-09-07 21:54

Vreti sa spuneti ca desi mercedes face masini f bune si voi preferati audi ... nu ??? :lol:

26WRC 16-09-07 22:03

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103964)
Vreti sa spuneti ca desi mercedes face masini f bune si voi preferati audi ... nu ??? :lol:

da ,si ne mandrim cu asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Cristy65 16-09-07 22:07

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1103998)
da ,si ne mandrim cu asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

pai bineinteles. :pistoles:

AR33COP 16-09-07 22:37

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1102880)
BMW a anuntat (ca urmare a incetarii pactului de limitare a vitezei) ca poate modifica softul computerului pentru ca viteza sa poata atinge valoarea de 307 km/h.

si RS 6-le din 2003 merge cu 300 la ora daca ii scoti limitatorul si si mai mult.asta o zic pe probate.insa legile fizicii si forma aerodinamica nu iti prea permite sa mergi mai repede.sint o gramada de alte masini care au mai putini cai si merg mai repede ca rs,m,amg dar au juma de metru inaltime de la sosea si kile mai putine.dar totusi e de respectat ca asa camioane merg totusi cu viteze mari, chiar foarte mari.

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning