![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
bre tu ai fost sigur cu masina la itp? cum sa nu iti aprinda luminile daca pt poza masina tre sa aiba luminile de intalnire aprinse? asa e regula peste tot. spune statia aia care ti-a facut tie itp ca ii intereseaza pe multi o statie deasta....:lol::lol: mai ales pe aia de la rar:lol:
|
gbry_el_05-RSG vezi din ce zona a tari este el si gandestete ca nu peste tot in tara se lucreaza la fel.
Poate e mai usor la ei. Spre exemplu eu am trecut itp cu folie pe fata aici in Craiova si cu faruri cu xenon si lupa, dar mai greu. |
Quote:
bre, ;) am cumparat masina la mana a 2-a in 2005 prin aprilie si atunci a fost taicamiu cu ea la RAR, nu stiu ce i-a verificat si ce nu, cred ca doar verificarea seriilor ca se schimba proprietarul, oricum masina era stock. de atunci am facut facut ITP-ul de 3 ori (nu la RAR), in 2005 prin august, in 2007 si in 2009 si de fiecare data am fost eu si zic sincer ca niciodata nu mi-au verificat luminile, poze au fost facute doar din fata (cu luminile stinse), si cu capota ridicata. ultima data, a strambat ala din nas pt ca am stopuri de-alea cu leduri..... si i-am zis ca atata timp cat nu face poze si din spate nu e nicio problema. e vb de service-ul din spatele peco-ului Rompetrol de la sensul giratoriu de la Dobrogea, pt o mica atentie mai inchide ochii tipul de acolo, ultima data i-am dat 30,00 lei parca. a verificat noxele, directia, franele ( am fost cu roti de 15" in loc de 13" cat erau in talon). si cam atat. chiar mi-a zis ca masina arata foarte bine pentru vechimea ei, ca ii place si daca nu ma tenteaza sa ii pun sfi......... dar sa nu mai apar pe la el. |
Da eu am vazut ca esti din constanta dar ii recomandam colegului.
Cred ca o sa vin si eu la constanta pentru itp :lol: |
Si eu vreau sa vin la voi pt ITP :) Facem un schimb de experienta?
Si ce e drept, vreo 4 ITP-uri am facut si eu la masini si la nici una nu a prins-o in poza cu faza scurta :) Dane, imi recomanzi si mie daca e o statie de ITP? Da sa ma primeasca asa fara manere, atentia o dau, se stie :) |
Quote:
toate acestea fara sa fi fost omologate modificarile inainte. o sa vb azi sau maine si te anunt, pt ce ai tu la masina nu cred ca o sa fie probleme :peace: |
Quote:
PS: vreau si eu o statie d-aia de ITP, ca oricum "atentia" pentru el e mai mica decat sa stau sa schimb motoru pentru o zi :D |
6 Attachment(s)
Buna dimineata baieti , scuze ca ma bag si eu :))) Azi am fost la un ITP , prin recomandarea unui prieten am ajuns la un inspector batran si ingelegator cu oamenii cu 'nebunii de genu` nostru'.(n-am mai avut rabdare) :D .I-am pus toate intrebarile care erau de pus.Masina o sa o duc exact cum este acum , in afara de folia fata si POATE cu pozitiile galbene.
Si ...bine inteles , n-am mai avut rabdare ... bi xenon 55w 6000k si ledurile alea in proiectoare care se vad dragut , si un proiector nou pe stanga (sa fie in ton cu dreapta , ca stanga era vechi si dreapta mai nou). De drag asta seara am facut 180 de km in afara si in oras si sunt super multumit. In cat m-am plimbat,pe faza scurta chiar nu am deranjat pe nimeni , dar cand am schimbat lunga....le-am distrus retinele :D. E o investitie ce merita facuta pe masina,v-o spun din suflet ! scuzati calitatea pozelor |
Quote:
|
bv ... imi place mult partea asta cu xenonu.. :)
|
Se vede super Xenonul:).Sa il utilizezi fericit in continuare:lol:
|
Quote:
Bine ca ai gasit bani si pentru astia... ca stiu ca te vaitai ca nu ai! Da... arata bine! bravo! |
se gasesc si bani , usor usor se fac :D , numai sanatate sa fie putere si chef de munca.
p.s : vezi k trec maine la tine sa te mai stresez putin :)) |
Ce idei mai ai?:>
|
Quote:
as cauta un volan si doua scaune :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning