Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo DJ-90-KTL (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/179560-cielo-dj-90-ktl.html)

gbry_el_05-RSG 28-01-11 11:13

Re: Cielo DJ-90-KTL

bre tu ai fost sigur cu masina la itp? cum sa nu iti aprinda luminile daca pt poza masina tre sa aiba luminile de intalnire aprinse? asa e regula peste tot. spune statia aia care ti-a facut tie itp ca ii intereseaza pe multi o statie deasta....:lol::lol: mai ales pe aia de la rar:lol:

RaZVaN_17_06 28-01-11 11:20

gbry_el_05-RSG vezi din ce zona a tari este el si gandestete ca nu peste tot in tara se lucreaza la fel.
Poate e mai usor la ei. Spre exemplu eu am trecut itp cu folie pe fata aici in Craiova si cu faruri cu xenon si lupa, dar mai greu.

inchains0 28-01-11 11:35

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4028813)
bre tu ai fost sigur cu masina la itp? cum sa nu iti aprinda luminile daca pt poza masina tre sa aiba luminile de intalnire aprinse? asa e regula peste tot. spune statia aia care ti-a facut tie itp ca ii intereseaza pe multi o statie deasta....:lol::lol: mai ales pe aia de la rar:lol:

din CT sunt (razvan_17_06)

bre, ;) am cumparat masina la mana a 2-a in 2005 prin aprilie si atunci a fost taicamiu cu ea la RAR, nu stiu ce i-a verificat si ce nu, cred ca doar verificarea seriilor ca se schimba proprietarul, oricum masina era stock.
de atunci am facut facut ITP-ul de 3 ori (nu la RAR), in 2005 prin august, in 2007 si in 2009 si de fiecare data am fost eu si zic sincer ca niciodata nu mi-au verificat luminile, poze au fost facute doar din fata (cu luminile stinse), si cu capota ridicata.
ultima data, a strambat ala din nas pt ca am stopuri de-alea cu leduri..... si i-am zis ca atata timp cat nu face poze si din spate nu e nicio problema.
e vb de service-ul din spatele peco-ului Rompetrol de la sensul giratoriu de la Dobrogea, pt o mica atentie mai inchide ochii tipul de acolo, ultima data i-am dat 30,00 lei parca. a verificat noxele, directia, franele ( am fost cu roti de 15" in loc de 13" cat erau in talon). si cam atat. chiar mi-a zis ca masina arata foarte bine pentru vechimea ei, ca ii place si daca nu ma tenteaza sa ii pun sfi......... dar sa nu mai apar pe la el.

RaZVaN_17_06 28-01-11 11:51

Da eu am vazut ca esti din constanta dar ii recomandam colegului.
Cred ca o sa vin si eu la constanta pentru itp :lol:

banzay 28-01-11 12:17

Si eu vreau sa vin la voi pt ITP :) Facem un schimb de experienta?

Si ce e drept, vreo 4 ITP-uri am facut si eu la masini si la nici una nu a prins-o in poza cu faza scurta :)

Dane, imi recomanzi si mie daca e o statie de ITP? Da sa ma primeasca asa fara manere, atentia o dau, se stie :)

inchains0 28-01-11 12:55

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4029009)
Dane, imi recomanzi si mie daca e o statie de ITP? Da sa ma primeasca asa fara manere, atentia o dau, se stie :)

baietii de la garaj, unde mai duc eu masina, stiu o statie ITP unde s-a trecut cu urmatoarele modificari: pe bmw urs 1,8 la baza - motor 3,5 L de pe seria 7; daewoo espero 1,5 la baza - motor let de calibra (GNT) + ca masina e vopsita in 2 culori, + jante in 5 prezoane; dacia 1300 roti cu 3 prezoane - roti cu 4 prezoane; bmw seria 5 2,5 la baza - motor 3,5;

toate acestea fara sa fi fost omologate modificarile inainte.
o sa vb azi sau maine si te anunt, pt ce ai tu la masina nu cred ca o sa fie probleme :peace:

B-99-SAA 28-01-11 13:04

Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 4029103)
baietii de la garaj, unde mai duc eu masina, stiu o statie ITP unde s-a trecut cu urmatoarele modificari: pe bmw urs 1,8 la baza - motor 3,5 L de pe seria 7; daewoo espero 1,5 la baza - motor let de calibra (GNT) + ca masina e vopsita in 2 culori, + jante in 5 prezoane; dacia 1300 roti cu 3 prezoane - roti cu 4 prezoane; bmw seria 5 2,5 la baza - motor 3,5;

toate acestea fara sa fi fost omologate modificarile inainte.
o sa vb azi sau maine si te anunt, pt ce ai tu la masina nu cred ca o sa fie probleme :peace:

Prezoanele nu au nici o legatura, doar dimensiunea la jante. Haideti totusi sa continuam discutia pe privat pentru cine e interesat, sa nu umplem topicu' lu' Greku :D

PS: vreau si eu o statie d-aia de ITP, ca oricum "atentia" pentru el e mai mica decat sa stau sa schimb motoru pentru o zi :D

Greku`BWJ 29-01-11 02:03

6 Attachment(s)
Buna dimineata baieti , scuze ca ma bag si eu :))) Azi am fost la un ITP , prin recomandarea unui prieten am ajuns la un inspector batran si ingelegator cu oamenii cu 'nebunii de genu` nostru'.(n-am mai avut rabdare) :D .I-am pus toate intrebarile care erau de pus.Masina o sa o duc exact cum este acum , in afara de folia fata si POATE cu pozitiile galbene.

Si ...bine inteles , n-am mai avut rabdare ... bi xenon 55w 6000k si ledurile alea in proiectoare care se vad dragut , si un proiector nou pe stanga (sa fie in ton cu dreapta , ca stanga era vechi si dreapta mai nou).
De drag asta seara am facut 180 de km in afara si in oras si sunt super multumit.
In cat m-am plimbat,pe faza scurta chiar nu am deranjat pe nimeni , dar cand am schimbat lunga....le-am distrus retinele :D.
E o investitie ce merita facuta pe masina,v-o spun din suflet !
scuzati calitatea pozelor

sandor406 29-01-11 11:52

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4031091)
Buna dimineata baieti , scuze ca ma bag si eu :))) Azi am fost la un ITP , prin recomandarea unui prieten am ajuns la un inspector batran si ingelegator cu oamenii cu 'nebunii de genu` nostru'.(n-am mai avut rabdare) :D .I-am pus toate intrebarile care erau de pus.Masina o sa o duc exact cum este acum , in afara de folia fata si POATE cu pozitiile galbene.

Si ...bine inteles , n-am mai avut rabdare ... bi xenon 55w 6000k si ledurile alea in proiectoare care se vad dragut , si un proiector nou pe stanga (sa fie in ton cu dreapta , ca stanga era vechi si dreapta mai nou).
De drag asta seara am facut 180 de km in afara si in oras si sunt super multumit.
In cat m-am plimbat,pe faza scurta chiar nu am deranjat pe nimeni , dar cand am schimbat lunga....le-am distrus retinele :D.

asa este;) xenoanele isi merita banii!:) dar de ce ai pus de 55w si nu de 35?:rolleyes2 intreb si eu numai!:) si in proiectoare asa de super se vad ledurile alea??sau...?:d parac sunt xenon si alea, bine, daca lasi numa proiectoarele nu prea bat ah?:))

allexandru 29-01-11 13:57

bv ... imi place mult partea asta cu xenonu.. :)

valitataye 29-01-11 19:51

Se vede super Xenonul:).Sa il utilizezi fericit in continuare:lol:

mike-fullspeed 29-01-11 21:27

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4031091)

Bine ca ai gasit bani si pentru astia... ca stiu ca te vaitai ca nu ai!

Da... arata bine! bravo!

Greku`BWJ 30-01-11 02:07

se gasesc si bani , usor usor se fac :D , numai sanatate sa fie putere si chef de munca.
p.s : vezi k trec maine la tine sa te mai stresez putin :))

valitataye 30-01-11 09:39

Ce idei mai ai?:>

Greku`BWJ 30-01-11 10:06

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4033926)
Ce idei mai ai?:>

as cauta un volan si doua scaune :D

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning