![]() |
Re: E36 - coupe tex
balamuuuuucccccc... :lol:
de ce interzici mai liviu discutiile astea? asta e spiritul 4t.. balamuuuccc :lol: |
Quote:
|
Lasa TEX.ule doar stii ca pe forumul asta mai mult de jumate n`au ce cauta.
Multe se dovedesc pe strada face to face nu virtual in spatele tastaturii. Cine stie cunoaste despre ce vb. Numai bine bafta cu scufita ta. |
uuu...ce incins e topicul asta :lol:
|
la incis retardatu` ala mintal ... saracu cred ca a fost maltratat de mic. .:)
|
Copii cred ca ar fi timpu sa va treziti la realitate si sa nu mai fiti asa tari in taste.Rezolva-ti-va problemele in alta parte nu aici.
|
Quote:
Tot pisica lui Sharkylete ramane baza.. |
M-ai sunat ma.... :rolleyes2
|
Sprinter cu cine vb tata ?
|
Quote:
Pai stii cum e, cel mai destept cedeaza primu`... :)) eu l-am lasat... :)) Quote:
Oricum cu cea mai mare placere si daca exista posibilitatea sa vin la VL cand esti aici o fac fara sa ma gandesc de 2 ori ;) Quote:
Daca ai facut o gluma ... nu prea e una reusita! Daca nu ... am cam ramas fara cuvinte`n gura... si sunt foarte surprins,iti multumesc pentru incredere,dar nu cred ca trebuia sa scri aici chestia asta... Oricum eu sunt de parere ca ai facut o gluma ... nu pot sa cred ca ai vorbit serios... Astept sa vad raspunsu` si eventual continuam pe PM sau pe alt topic... Multa bafta in continuare TEX`ule si sanatate sa fie ca restu` e facut de noi! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Da` eu tot vreau sa ma plimbi. :))))
|
Quote:
|