![]() |
hmmm da ...ai dreptate :p pupici:*
|
la mine a venit o....femeie...si probabil evaluandu-si shansele...dupa 10 min. a lovit cu toata fortza...spunand ceva de genu' ai sa mori daca ti-o pun odata?
tare nu?metoda...ca ea... :? :( :shock: :weee: |
:):):):):) hmm nici chiar asa!:))
|
daca mai ashtepta pana terminam de baut tot....cine shtie....oricum am apreciat sinceritatea si am dus-o acasa cu masina:D
|
imi place titlul topicului :D
Mie nu imi este greu sa agat 8) , de obicei ma las agatata, dar atunci cand imi place un tip mult, incerc eu sa il agat.. cum? cum imi vine pe moment :lol: da ce modesta esti .... Sant0s |
spuse santos moderatoru :) santose... femeile se lasa agatate pt ca asha e de cand lumea, barbatu face primul pas, daca e in stare. Eu recunosc, nu-s. Dar atunci cand ii pici cu tronc unei femei, mai ales ca baby nu e vreo nasoala (cred :D) iti spun eu ca pici in limba shi iti mai revii dupa ce iti da papucii pentru unu cu un CLS.
ma refeream strict la faza cu ... \"mie nu-mi e greu sa agatz\" |
Re:
Quote:
shtii k din cauza unu dialog d`asta poti ramane marcat pe viatza :) .. hahah al draq ce norok are ... HUAAAaa :p vreau si eu ... :dribble: shtii ce imi doresk ..s a vina o tipa pur si simplu la mine si sa zica .. hai la mine sau hai in mashina sa o facem .. sau hai la tine .. mi`e indiferent .. fara prea multe intrebari .. fara prea multe raspunsuri .. shtii k ash ramane :shock: ptr putin timp si mi`ash revenii ... si apoi .. as ... :censored: WISH ME LUCK :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca o sa vina vreodata la mine o femeie super sa-mi spuna ....treci si rezolva problema ca ma arde.....il iau la bataie,pt ca sigur e un travestit :D :D :D :D |
Re:
[quote=\"tox\"]spuse santos moderatoru :) santose... femeile se lasa agatate pt ca asha e de cand lumea, barbatu face primul pas, daca e in stare. Eu recunosc, nu-s. Dar atunci cand ii pici cu tronc unei femei, mai ales ca baby nu e vreo nasoala (cred :D) iti spun eu ca pici in limba shi iti mai revii dupa ce iti da papucii pentru unu cu un CLS.
Asta-mi suna ca textul din melodia celor de la Akcent, sau cum ii cheama... nu fii tolomac... trbuie doar sa ai curaj sa incerci, dupa care sa nu pleci dupa prima reactie nasoala... restul o sa vina de la sine... :wink: |
totul e sa vrei sa vorbesti cu ea... ca daca pleci spre fata.. cu gandul la sexu... ajungi sa-i spui lucruri anormale :lol: :lol: sunt patit... tare de tot.. nu ma mai duc beat la agatat.... sunt cu juma de ora mai direct decat ar trebui :lol: :lol:
|
Quote:
|
No alcohol!!!!!
Nu merge deloc la agatat!!! |
mege pe centura!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: paharu' si p**a sus baietzi :drunk: :drunk:
|
cine face primul pas ???
eu ma simt mai bine dak o gagik ma agata pe mine decat sa agatz eu una ...... ma simt mai barbat !!!!! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning