Re: Tico B-99-SAA
Quote:
Originally Posted by NXdev
(Post 4020138)
Surprize surprize ;)), felicitari pentru achizitie Liviu, arata foarte bine incaltata 8).
|
Mersi Alex :D
Quote:
Originally Posted by Zeta
(Post 4020186)
felicitari domnu'...trebuie sa te vad prin trafic cat mai repede..vreau sa le vad live;)
|
Prin trafic dupa 10 februarie, mai am ceva la mecanica de facut, iar jantele mai asteapta gume, deci o sa le vezi live in martie :)
Quote:
Originally Posted by razvy_91
(Post 4020274)
Frumoase jantele . Sunt aproape ca ale mele :D . De curiozitate , cat ai dat pe ele ?
|
Mersi. Da, seamana jantele :D Ai PM legat de pret.
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
(Post 4020287)
Pai daca imi aduc aminte tot eu ti le-am propus :D
|
Asa e.... Sar'na :D
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
(Post 4020287)
p.s. :arata bine dar cu niste cauciucuri mai mici :D astea par de jeep la tico :P (sa nu uitam ca stramba si aripa :)) )
|
Am cautat aseara, si am gasit ceva... mai trebuie doar bani :D
Quote:
Originally Posted by Greku`BWJ
(Post 4020321)
Stiam eu ca nu o sa mai dureze mult :D prea s-a luat toata lumea de tine ! :))) Frumose foc , sa invarti sanatos...cred ca 185 ca latime te-ar aranja :D
|
Mersi Grekule :D Si 185 e lat... imi bate in aripa spate. O sa caut ceva potrivit.
Quote:
Originally Posted by Alex30
(Post 4020365)
Frumoase jantele bai boss :D. Sa le invarti sanatos...dau bine pe masina
|
Mersi Alex, mersi :D O sa le invart cand cumpar gume.
Quote:
Originally Posted by andutzu85
(Post 4020452)
dau foarte bine jantele pe buburuza....felicitari...si daca ai gasi sa pui ceva cu talon ngust ...ar da si mai bine;)
|
Mersi Andu. O sa caut gumele potrivite ca sa dea bine :D
Quote:
Originally Posted by valitataye
(Post 4020712)
Arata bine cu noii adidasi SAA-ule,ai tinut tu secret toata treaba asta:))
|
Mersi Vali. Nu era secret, doar ca nu stiam exact cand vine... trebuia sa stabilesc detaliile cu omu, si era plecat din tara.
Quote:
Originally Posted by sorin_maican20
(Post 4020941)
Felicitari! Excelente jane. Arata mult prea bine pe Tico. acum sa vina primavara :)
La ce gume te-ai gandit?
|
Mersi Sorin. Da, arata bine. Gume... 165/60/14, sau 175/50/14 (asta ar fi ideal), dar sa vad ce gasesc, la ce bani.
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
(Post 4021154)
Sa le stapanesti sanatos Liviu.
Bafta ! ;)
|
Mersi Andrei.
|