Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

Oxide 05-09-06 09:42

Re: Need For Speed ...NEW

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 543445)
ce ma enerveaza k a mers naspa azinoapte sh nam putut sa il iau tot!!! mai am 20%. dak am procesor 1.2 in loc d 2.0 dar inrest tote mis bune oare imi merge??? voi ce zicetzi???

sincer...dak merge imi pun gatu` p linia d tren...:lol:...eu nu dau nici 1% k o sa-tzi mearga...numa dak ai laptop shi procesor centrino....cum am shi eu...in loc d 1.2 ii 2.4....:)....k la men ii 1.7 adik 3.4 :lol:...1024 DDRAM,plak video ati radeon 9700 :lol:....so...mie chiar cred k imi merge....:lol:...oricum azi il incerc p ps2 ;)

the_fis_me_h 05-09-06 17:46

Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 543572)
sincer...dak merge imi pun gatu` p linia d tren...:lol:...eu nu dau nici 1% k o sa-tzi mearga...numa dak ai laptop shi procesor centrino....cum am shi eu...in loc d 1.2 ii 2.4....:)....k la men ii 1.7 adik 3.4 :lol:...1024 DDRAM,plak video ati radeon 9700 :lol:....so...mie chiar cred k imi merge....:lol:...oricum azi il incerc p ps2 ;)

fi atent .... dak iti mere ... pls filmeaza dak ai cu ce modul in kre se face autosculpt !! !! !! - te rog din suflet !! !! !! pe ps2 vb bineinteles

Opportunity 05-09-06 20:12

am eu un film cu atusculpt pt ps2.. poate vi-l dau ;;)

Cristy65 05-09-06 20:18

bha... care are u7n emulator pt ps2??? pls va rog mult k demo-ul e pt ps2.pls.

Opportunity 05-09-06 20:25

am eu emulator..daca ma rogi frumos ti-l dau ;;) :P glumeam : http://www.pcsx2.net/.. apropo.. nu te gandi ca o sa iti mearga flawless.o sa mearga cu maxim 2-3 fps

Cristy65 05-09-06 21:08

scz da nsh cum sal fak sa mearga!!! Opportunity nu ma bagi in lista ca sami zici cum functioneaza? [email protected]

Zerofast 06-09-06 17:22

am luat kk.t ala de demo de 191 mb care e rar si e criptat cere parola ...pe dvd nu mere sa-l pun ce dreq faq?

AdiNX 06-09-06 19:13

LOL
chiar nu mai puteti astepta vreo luna? adica 20-25 de zile (zic eu) nu va mai chinuiti sa luati demo-ul pt PS2 sa-l jucati pe PC, k am inteles k nu merge cu emulator... si ca sa-l jucati pe PS2 va trebe niste modificari (care? eu de unde sa stiu... asa am citit pe un forum)
PS: I suck at LFS :no:

AdiNX 07-09-06 08:13

EA a anuntat inca 13 masini de pe carlist!DA! Avem Nissan Skyline! :joy::joy::joy: BV EA GAMES! :tenisclap:tenisclap:tenisclap
:dance::dance::dance:

AdiNX 07-09-06 08:25

am facut o mica greseala... n-am observat k mustangul nu are poza... iar poza cu mustang nu era printre cele noi... era printre cele mai vechi. si sunt 14 masini, nu 13 :D

2006 Ford Mustang GT (Imagine)

sky_man 07-09-06 08:27

2 cuvinte: Skyline RULZ!!!:twisted:

the_fis_me_h 07-09-06 09:14

in primu' rand - iar au dat-o in bara k am ramas fara neon

2 - e nashpa k avem iar blacklist

3 - nu sunt deloc originali cu canyon race - primii shi ultimii trebuiau sa fie aia cu srs (adek te intreceai pe marginea canyonului ... cu trafic cat cuprinde in 4 shi se rupeau parapetii dak ii atingeai ... aia cursa tare - cu mult mai bestiala ca o urmarire in mw)

AdiNX 07-09-06 09:39

ai dat-o tu putin in bara... ei prezinta masinile, nu tuningul (desi unele mai au cate un eleron, un bodykit sau un vinil)... tuningul il vor prezenta in viitoarele trailere, si parerea mea e ca neoanele vor fi in joc (poate numai la tuner cars - asa mi se pare corect)
blacklist... nu prea... ti-am spus si pe messenger k vei avea pentru ce sa castigi cursele: teritorii si shop-uri de unde vei putea cumpara piese
cat despre canyon race, astea le gasesti si in viata reala, nu inteleg dc n-ar avea voie cei de la EA sa puna astfel de curse in joc
credeam k iti place jocu, dar acum ma indoiesc... cui nu-i place, sa nu joace

the_fis_me_h 07-09-06 11:45

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 546271)
ai dat-o tu putin in bara... ei prezinta masinile, nu tuningul (desi unele mai au cate un eleron, un bodykit sau un vinil)... tuningul il vor prezenta in viitoarele trailere, si parerea mea e ca neoanele vor fi in joc (poate numai la tuner cars - asa mi se pare corect)
blacklist... nu prea... ti-am spus si pe messenger k vei avea pentru ce sa castigi cursele: teritorii si shop-uri de unde vei putea cumpara piese
cat despre canyon race, astea le gasesti si in viata reala, nu inteleg dc n-ar avea voie cei de la EA sa puna astfel de curse in joc
credeam k iti place jocu, dar acum ma indoiesc... cui nu-i place, sa nu joace

bah ... ce md ai inceput - ma rog ... ai shi u dreptatea ta - da' prea niciuna' nu are neon - canyon race spun k erau mai tari in srs (bine nu erau chiar la fel) - iar faza cu blacklist krek' tr sa-ti tai din film k sa intelegi - o sa pun taietura aici in 2 min - dak larry lapierre a zis cu gura lui "this is the beauty of autosculpt - you tune your car and you go and race against you list rivals"

Cristy65 07-09-06 20:00

au sl 65 amg... ce mashina mai poate lipsi??? mercedes ii cea mai tare!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning