![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
|
Quote:
|
am eu un film cu atusculpt pt ps2.. poate vi-l dau ;;)
|
bha... care are u7n emulator pt ps2??? pls va rog mult k demo-ul e pt ps2.pls.
|
am eu emulator..daca ma rogi frumos ti-l dau ;;) :P glumeam : http://www.pcsx2.net/.. apropo.. nu te gandi ca o sa iti mearga flawless.o sa mearga cu maxim 2-3 fps
|
scz da nsh cum sal fak sa mearga!!! Opportunity nu ma bagi in lista ca sami zici cum functioneaza? [email protected]
|
am luat kk.t ala de demo de 191 mb care e rar si e criptat cere parola ...pe dvd nu mere sa-l pun ce dreq faq?
|
LOL
chiar nu mai puteti astepta vreo luna? adica 20-25 de zile (zic eu) nu va mai chinuiti sa luati demo-ul pt PS2 sa-l jucati pe PC, k am inteles k nu merge cu emulator... si ca sa-l jucati pe PS2 va trebe niste modificari (care? eu de unde sa stiu... asa am citit pe un forum) PS: I suck at LFS :no: |
EA a anuntat inca 13 masini de pe carlist!
:dance::dance::dance: |
am facut o mica greseala... n-am observat k mustangul nu are poza... iar poza cu mustang nu era printre cele noi... era printre cele mai vechi. si sunt 14 masini, nu 13 :D
2006 Ford Mustang GT (Imagine) |
2 cuvinte: Skyline RULZ!!!:twisted:
|
in primu' rand - iar au dat-o in bara k am ramas fara neon
2 - e nashpa k avem iar blacklist 3 - nu sunt deloc originali cu canyon race - primii shi ultimii trebuiau sa fie aia cu srs (adek te intreceai pe marginea canyonului ... cu trafic cat cuprinde in 4 shi se rupeau parapetii dak ii atingeai ... aia cursa tare - cu mult mai bestiala ca o urmarire in mw) |
ai dat-o tu putin in bara... ei prezinta masinile, nu tuningul (desi unele mai au cate un eleron, un bodykit sau un vinil)... tuningul il vor prezenta in viitoarele trailere, si parerea mea e ca neoanele vor fi in joc (poate numai la tuner cars - asa mi se pare corect)
blacklist... nu prea... ti-am spus si pe messenger k vei avea pentru ce sa castigi cursele: teritorii si shop-uri de unde vei putea cumpara piese cat despre canyon race, astea le gasesti si in viata reala, nu inteleg dc n-ar avea voie cei de la EA sa puna astfel de curse in joc credeam k iti place jocu, dar acum ma indoiesc... cui nu-i place, sa nu joace |
Quote:
|
au sl 65 amg... ce mashina mai poate lipsi??? mercedes ii cea mai tare!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning