![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Prietene te las in parerea ta...Te las in 7 secunde...
|
un aveo 1.4 16v este cam aceeasi treaba cu un logan de 1.6 8v stock ambele e chestie de sofat; insa un logan 1.6 8v resoftat bate un aveo 1.4 16v de-l asculta cu urechea (am testat pe pielea mea) nu mai vb de logan 1.6 16v resoftat
taicamiu are un aveo 1.4 16v si nici in cele mai umede vise ale mele nu am reusit sa scot 7sec suta, probabil prietenul tau are reflexe foarte intarziate altfel nu imi pot explica si nu imi baga replica ca nu stiu sa conduc sau faze dastea ca esti penibil eu a 2-a la aveo o schimb la 90km/h 6200-6300rpm iar a treia la 140km/h la aceeasi turatie dar eu unu cred ca e o mare eroare de km cel putin la 3-a ddeoarece la 6000 rpm am 120km/h iar la 2-300rpm mai mult 140km/h si la 6300rpm iti taie gazul crede-ma si chiar nu va inteleg unde ati vazut voi aveo ca fiind o masina stabila din punctul meu de vedere e o ghena imi pare rau ca l-am pus pe taicamiu sa-si ia aveo sincer dak ar trebui sa aleg intre un aveo si un logan, pt care se gasesc si mai multe piese aftermarket (suspensii, softuri; axe cu came; kit-uri de admisie), chiar de e putin mai urat as alege loganu, e chiar si mai spatios si nu sunt fan dacia deloc dar ma degustat rau tinuta de drum proasta si cutia prost etajata la aveo parere din parte unei persoane care a mers cu ambele masini (logan am avut masian de servici deci am facut km si cu asta) plus multe altele |
si apropo pt aveo nu se face soft prin cablu de diagnoza ca la alte multe masini trebuie inlocuit chip-ul; deci pt o persona de varsta mai inaintata probabil iar place mai mult aveo dar un pusti care vrea si ceva performanta eu as alege loganul
|
Amice...fiecare cu parerea lui...pentru mine Aveo a Aveo..logan-ul e o cutie de chibrituri..mai multe nu stau sa-ti spun ca nu are rost...bafta8)
|
apropo..iti arat aveo care are 235000 km..este pe gaz de la 100000..si este pe taximetrie..si merge mult mai usor si bine decat un logan de 100000..si ce iti spun acum sunt fapte reale...sa vedem loganelul la cati km ajunge :rolleyes2
|
Sunt si loganuri la 250.000 pe taximetrie.
|
de acord..dar in ce stare intreabarea este..ai mers cu vreunul??
eu am mers cu unul de 160000..troncanea din toate incheieturile..era sinistru rau.. |
Si ce ma Aveo sau Kalos nu o fi torncanind din toate incheieturile la 200.000 de km?
|
Quote:
Voi astia tineri din noua generatie nu stiti sa stati in banca voastra si sa taceti atunci cand e cazul. Vrei o parere personala? cutie de chibrit e si logan si aveo si albea, punto, clio, lupo etc. Vrei masina buna? de care sa fii mandru si sa scapi de critici,iti iei, vorba ta, audi sau alta marca. Dar nu incerca sa ne convingi pe noi ca logan e cutie de chibrituri si aveo o fi vreun A6. Eu sincer dupa o afirmatie de genu ca daca schimbi bine vitezele prinzi suta in 7 ...m-as ascunde sub pat si nu as mai iesi din casa o saptamana. Un pic de logica nu ai si tu dar vrei sa fii lasat in "durerea ta" adica cine te crede bine cine nu si mai bine. Tu sfidezi norma bunului simt prin aceasta afirmatie. Ai mers vreodata cu masina care chiar face suta in 7s? Pai tu stii ce cuplu fenomenal si ce "apasare" in scaun trebuie sa simti ca sa prinzi suta in 7? Ia fa o proba cu vreun prieten,ceva in genu unei liniutze care prinde primu suta/h da el sa aiba o masina de vreo 200CP. Pai crezi tu ca degeaba ti au pus tie inginerii in cartea tehnica niste date? Crezi tu ca daca negi realitatea vei acumula mai mult respect? |
Ma.. eu merg cu Aveo zilnic si trage cam ca un S3 asa.. dar nu mai bine..doar ca un S3.:chew:
Acuma..lasand caterinca la o parte..trebuie intelesi si oameni care au Aveo ca una din primele sau ca prima masina, si atunci e de inteles de ce sunt asa usor influentabili. Si ca sa iei o masina care e mai mult decat o "cutie", trebuie sa consideri un buget de cel putin 15-16.000 euro, ca ce e sub banii astia e cutie fie ca e Dacie, Chevrolet (facut de asiatici oricum, posesori de Aveo : nu e facuta in America masina..), Fiat, etc. |
Aveo/Kalos, nu valoreaza 10-12.000 cat sunt ele noi.
Sa fie clar... |
Nasol ca Aveo meu costa 12.000 cand l-am luat eu, nu? :)
|
Din punctul meu de vedere e o masina care valoreaza maxim 7000.
Eu am dat 5000 pe a mea...Pana una alta isi face banii! |
E cea mai buna afacere pe timp de criza sa iei masini SH dar care au fost cumparate de noi,in urma cu 2-3ani. Pana la urma si pretul SH spune multe despre valoarea unei masini.
Iar daca are carte tehnica cu revizii si mai are si km putini atunci ai tras lozul castigator. De ce sa cumperi o masina de 10-12ani cu sute de mii de km adusa din Germania cand poti lua una cumparata de aici cu 50-70mii,fie ca e logan,aveo,albea etc dar la jumate din pretul de cumparare. |
De cacat pt mine ca am cumparat si Aveo nou la 12.000 si Opel Astra sh inainte de criza si acum au scazut la toate preturile de imi vine sa imi tai venele. Mai cumparam inca o masina din diferenta la amandoua daca le cumparam acum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning