![]() |
Re: Opel Astra OPC sau VW Golf GTI
Quote:
|
@27WRC: eu cu astra de 200 nu am avut nici o problema.. imagineaza-ti ce ii fac aleia de 170 :D..
|
Quote:
nu are nici o sansa 2.0 tdi !!! 0-100 astra 2.0 turbo = 7.8 ! iar tfsi>DE LA AUDI are 7.2 ! bomelo iti lauzi masina de parca ai ferrari ! daca te crezi bazat hai sa facem o cursa pe bani multi ! ITI I-AU BANII SI ITI DAU SI 2 BOBARNACE ! sa te vad fatalau mic ! + TE CREZI MARE SOFER LA CEI 19 ANISORI...nici Schumaher nu e mai sofer ca tine ! |
.............ce sa mai zic.....vw este cel mai bun....asa este.
pana una alta eu ma retrag din discutii cu minori...bafta |
Vad ca a degenerat rau discutia..3Turbonos nu stiu de ce te aprinzi asa..timpul scos de astra de 2.0 T este destul de slab fata de un GTI (7.8 fata de 7.0 sau 6.9(dsg) )..Pana la urama s-a ajuns unde se ajunge de fiecare datata--- timpul de 0-100 km/h...paraca toata lumea de aia isi cumpara masini..in fine..
|
Quote:
|
Quote:
Ah si nu imi laud masina.. zic doar ca e mai buna decat ***u ala de GTC (uu acu o sa-mi sara toti opelisti in cap...) Apropo .. totdeauna am adus argumente cand am zis ceva.. nu cred ca am aberat niciodata . Am adus date concrete si fapte .. dar vad ca daca zic ceva din experienta proprie imi sar toti complexatii in cap |
Quote:
|
-sunt si eu anti vw :D , dar GTI imi place , e frumos si cu personalitate
-una peste alta mai bine am face un POLL sa vedem OPC vs GTI sa vedem cate voturi strang fiecare model VOTEZ OPEL OPC :) . . . . . |
Quote:
|
Quote:
ADEVARUL E CA TOT LAUZI DSG SI GOLFUL, RESPECTIV GTI-UL DE PARCA AR FII IDEALUL OMULUI IN VIATA ! iar la faza aia cu...nu am probleme cu 2.0 turbo de 200 cp e O MINCIUNA GOGONATA ! gti-ul e mai rpd decat astra cu 0.4 sec dat dsg-ului ! nu cred ca masina ta zboara... si la faza aia ca "daca m-ai vedea..." ce..tre' sa ne fie frica de tine... ai vreo 2.15 si bati ca TYSON ? ps: din pct meu de vedere gti-ul este un kct cu perje ! |
NU pe tine ci pe 3 turbo cu nos ala :)) ... nu am prbl cu gtc turbo exact din cauza expusa de tine .. dsg-ul (0.4 sec) .. deci dc ar fi minciuna? nu eu sunt batausul ci personajul de mai devreme.. nu ai vazut ca imi da 2 capace si imi ia si banii :))))) ...
PS : acelasi pct de vedere il am si eu despre astra. ahh si laud gti-ul pt ca e probabil cel mai bun hot hatch dar atat. Eu imi iau alta masina in curand .. |
Quote:
air eu nu cred ca u faci intrecere mai tot timpul cu cine apuci ! +nu cred ca conduci la limita aderentei, mot... !? un sprint asa...mai da... + in buc traficul este infect si nu prea conteaza ca ai 700 cp sau 54 cp, ami ales ziua! poate noapte pe la 3,4...POATE !? pe magheru... |
-pe magheru .... nu mai e ce era inainte ...acuma pe magheru ori ca esti ziua ori ca esti noaptea e cam acelasi lucru ....mai sunt si camere de supraveghere :D mergem pe Kogalnicianu :P
|
TSC-U - Bemelo are dreptate . GTI DSG vs GTC de 200 = Rusinik rau de tot pe 400 m . asa k nu are rost sa te aprinzi degeaba .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning