Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

attilaboot 25-03-07 13:20

Re: Masinile si userii nostrii

SUBARU IMPREZA STI din Satu Mare a lui Zsolti (Bainok) e generatia noua nu ala mai veche cum e din videoul de mai sus. Niste date stock din fabrica :http://www.subaru.ro/nou/modele/impreza/sti/data_sheet/

Criwar 25-03-07 13:28

pai acolo scrie k are 265 cp...pe aici toata lumea zicea k are peste 300 din fabrica...deci lumea s-a cam inselat...

attilaboot 25-03-07 13:32

Corect ! 265 CP limitat de fabrica.... O miscare si smecherie de 20 secunde :-) (fara chiptuning) si iata are peste 300 CP !!!

szambi77 25-03-07 14:03

310 stock .............

valineamtsm 25-03-07 19:34

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 815082)
opsss sorry pt OT :( am uitat sa precizez victimele au fost doar la curse legale ... nimic din cele precizate sus nu au fost curse ilegale :D ( defapt nu e chiar OT e o complectare )

Daca il face si pe Bajnok cu Subaru tot respectul :) Oricum ... turbo-ul de Iveco spune multe! Eu am IVECO... si turbourile de pe IVECO sunt foarte reusite... deja imi dai de gandit... Totushi ... suna a provocare :D

attilaboot 25-03-07 19:47

Turboul de IVECO daca nu faci si alte (foarte multe) modificari distruge totul, in cel mai bun caz crapa motorul in 1000 bucati, nui de ajuns numai un turbo brutal .... Sa fie ala orce masina.

attilaboot 25-03-07 19:47

Go Trabi Go !!!! :-)

Wild 26-03-07 02:05

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 817249)
Turboul de IVECO daca nu faci si alte (foarte multe) modificari distruge totul, in cel mai bun caz crapa motorul in 1000 bucati, nui de ajuns numai un turbo brutal .... Sa fie ala orce masina.

citeste putin de chiulasa coss :D so modificarele mentionate de mine despre masina ... asa ca turbo-ul ala nu e pus acolo sa fie ....mai precis motorul e de pe o calibra 4x4 un vauxhall 2000 16v turbo modificat la tractiune fata ...

Wild 26-03-07 02:11

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 817233)
Daca il face si pe Bajnok cu Subaru tot respectul :) Oricum ... turbo-ul de Iveco spune multe! Eu am IVECO... si turbourile de pe IVECO sunt foarte reusite... deja imi dai de gandit... Totushi ... suna a provocare :D

momentan masina e in STAGE 0 interior :D ( nici plafoniera nu am < e grea dom`le :-) > )la categoria anvelope ....mi-e rusine ....pe la sf lui aprilie daca totul decurge conform planului am sa termin de echipa masina cu muzica + retapitat interior ...anvelopele greu de gasit in stocul magazinelor :D suntem in satu mare :D

FantomaSM 26-03-07 13:23

juana_man dc nu rasp la tel?te cauta fratemeu in disperare k ii tre polo-u la cineva,avea deja banii la el.joi merge iarasi p la tine!

juana_man 26-03-07 13:47

Quote:

Originally Posted by FantomaSM (Post 818395)
juana_man dc nu rasp la tel?te cauta fratemeu in disperare k ii tre polo-u la cineva,avea deja banii la el.joi merge iarasi p la tine!

pfff maistre nu stiu c sa zic,eu am un client p masina kre azi(luni) tre sa vina sa vada masina si pare sa fie un client destul de sigur, asak imi pare foarte rau da masina nu mai este de vanzare k sa dat deja

danny19_sm 26-03-07 16:54

TI-ai dat masina??? :O.........Inseamna ca ai pus ochii pe ceva nou?;)......Ceva detalii??? :)

attilaboot 26-03-07 18:10

WILD. Nu am referit la masina ta. :-) Chiar ziceam ca nui de ajuns numai un turbo, trb facut multe altele, ca de exemplu cum e la masina ta ......

valineamtsm 28-03-07 00:08

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 817252)
Go Trabi Go !!!! :-)

Merci! :) Stiam ca are modificari masina :) Nu doar un turbo aruncat acolo.... oricum pe mine nu ma impresioneaza! Ca am Ivecoul cu turbo pe el si daca ii scot limitatorul, mananc masinile mici care sunt standard cu vreo 100 de caluti...
Mai mai ca m-as pune si cu un passat de 135 cp ca nu ma doare sufletul de cauciucuri la IVECO! Pacat ca ramane cam mult pe loc!E prea ushor spatele! Ma gandesc Attila ... sa fac sau sa nu fac tuning la Iveco :lol:
Apropo de trabi! E foarte aproape de tine! Poate imi oferi o vopsea...

valineamtsm 29-03-07 23:46

8 Attachment(s)
Nah e cam gata la exterior decapotabila... eventual mici modificari... si jentile urmeaza luni sau marti sa le pun ... :D
Si am mai facut ceva poze la Mercilau:)

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning