Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

dj_ice 04-07-06 09:51

Re: Diverse Discutii

da..a ploua zilele astea si daia

slay3rexe 04-07-06 11:19

cred.am impresia ca s-au imputit treburile de la atata ploaie

siadimet 04-07-06 16:55

mai lasati forumul,mai iesiti si pe strada.unde ati fost aseara intre 9:30 si 11?aveati ce vedea si comenta despre masini si curse.

raiss111 04-07-06 17:02

salut Adi , a iesit super aseara ... ar trebui sa organizam cate-o cursa d'asta saptamanal

dj_ice 04-07-06 17:14

la cat de "BELEA" se duce vestea intre noi mai Adi....afla ca eram la Bere..sa nu zic in alta parte.

DragosT 04-07-06 17:53

o singura problema e de ridicat. aseara a fost prea devreme si au fost riscuri multe. ptr cine nu stie o treaba d-asta se pedepseste cu inchisoarea pana la 3 ani. si cum nu sunt rute de scapare.....cam naspa. poate ca ar trebui verificat digul, unde am inteles ca s-a mai lucrat si ar fi o posibilitate mai calma ptr alergat. eu unul nu-mi doresc dosar penal.
partea buna e ca aseara s-a vazut adevaratul potential, si poate ca ar fi nevoie sa fim putintel mai subtili, si ca deplasare pana acolo si despre locul de plecare. ma gandesc ca asa cum afla un nea baiat ca sunt curse si vine, asa ar putea afla si nea politistu. problema e ca astia stiu deja si tare-mi e ca e vb de timp aici pana vor lua masuri. si macar de am fi o mare gasca care sa se stranga intr-o zi a saptamanii undeva anume si sa dea liniute ca sa zici ca se ridica grave probleme de siguranta sau liniste publica

siadimet 04-07-06 18:35

propun sa mergem pe viitor pe E85 intre hanul lui tinta si spataru.e suficient drum drept,lat si nu mai tinem de politia municipiului.sau daca mai mergem tot acolo unde am fost aseara,ar trebui sa plecam mai rasfirati,cum zicea si dragos

siadimet 04-07-06 18:38

pe dig soseaua e buna,dar e rapa si intr-o parte si in cealalta.cam periculos...

siadimet 04-07-06 18:39

si nici acolo nu sunt cai de scapare daca vine cineva.

RuDoLf3721 04-07-06 18:59

hmmm... v`ati dat aseara fara sa vad si io ? :((( :D

DragosT 04-07-06 19:07

ce am observat si eu pe la baietii prin buc, unii dintre ei patiti cu politia:
loc in care se strang cat mai retras-de acolo se alege traseul
sosea cu macar o a doua varianta de iesire
cate o masina la capete, ptr alarma

acum, intre tinta si spataru e o problema mare, cu postul de politie din spataru, si alta mai mica, cu faptul ca daca la locul nostru trec majoritatea tir-uri, acolo trec si masinile mici. cu cat mai multi ochi cu atat mai multe sanse de a fi anuntata politia.
singura cale este sa se intample chestiile astea cat mai tz, de preferat in week-end cand masinile sunt mai rare.
a, si poate reuseste cineva sa-i invete pe baieti sa nu mai pomeneasca cuv "politia" aiurea-n tramvai, ca nu-i de joaca si nici nu-i o poanta pe care sa o guste cei prezenti acolo.
cum spuneam, ideal ar fi doua "schije", una la spalatorie si alta la luk oil-ul de la bere, dar cam greu.
o alta posibilitate ar fi tot varianta dar din capatul celalalt-vizibilitate mai buna ptr cei care vin si din fata si din spate, cel putin 3 cai de iesire, benzinarie aproape (cu bar-sper) - directia luk oil - crang

DragosT 04-07-06 19:18

1 Attachment(s)
despre asta vorbesc. putem proba in seara asta, cand apropos, sunteti asteptati langa end-zone (noul loc al impatimitilor). mai zi-le si tu mai adi.
acuma bine, imaginea e doar un exemplu, sa nu zica careva ca instig la ilegalitati:)

siadimet 05-07-06 13:34

am mai fost acolo unde zici tu,e ok zona.

dj_ice 14-07-06 19:52

Vand Espero , An Oct 1997 , 115.000 Km , A.c. , Geamuri Eletrice , Inchidere Centralizata , Alarma , Servo Directie ..pret 3300 Euro

0723.353.913 Buzau

Am pus si la Bazar dar poate aici se uita lumea.

dj_ice 14-07-06 22:56

Meeting Dacia

Sala Polivalenta , 22 Iulie Ora 16:00 Bucuresti

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning