![]() |
Re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
sper ca v-a placut intalnirea de azi...stiu ca nu i-am multumit pe toti...data viitoare o sa iau mai multe masuri de precautie sa ajung la timp chiar daca voi mai face vreo pana:)) si sa reusesc sa-i multumesc pe toti...
PS:voi pune poze cat de curand la sectiunea poze si video cu noi |
rabdare sa se incalzeasca bine,sa vedeti atunci iesiri nocturne :D
|
ce au facut ma astia cu cupele noastre?
|
Quote:
|
pai normal pt cupe ar trebui sa facem o "Vitrina Cupelor" ;):D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS1:da si u join la usergroupul nostru PS2:intra pe topicul legat de site si vezi cum poti sa contribui si tu la binele clubului.te-am pupat:peace: |
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
cum a fost aseara?multa lume ?poze ceva
|
Salut baieti, am mai revenit printre voi dupa ce am absentat (motivat) cateva luni. In primul rand paste fericit, iar pt cei care nu ma stiu aveam in club 2 masini un renault twingo cu cateva modificari (intre timp a fost dauna totala) si un vw golf4 coupe care e cam abonat prin targuri. Cosmin as fi tare bucuros daca in mesaje mi`ai zice si locatiile intalnirilor ca primesc zilele si orele dar fara locatii. Ma bucur foarte mult pt premiile care le`ati castigat si pt progresul fata de acum un an care e enorm. Va salut.
|
Quote:
in viitorul apropiat sper sa facem niste filmari cu potential(la linii) LE:au mai intrat niste masini la noi aseara ...a4 2,5i, skoda superb,etc Per total a fost o alta intalnire reusita...parerea mea:P |
Va urez un PASTE FERICIT TUTUROR !
si sper cat de curand sa onorez cu prezenta la intanliri ptr k am cam tras chiulu in ultimile luni .. dar deh asa e cand nu ai masina si esti pieton :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning