![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Nu faceti mai bine voi o lista cu cine vine sambata ?
Care din voi (E30 si nu numai) ajunge sigur 100% sambata ? |
Am spart baia :|
TRE SA O FAC SA VIN SI EUU :( |
Quote:
mai ales ca ar fi bine sa ne cunoastem mai bine,cu toate ca eu te stiu,tu poate nu. hai...spor la sudat daca nu ai unde sa o sudezi suna-ma sa iti spun eu unde sa mergi sa o faca rpd. 0723/21.60.70 0749.78.87.11 |
stie careva unde gasesc niste prezoane lungi ? pt distantiere
|
Quote:
am facut prezoane de 55 cm lungime la un nea'strungaru. da sa stii ca daca iti cumperi distantiere originale sau chiar after marcket in general iti vin cu prezoane. de ex chiar azi am luat 2 distantiere de 10mm care au venit cu 8 prezoane. asa ca ori iti ei distantiere noi si vin cu totul ori il cauti pe nea'strungaru dar care sa aibe un material bun. ai mare grija cu prezoanele facute din materiale proaste.;) |
Quote:
|
Nu pot sa sudez baia mea... In plus, am descoperit ca e si sorbul spart. Sper sa gasesc cat mai repede baie + sorb, sa pot sa particip si eu sambata! :shock:
|
Quote:
spor la cautat si poate ai bafta sa gasesti |
Quote:
|
Quote:
|
pustyu cumva acel e30 din poza ta de la profil e acela din 19 care avea motoru stricat?ca parca recunosc nr:) daca da pune si u niste poze daca ai reusit sa faci ceva pe la el:)e bun daca ai planuri cu el ca asa mai apare si cate un e30 prin gl:) ca mai rar vedeai si poate mai apare unu in viitoru apropiat:D, ca numai braila are cu ce se lauda la capitolu asta:d
|
5 Attachment(s)
Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba.....
|
3 Attachment(s)
da,ala e..am scos motorul de pe ea si asteapta un 2.5 24v :D .. momentan vreau sa ma ocup de tinichigerie la ea.. si o sa-i cumpar si motor..
|
e bun succes cu el,era pacat sa "moara" acolo in parcare si nici nu cerea mult pe el cand am fost cu un baiat la el( asta era acuma 1an cred:) ) poate mi-l arati si mie peste 1 luna cand vin in tara mai de aproape sa vad ce mai face^^
|
46 Attachment(s)
Dupa atatea discutii mai merita si putina actiune :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning