![]() |
Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!
mai pui niste LSD-uri si ar fi prea tare
|
Ce ai mai facut cu Trabiul? Stiu ca vroiai sa schimb jantele si sa iti pui frane pe disc. A iesit ceva? :)
|
N`am mai facut nimic in privinta asta ca nu prea sunt bani :) acu e si facultatea si nah . O ramas cu franele originale si jantele alea de aliaj . Tocmai am pus vineri caseta directie nou ( reconditionata la unguri) si capete de bara noi ca erau terminate! 260 lei :) cu tot cu manopera
|
sal stefan.am si eu un trabi si miam schimbat segmenti.chestia e ca daca merg cu el normal cand dau sa schimb viteza sau sal las pe liber mi se accelereaza?da-mi si mie o sugesti ce ar putea avea?
e super trabiul tau tineo tot asa |
Pai tu inainte de a schimba segmentii nu aveai compresie buna si statea la relanti, dar acu ca ai segmentat si ai compresie mai buna automat se tureaza. Daca ai mai si reglat carb cat erai cu segmentii vechi cu atat mai mult. Regleaza aerul la mers in gol de la surubul mare de deasupa capacului la carb. Mai exact cu farurile aprinse pe faza lunga si motorul sa fie cald. Strangi de surub pana merge rotund.
|
Felicitari Stefan pentru masinuta. Foarte frumoasa si iti urez sa ai acelasi entuziasm si de aici incolo pentru ca masinuta merita. Tin sa mentionez ca si familia mea a avut 2 astfel de masinute. Primul a fost un Combi (Break) si al doiea Berlina (Sedan). Cred ca daca am sa gasesc unul la pret mic o sa cumpar unul, asa ca daca stiti ceva dati-mi si mie de veste.
|
Multumesc Andi pt laude:) Si nu mai vb cu mine de parca as avea nu stiu ce varsta sau as fi nu stiu ce domn... Te anunt daca te intereseaza de trabi desi sa stii ca nu mai gasesti prea ieftine care sa fie bune, si daca gasesti unu bun tot mai bagi bani in el :)
|
sal stefan.tot eu sunt
acum dupa cele spuse mai sus am facut ce miai spus tu doar ca nu se intampla nimic inca da sa moara motorul.acum chestia e c numai sta la relanti si daca sta sta intr-u piston si numi dau seama de ce ca scanteie da e bine reglata aprinderea electronica.mergea doar pistonul 1 adica cel din dreapta cand te uiti in motor.asta se intampla doar la relantica daca accelerez imi merge bn se si duce fara problema.bujia niciodata nu o scot uda pur si simplu cand o scot e caramizie.am umblat odata la el si isi daduse drumul mergea bn dar a doua zi dimineata surpriza tot nu mergea un piston adica 2 cel din stanga cum te uiti.parca asa sunt notati numai stiu sigur.:cry: |
am uitat sa scriu in postul de mai sus.am verificat azi compresia cu barometrul si am indica peste 7 la ambele.eu zic ca e compresie buna.
sa nu te lasi de el orice probleme ai avea la el ca e o bijuterie |
bah sigur se potrivesc la trabant farurile de golf 1 adica la dimensiuni ca imi trebuie mY
si eu am un trabant in constructie :D de unde as putea face rost de niste piese adica sopuri si faruri |
Pt. traby... sa inteleg ca ai relantiul mic acu nu ? si da sa moara ? pai daca da sa moara si e relantiul prea mic mai desfa din surubul mare ala de relantiu de care am vb si mai sus. Ca daca e relatiul prea mic deobicei merge intr`un cilindru oricum o sa`l mai intreb si pe taimiu sa vad ce parere isi da si el .
|
2 Attachment(s)
Material antiderapant + depasirea unui berbec in viteza ->
|
Huh?! Cu ce antiderapant au dat? Cu bolovani? Nasol rau. :(
PS: Cu oglinzile ce ai facut? Sau tot de la antiderapant lipsesc? :mrgreen: |
cine este interesat...vand motor de golf 2, 1.3 dublu corp......impecabil.....cine este interesat..poate adauga userul meu de mess...gabizuz
|
salut aiurea ,auzi daca faci rost de parbriz nu poti sa imi faci si mie rost de cheder pls am nevoie mare de el :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning