![]() |
re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
Inainte tot replici am avut si mergeau ambele !! Si la mine se tot stingeau si aprindeau cateodata . Am desfacut drosler ul si are o piesa din interior "explodata" .
|
10 Attachment(s)
Am schimbat garnitura capacului motor , era in stare foarte proasta!! Am schimbat si bujiile , locasul uneia era plin de ulei din cauza garniturii vechi ...
Bara fata e sus , mai trebuie legate proiectoarele dar au alta mufa . Maine dimineata trebuie sa vad cum le adaptez . |
foarte bine arata cu bara de M... eu ma gandeam sa dau kitu de M jos si sa pun ala simplu cu ceva jante cu buza si o suspensie buna,dar eu ma gandesc multe in general:) vazusem o poza cu un 528 asa si am ramas masca ce bine arata
nu sti pe cineva din oras(TM) care sa aibe ceva suspensi sau jante mai ok? |
Vezi pe userul Caius TM are userul caius09 El aduce suspensi , eu de la el am luat .
Jante aici und_alexx are vreo 30 de seturi sa alegi . |
7 Attachment(s)
Am terminta cu partea din fata , am pus si rotile si angel eyes -ul SMD !
Pun ceva poze in graba ca trebuie sa plec ,sunt in intarziere..... Mai trebuie facute mici retusuri dar e OK , arata bestial !!! |
[QUOTE=SAX1987;3923918]Am terminta cu partea din fata , am pus si rotile si angel eyes -ul SMD !
Pun ceva poze in graba ca trebuie sa plec ,sunt in intarziere..... Mai trebuie facute mici retusuri dar e OK , arata bestial !!![/QUOTE cat de tare poate sa arate:shock::shock:...banuiesc ca o sa il mai si lasi,o sa fie crima:shock:. acum arata foarte bine cu acea husa de capota! Sarbatori fericite! |
O sa mai cobor suspensia putin ! Intradevar arata bine husa acum !
Sarbatori fericite !! |
craciun fericit!!:D
|
Arata misto, Craciun fericit !!
|
Quote:
Quote:
P.S. n'am mai sunat ca am fost foarte ocupat cu masina si cu Craciunul , o sa sun saptamana viitoare sa vad daca ai cateva piese ! |
stai linistit,am pus poze cu ele uita-te sa vezi daca mai vezi ceva util.
|
foarte misto arata! Craciun Fericit!!!
:peace: |
Quote:
Quote:
|
Masina arata foarte bine cu rotile astea,mai sunt mici detalii de rezolvat si va fi ce trebe!
Felicitari! |
Mersi mult !
Sper sa apuc maine sa montez bara spate si eleroanele . Dupa anul nou pun folie pe fata si pe cromul de la bandouri ( provizoriu pana iau altele) ! Chiar vroiam sa te intreb cu ar fii posibil sa-mi faci si mie o sedinta foto la anul ?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning