![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
bafta! |
Stai linistit ca si daca cumperi SIEMENS sau cestio ce alceva , tot aceleasi is. Doar ca scrie siemens pe ele sau alta marca , dar ele is identice. Ei nu produc asa ceva , nici SIEMENS nici BOSCH , PHILIPS , OSRAM sau altii.
Eu am deja de 2 ani pe masina instalatia si nu am avut probleme. O singura data mi-am schimbat ambele becuri ca asa am vrut eu. Pe faza lunga am instalatie de care vand eu , si dau blituri pana ma satur si nu are nimic. Ii si chestia cum le nimeresti. Trust me , am montat fel si fel de instalatii si toate is o apa si un pamant |
Quote:
Quote:
|
pai hai sa o luam in felul urmator:
Faza Scurta - 55W 8000K - SUPER MULTUMIT Faza Lunga - 35W 6000K - SUPER MULTUMIT Si pe vine Proiectoarele din bara - 35W 10.000 K - Sunt ALBE ALBE |
Quote:
|
Quote:
electric_style ---- ca sa nu fiu total Off: imi place calibra ta si vad ca te indrepti intr-o directie buna...tine-o tot asa. |
8 Attachment(s)
Quote:
PS: azi facui etrierii rosii (cu vopsea termica - spray)...si avusei placuta surprindere ca : etrierii,discurile, placutele si pompa de frana" sunt ATE !!! ATE s-au montat de fabrica pe toate calibrele ? |
10 Attachment(s)
Bad boy lock-ul :
Badboy-ul poti sa il confectionezi si din fibra de sticla si din tabla. Cea mai viabila optiune este sa iti cumperi unul dedicat masinii tale iar apoi sa te apuci si sa lucrezi / capota ta singurel cu fibra,rasina,intaritor,chir de fibra de sticla ,chit de finisare si filler sau sprit chit. Depinde de caz. Acestea le poti lucra in orice garaj,sau chiar in spatele blocului,nu ai nevoie de scule decat de un tampon de cauciuc. Iti pun cateva fotografii ca si info ca sa iti faci o idee. |
Quote:
|
Problema ii ca deja la chinezariile astea 6000K are o tenta verzuie si ii foarte urat.
Da intradevar 10.000 ar trebuii sa fie violet , dar la china nu o sa gasesti asa usor :D Eu ti-am zis ce am pe masina si vad perfect. Eu ti-am zis 8000K as alege pentru ca is albe. 4300K am avut pe santa fe , si crede-ma era ca si lumina de la halogen ca si culoare doar putin mai tare. 5000K ii alb intradevar dar ii mai slabut decat 6000K. Alege 6000K sau 8000K , singura chestie sa nu fi dezamagit de culoarea 6000K-ului. Asculta-ma pe mine daca vrei , ma ocup cu xenoane de ceva vreme , si crede-ma ca am vazut toate felurile de becuri si toate nuantele |
Quote:
Quote:
Quote:
|
de dezavantajat pot sa zic ca ai sanse sa se arda becu putin mai repede. Eu de 1 an nu le-am ars inca , cum ti si norocul.
Avantaje , putin mai tari , indeajuns incat sa vezi urma lor pe asfalt :D |
boss,eu am xenoane type R de 4300 de 1 ani si ceva si sunt extramultumit de ele...deci...e relativa treaba ca nu sunt bune sau mai stiu eu ce....cat despre culoare trebuie sa-ti placa tie!
ps:da-mi buzz sa vb de ac daca te mai intereseaza |
Quote:
|
am parcurs cei 1000km si maine sper sa fac schimbul de ulei !!! momentan am folosit Mobil1 super2000 10w40 si nu prea sunt multumit !!! as incerca Liqui Molly , insa nu stiu exact ce clase de viscozitate sunt recomandate pentru C20NE...ma lamureste si pe mine careva ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning