![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
|
Din lipsa de timp am neglijat ursul in ultima perioada...insa aseara am reusit sa schimb blocantul 3.46 cu unul 3.25 mult mai potrivit pentru un 25 24v:D
Ca sa vad exact diferenta va trebui sa-l pun la treaba ....as fi vrut la Braila dar din motive obiective sunt plecat la Cluj si voi rata acest eveniment.:sad: Probabil ca tot pe la Ploiesti intr-o seara cu gratare voi baga ursul in focuri:D |
Aseara am facut primele probe cu noile modificari insa nu sunt multumit de motor...nu trage deloc cum ar trebui si banuiesc ca softul ar fi de vina...blocantul 3.25 a facut diferenta in bine si de el sunt multumit.
Deci: VS E30 3.5 0-1 (m-a ucis la treapta a treia:D...a disparut de langa mine unde abia ce-mi faceam sperante ca stau langa el pentru ca la primele 2 trepte eram egali:D) VS E30 2.5 12V 1-0 (unde inainte stateam bara la bara si castiga cine pleca mai bine acum cu blocantul 3.25 l-am dat cu o jumatate de masina) La a doua incercare am ratat a 2-a si Jakal s-a oprit si el nemaiavand rost sa continue cursa fiind castigata fara probleme. VS BX 1.9 Turbo 1-0 (cred ca nu-i tragea masina prea bine avand in vedere distanta pe care i-am dat-o) VS E30 2.5 12V 1-0 (Tot o jumatate de masina dar de data asta cu Madalin la volan care a vrut sa vada exact diferentele intre masinile noastre....si mi-a confirmat ca motorul meu nu trage cum ar trebui) Per total o seara frumoasa ca de obicei cu caterinca maxima cu gasca de nebuni de la Ploiesti, Campina si Targoviste:D |
cu blocantul pe care il ai ma asteptam sa ma spulberi......cel putin o masina...
apoi ai mai zis si de soft.....nu e treaba cu motorul ala...are ceva.... soft+ blocant corect trebuia sa imi dai 2 masini lejer..... eu mai m-am dat si pe 16"..gume petarda.....si cu madalin am fost cu bara la pasajul din roata fata... ceva nu e in regula acolo..........:rolleyes2....daca masina are aceasi configuratie ca a lui madalin....care imi da un tir......:oops: in rest distractie.....mai ales ca am avut rutiera dupa noi la intoarcere.....:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la Ianca gasite aici pe forum:D
|
Chiar si pe ploaie, mi se pare ca pleci mult mai bine fata de ultima legala unde te-am vazut, Alexeni.
Am vrut sa schimbam doua vorbe dar fie nu te-am vazut, fie nu erai la masina. Am vazut ca ai schimbat si grupul dar cred ca te-ai si acomodat mai bine cu ea. De aratat... arata la fel de bine. Ai grija de el ca merita din plin. Mult succes pe mai departe. |
1 Attachment(s)
o poza si de la claudia :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Tot de la Claudia cu multumirile de rigoare cateva poze. |
cel mai frumos 316 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Spune-ne tu cum bulangiu ala cu Bmw alb pe treapta a 3-a ti-a facut cu mana :bat: ...cum te-ai simtit?:punch: - poza 2 -
|
Quote:
Quote:
|
|
[QUOTE=ady_viteza;3736630]Merci...merci:D...credeam ca apari la Ianca dar nu te-am vazut:D
nu am avut dinero !!!am strans bani sa fac rabla de la ovi !!! e aproape gata maisna,mai am bucsi p spate !!si gataaaaaaaaa :D o scot pe interval ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning