![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
10 Attachment(s)
pozele....sunt facute pe serpentinele de la saru(intre craiova si slatina)...cine a fost pe acest drum stie despre ce e vorba.....
|
ai omologat culoarea la masina?
daca da cum a fost la R.A.R.? ca am auzit ca cica iti zgarie masina intr-un loc sa vada daca masina a fost culoarea vechea cea scrisa in acte |
Da, ai mare grija, mie mi-au zgariat seria rau de tot, au bagat shurubelnitza in vopsea ca dushmanii.. 30cm lungime si 3 inaltime... pe la tocu` usii.. pe prag... pe la balamale.. pe la portbagaj.. au zgariat in 6-7 locuri... m-am umplut de nervi... am vrut sa-i bat si sa-i pun s-o vopseasca... dar iti dai seama.. cred ca aveam 1% sanse sa mi-o faca....
Au dat cu acetona.. cu m... lor.. a trebuit sa vopsesc dinnou masina din cauza asta.. Ma omoara o curiozitate... de cat timp ai stikerele cu branduri pe lateral? |
Quote:
|
vand bara fata de pe masina....cine e interesat sa-mi dea un pm si vb....asta e topicul de la bazar unde aveti toate detaliile
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...017#post502017 |
frumos a iesit, eu le-as taia mina la toti care zgirie o masina, fie din prostie, fie de ciuda...bafta.
|
Quote:
merci pentru aprecieri!!!....m3 este in romania sau in germania acum??? ma refer la al tau? |
eu sint la constanta cu familia, jucariile sint toate la muenchen, am avut o invitatie de la TV, dar nu am cum sa ajung cu ea pe aici...din pacate...ma plimb acuma cu masina de familie, SUBARU.
|
[QUOTE=dj16xxs]deja mi-au zgariat-o pe usa....cred ca invidia mai mult decat prostia isi spune cuvantul....
ce oameni...:( :( creca le-ai furat gagicile si deaia |
Quote:
A ... am uitat sa spun ... avea si Airbrush pe masina ... tare , nu ? A zis ca daca afla care e autorul il despica dintre degetele mari de la picioare si pana in frunte ! |
invidia maninca sufletul bogatului, saracul este mai de treaba si isi vede de curtea lui,...din fericire nu am avut probleme in 20 de ani, tot ce am vopsit acuma, vreo 3 masini, a fost numai de frumusetze, dupa 15 ani,...si mai am 2...care ar fi cea mai tare vopsitorie din constanta sau bucuresti?? mai ales la vopsele cameleon?
|
4 Attachment(s)
poze cu bara....
am dat jos brandurile de pe laterale si inca nu mi-au ajuns proiectoarele din bara de fata....si mai trebuie sa-mi iau o lama de bara pentru ca acum nu mai are linie cu pragurile....eleronul este si el vopsit dar nu am avut timp sa-l montez!!!maine noi poze! |
Mai stii cand iti ziceam ca ii sta mai bine cu bara veche ? Eeh, m-am inselat! Asta e superba! :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning