![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
2 Attachment(s)
si incaltarile de vara :D parca m`am obijnuit si cele de iarna si imi placeau mai mult :rolleyes2
P.S. daca vrea cineva din Cluj sa facem schimb de cauciucuri (destul de forjate) le dau ale mele Toyo 195.50.15 pentru ceva mai inguste (185.50/45.15 de exemplu)...vreau sa stea mai strech :D P.S. II. cat pot fi cele mai inguste cauciucuri pe jante 7j? |
|
Quote:
|
Ti-as sugera 175/50 , am avut 165/8j si vine deja arata prea naspa , calca prea putin si iti intinde guma de tio rupe. La 175 arata putin intins dar si frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
azi mi`am schimbat telescoapele de pe spate...am sperat ca o sa se lase mai tare cu astea da vad ca ii cam aceeasi chestie dar totusi is mai tari si nu`mi mai freaca cauciucu in aripa la viraje stranse :D |
1 Attachment(s)
ma gandesc sa vospesc jantele cu negru mat inloc de negru lucios...dar sunt in dubii daca sa fac dunga argintie albastra...cv de genu` :D ar arata urat? :rolleyes2
|
mai bine alb ;) da muult mai bine.
|
eu iti sugerez sa lasi asa buza. arata foarte bine. cauciucuri e cam greu sa gasesti ceva pe 15, talon de 40 sau 45, chiar si 165/50/15 e greu. eventual cauta un 175/55/15 , se gasesc pentru smart, si se mai gasesc 135/70/15, tot pt smart.
|
Quote:
|
Salut...masina arata f bine...felicitari...dar am si eu o intrebare,Cum ti-ai montat tu subwoofer ul k am si eu un sistem de 6 boxe si urmeaza sa-mi pun un subwoofer?Am inteles k iti tragi de la baterie un fir,nu?Bun toate bune si frumoase dar dar lasi sistemul dat drumu cu motoru oprit.....:d nu iti rupe bateria?
|
Quote:
firul de care zici tu il duci de la + de la baterie...cauti o gaura prin panou si sa iasa pe sub bord...dupaia mai pui unu de - prin de caroserie...la mn ii sub bancheta din spate p.s. iti cumperi un kit de cabluri ii vreo 70 de lei unu mai ieftin si ai de toate |
eu zic sa mergi la cineva care se pricepe cat de cat...ca nu ii de jucat cu dinastea...
|
Dar ce baterie ai tu asa de curios ?:D...Eu am VARTA
|
Quote:
|
Nu aveti careva un far de dreapta spart? mi s`a cojit "oglinda" din el :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning