Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/156987-resoftare-ford-focus-rs-2-5-skn.html)

bbm 15-01-10 14:36

Re: Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN

http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

dragi colegi de forum, pastrati-va energia pt momentul "zero" , acolo o sa vedem cit de mari sau mici sintem fiecare

pregatiti-va masinile

razvan_gti 15-01-10 14:59

Nush de unde ideea ca se duce cupra pe 4 si revin eu pe 5.Nu a fost deloc asa,dar nu mai are rost sa zic nimic ca ies discutzii din nimic.Nu cred ca mai au rost chestile de genu SKN vs SUPERHIPS si care era mai tare.Numai eu sunt in masura sa zic care sunt diferentele ,dar consider ca e de bun simt sa nu le zic pe un forum ,cine vrea sa stie ma intreaba in particular.

AlecsM 15-01-10 15:11

Quote:

Originally Posted by Glavan (Post 2979739)
ma bag eu la asta! daca vrei - detalii pe pm

da Glavan :D ...cu ce masina ?

Glavan 15-01-10 15:20

detalii pe pm.

AlecsM 15-01-10 15:26

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2979803)
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

dragi colegi de forum, pastrati-va energia pt momentul "zero" , acolo o sa vedem cit de mari sau mici sintem fiecare

pregatiti-va masinile

mamaaaaaaaaaaaaaa ce veste :D:D nota 10 :D

AlecsM 15-01-10 15:28

Quote:

Originally Posted by Glavan (Post 2979912)
detalii pe pm.

daca tu crezi ca masina ta e asa tare, scrie aici ...eu nu discut pe PM, n am nimic de ascuns ....plus ca ma pot da doar la o cursa legala !!! Nu particip la curse ilegale ...lunea :))

BYG'u 15-01-10 16:18

@ alex mirea : masina acum are soft Superchips nu are Revo :D
Revo face doar Vag si Porsche ;)

Foarte adevarata zicala lui MPA

ma bucur ca a intrat posesoru RS`ului si a clarificat

b_13_wrc 15-01-10 16:40

Quote:

Originally Posted by razvan_gti (Post 2979859)
Nush de unde ideea ca se duce cupra pe 4 si revin eu pe 5.Nu a fost deloc asa,dar nu mai are rost sa zic nimic ca ies discutzii din nimic.Nu cred ca mai au rost chestile de genu SKN vs SUPERHIPS si care era mai tare.Numai eu sunt in masura sa zic care sunt diferentele ,dar consider ca e de bun simt sa nu le zic pe un forum ,cine vrea sa stie ma intreaba in particular.

Intr-un post am spus ca tu spre deosebire de altzii ai vrut sa clarificam problema doar noi 2 ca nu vrei discutzii...., la momentu respectiv am zis "uite si oameni cu bun simtz" dr se pare ca m-am inselat!!! Geo(YDT) si Calibra au vazut aseara o filmare din sesiunea 2 in care se vede clar ca eu eram in fatza dar pentru a lamuri situatzia intre noi 2 te invit la start, dr dupa loc asa cum sa fac cursele (nu tzin neaparat sa conduci tu pentru ca Teo(grecu) mi-a zis ca daia am castigat pentru ca tu conduci ca o bunica)

PS: Daca tu si ai tai suntetzi asa de siguri pe masina aia si pe ceea ce poate "iesitzi afara"!!!

Tzin sa precizez ca m-am dat din mers cu el de fiecare data la rugamintea lui pentru ca nu stie sa plece!!! Acum ne dam ca la carte st 2 masini cu aceeasi tractziune asa ca nu exista discutzii de aderentza!!!

razvan_gti 15-01-10 17:13

Sa lamurim situatia, in ultima cursa dintre cupre si rs pe final de 4 ma duceam un bot si pe 6 venea peste mine,e posibil sa nu mai stam egali pe 6 ci sa se duca in fatza pt ca am eleron si oricum tfsi-urile se duc mai mult la viteza mare.Nu am nici o problema sa ma prezint la start mai ales ca am o revansa de luat dupa ce cu soft skn m-ai batut de pe loc o data si apoi am fost egali(parca asa tin minte ,ma corectezi daca zic aiurea).

Raul_WST 15-01-10 17:27

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 2979608)
@ duud40 ...inteleg ca ai un rs4, ce zici te dai pe bani cu un batran clio RS ?

asa rau e batranul clio, tine pasul cu o masina 4x4 cu cai aproape dublu decat el pe 400m :lol: ..

b_13_wrc 15-01-10 17:41

Din cele spuse mai sus reiese ca fordu este in fatza pe capat de 4 pe 5 egali iar pe 6 ma duc...acum deducetzi voi care este in fatza pana la urma...

Dupa ce iti iei numerele te astept sa-ti iei revansa!!! BAfta

alexGTI 15-01-10 17:56

la capat de 4 se cam termina 400 de m ;)

Raul_WST 15-01-10 18:02

nu la toata lumea ...

b_13_wrc 15-01-10 18:02

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2980446)
la capat de 4 se cam termina 400 de m ;)

Ce bine ar fi dak ai fi un pic mai atent inainte sa vb....nu ne-am dat 0-400m, ne-am dat din mers ;)

alexGTI 15-01-10 19:06

pai daca nu te dai pe o distanta anume ... e clar ca o sa castige ala cu top speed mai mare. cursele din cate stiam eu se fac pe 400 de m de pe loc. din mers ala care da startul e un pic avantajat ... dar nu mai bag, voi stiti mai bine

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning