![]() |
Re: Red Line Racing Club Baia Mare
Quote:
|
lasa ca ti-a trece...data viitoare...:P nu prea imi plac combi...am vazut una cu 88Jon si am zis cai a ta si nu fac reclama ...
|
Quote:
|
In legatura cu parasolarele: va rog sami spuneti cam cati cm are fiecare la parbriz si cat e latimea stikerului pentru ca o sa trebiasca sa ma duc la damini pentru o simulare si sa ne faca un pret,am fost azi cu mihai si am vb.si cam cate ar trebui de toate.
|
ce frumos arata calibra:D
|
mersi ,dar inca nu e gata mai la vara o sa fie dar dupa posibiliatati,unde ai vazut-o?
|
Quote:
|
nu ca astia tre batuti sa le intre in cap,joi mare sedinta:))
|
Quote:
|
nuuuuuuuuuu
nu mai vreau sa aud despre parasolare la sedinta:((( nuuuuuuuuu cu ce am gresit?:((( |
Am făcut un forum dedicat Redline. Forumul īl găsiţi aici. Avānd in vedere ca eu sunt foarte limitat in ceea ce priveşte timpul o să trebuiască ales un moderator care să aiba grija de forum.
Īn momentul de fata lucrez la forum..deci vă rog să fiţi īnţelegatori. Incerc să-l fac complet funcţional pānă la următoarea īntalnire. Vă mulţumesc pentru īnţelegere! |
1 Attachment(s)
Frumoasa ideea, chiar ma gandeam si eu la ceva de genul asta :D .
P.s: ii o problema la Inregistrare cu Image Verification ... nu apare imaginea, deci nu cred ca se poate inregistra nimeni. nu ii un repros :-) , da ma gandeam ca poate nu sti. |
Quote:
|
Quote:
|
vazut pe un membru din red line ieri prin oras...si salutat ceva masina verde cu negru......
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning