![]() |
Re: Spl Team
bre grasunule, tu chiar nu ai inteles nimic... scopul la dB Drag nu este sa-i bati pe ceilalti ci sa vezi cat esti tu de bun si sa devii mai bun...
Nu poti sa devii mai bun decat daca te bati cu unii si mai buni. Iar pe mine ma intereseaza sa devina mai buni aia multi, nu tu... tu esti unul singur, iar faptul ca esti singur in clasa ta nu te motiveaza in nici-un fel sa devii mai bun... Asa ca daca vrei sa fii mai bun baga-te la "bataie"... nu ma trage la nivelul tau ca nu am nimic de impartit cu tine... Uite-te la rezultatele din Street A si Street B de anul trecut si de anul asta... faptele vorbeste, cuvintele se pierd in ceatza... |
Quote:
|
:ciggy: data viitoare o sa fie mai multe masini si in categoria ta si poate primesti si tu cupa ;) pina atunci:workout: :chainsaw: :ihearu: :boogy:
|
Quote:
|
Quote:
|
la mare nici eu nu cred ca o sa ajung ......
|
Quote:
|
pana la marele show ar fi fain sa dati o mica masuratoare...:)
chiar va rugam...WSR DbDrag ;) daca va putem ajuta... :) |
Spl Team
Vineri, 4 August 2006 in parcarea din centrul orasului incepind cu ora 18 ,SPL Team si WSR va asteapta la o sesiune de masuratori dB Drag Racing Masuratorile vor fi gratuite si se vor face in ordinea primul sosit primul masurat. Va asteptam
|
^^haha
foarte fain. eu vin, desi nu imi masor masina, m-am saturat. |
Quote:
|
atata timp cat aveti peste 120db in masina.
:) :) :) |
Am shi eu o intrebare...in ce fel va afecta Festivalul berii Burger(sau care)intalnirea???din cate am intzeles evenimentu e programat tot pe 4 august in parcare...
|
pot sa vin si eu???;))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning