Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

cristy_dacia 22-10-10 19:32

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

pe faruri e autocolant.filtrul il voi schimba atunci sa prind zi libera

crazyfornova 22-10-10 22:39

autocolantul cu logan club...este cireasa de pe tort...el mai lipsea..:lol::lol::lol:

cristy_dacia 22-10-10 23:17

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 3749478)
autocolantul cu logan club...este cireasa de pe tort...el mai lipsea..:lol::lol::lol:

da de sigur in primu rand sunt membru logan club.si care e chestia ca nu va place mie imi place e parerea mea si asta e.Nu considerati ca o iau in nume de rau dar ala l-am pus ca fac parte din logan club

crazyfornova 23-10-10 00:03

pai ala se pune pe logan nu pe 1310...oare nu ti se pare prea ridicol..?
maine poimaine vedem pe loganuri mitshubishi team:shock:

danyel_2008 23-10-10 01:27

crazyfornova, tin sa te contrazic frate....eu nu cred ca autocolantul cu logan club este cireasa de pe tort......baiatu` inca mai poate multe :lol: ,maine poimaine il vezi cu "NAIC" mare pe luneta, iar pentru tine cristi parerea mea esti pe drumul gresit, ai atatea masini de unde te poti inspira.

cristy_dacia 23-10-10 13:20

Quote:

Originally Posted by danyel_2008 (Post 3749704)
crazyfornova, tin sa te contrazic frate....eu nu cred ca autocolantul cu logan club este cireasa de pe tort......baiatu` inca mai poate multe :lol: ,maine poimaine il vezi cu "NAIC" mare pe luneta, iar pentru tine cristi parerea mea esti pe drumul gresit, ai atatea masini de unde te poti inspira.

chestia cu nike numai sa nu apara la tine.care este chestia ca nu va place?deaia numai ploua la mine.asta e

danyel_2008 23-10-10 18:29

lasand gluma la o parte, iti spun sincer ca este pacat de banii care ii bagi in masina, daca tot ii bagi macar fa ceva frumos, pentru ca usor usor o dai in ''bara''

cristy_dacia 25-10-10 11:29

baieti tocmai m-am gandit ca din aceasta masina sa fac o masina de curse de putere mare si as vrea sa i schimb motoru cum a avut si sgm motorul schimbat.Stie careva ce motor as putea pune pe ea?sa fie de 100 si ceva de cai

danyel_2008 25-10-10 18:45

ca sa pui pe o dacia 100 si ceva de cai, cat vrei tu ......in primul rand trebuie caroseria ranforsata bine....am un motor de golf 3 mi se pare ca de 1.4 si undeva la vreo 70-75 de cai.il am cu totul ...suporti de motor capac de cutie si instalatie.dak te intereseaza da-mi un pm.

cristy_dacia 26-10-10 11:03

caroseria va fi ramforsata,franele ventilate si discuri de frana si pe spate,jante 4 prezoane ,i voi pune bari stabilizatoare,roll kage,si i voi modifica si suspensia si apoi motorul.m-ar interresa motorul acela de golf

Ingerasul99 26-10-10 13:45

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3758011)
caroseria va fi ramforsata,franele ventilate si discuri de frana si pe spate,jante 4 prezoane ,i voi pune bari stabilizatoare,roll kage,si i voi modifica si suspensia si apoi motorul.m-ar interresa motorul acela de golf

Intai fa modificarile astea care le-ai insiruit aici si dupa mai vb, fapte nu vb. Orice poate da din gura dar cand e vb de facut ceva se dau la fund.

RRedman 26-10-10 14:06

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3758011)

Stii cata munca presupune?De scris aici e usor...vreau motor de 4394839 cp, discuri de frana ceramice...tobe, triple...etc....stii cati bani iti papa? stii cat timp?
Stii cum este sa te lupti cu un nenorocit de surub blocat, ca sa-l desfaci pana la urma cu flexul, chinuit cateva ore bune in ger? Stii cat efort depui pentru un rahat de surub? cate injuraturi? cati nervi?
Dar pentru o masina intreaga, cat efort depui?Cati bani?

Visati....visati in continuare....

Sonny™ 26-10-10 14:12

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3758484)
Stii cata munca presupune?De scris aici e usor...vreau motor de 4394839 cp, discuri de frana ceramice...tobe, triple...etc....stii cati bani iti papa? stii cat timp?
Stii cum este sa te lupti cu un nenorocit de surub blocat, ca sa-l desfaci pana la urma cu flexul, chinuit cateva ore bune in ger? Stii cat efort depui pentru un rahat de surub? cate injuraturi? cati nervi?
Dar pentru o masina intreaga, cat efort depui?Cati bani?

Visati....visati in continuare....

rredman romania a tara tuturor posibilitatilor...;)

RRedman 26-10-10 14:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3758500)
rredman romania a tara tuturor posibilitatilor...;)

Sunt convins...

cristy_dacia 26-10-10 16:08

ei da mai vedem noi.luna asta s-ar putea sa iau o prelungire de spoiler fata,banchete de bmw si oglinzi electrice dela PTM

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning