![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
pe faruri e autocolant.filtrul il voi schimba atunci sa prind zi libera
|
autocolantul cu logan club...este cireasa de pe tort...el mai lipsea..:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
pai ala se pune pe logan nu pe 1310...oare nu ti se pare prea ridicol..?
maine poimaine vedem pe loganuri mitshubishi team:shock: |
crazyfornova, tin sa te contrazic frate....eu nu cred ca autocolantul cu logan club este cireasa de pe tort......baiatu` inca mai poate multe :lol: ,maine poimaine il vezi cu "NAIC" mare pe luneta, iar pentru tine cristi parerea mea esti pe drumul gresit, ai atatea masini de unde te poti inspira.
|
Quote:
|
lasand gluma la o parte, iti spun sincer ca este pacat de banii care ii bagi in masina, daca tot ii bagi macar fa ceva frumos, pentru ca usor usor o dai in ''bara''
|
baieti tocmai m-am gandit ca din aceasta masina sa fac o masina de curse de putere mare si as vrea sa i schimb motoru cum a avut si sgm motorul schimbat.Stie careva ce motor as putea pune pe ea?sa fie de 100 si ceva de cai
|
ca sa pui pe o dacia 100 si ceva de cai, cat vrei tu ......in primul rand trebuie caroseria ranforsata bine....am un motor de golf 3 mi se pare ca de 1.4 si undeva la vreo 70-75 de cai.il am cu totul ...suporti de motor capac de cutie si instalatie.dak te intereseaza da-mi un pm.
|
caroseria va fi ramforsata,franele ventilate si discuri de frana si pe spate,jante 4 prezoane ,i voi pune bari stabilizatoare,roll kage,si i voi modifica si suspensia si apoi motorul.m-ar interresa motorul acela de golf
|
Quote:
|
Quote:
Stii cum este sa te lupti cu un nenorocit de surub blocat, ca sa-l desfaci pana la urma cu flexul, chinuit cateva ore bune in ger? Stii cat efort depui pentru un rahat de surub? cate injuraturi? cati nervi? Dar pentru o masina intreaga, cat efort depui?Cati bani? Visati....visati in continuare.... |
Quote:
|
Quote:
|
ei da mai vedem noi.luna asta s-ar putea sa iau o prelungire de spoiler fata,banchete de bmw si oglinzi electrice dela PTM
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning