![]() |
Re: E30 - Coupe white
4 Attachment(s)
Si produsul final :) ...daca tot merge bine diseara il asamblez la loc :D
|
Mescherie!!!
|
frumoase ceasurile , in special ///M ala de acolo
|
Quote:
|
Mie-mi place portocala stock:-)..dar sunt ok si astea, acum hai sa le vedem pe masina:-)
P.S: daca nu faci actele acum, macar bag-o la Fisc..eu mi-am luat 30 de lei amenda ca nu am declarat-o din martie pana acum...si creste de la luna la luna..:evil: |
Beautiful !!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si acum partea de colantare ...ce am reusit sa termin ieri :rolleyes2 Azi inca se lucreaza:D |
1 Attachment(s)
Inca 2 bucati din puzzle gata :lol:
|
Ptiu ptiu ptiu nu fi diochi! MISTO!
P.S. Place fundalul la ultima poza ;)) (numa reviste aftermarket :-" asa la impresie) |
Vad ca te-ai apucat tare de urs :) . Bravo Aline ... chiar vreau sa o vad cand ma intorc in P.Neamt 8) .
Poate poate facem si vreo 2-3 poze ... |
Quote:
Quote:
Vii si o vezi dar pozele le lasam pentru cand o sa merite niste poze ca lumea;) |
Quote:
Congrats!!! |
Quote:
Toata ziua cu masini piese si accesorii:dance: |
cu lumina in bord si eu sunt adeptul stock-ului...dar cu folia de carbon chiar a iesit ceva frumos...bafta cu ea!
|
1 Attachment(s)
Quote:
La plasma o sa optez pentru o lumina alba cu fundal negru ziua , deci actuala plasma este provizorie :rolleyes2 si atasez poza cu ea ca sa vedeti cam ce am de gand. Scuze de calitate dar e singura disponibila... Azi il asamblez la loc ...pun si inelele si voi face niste poze;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning