Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 17-06-10 12:51

Re: E30 - Coupe white

4 Attachment(s)
Si produsul final :) ...daca tot merge bine diseara il asamblez la loc :D

morpheusmaster 17-06-10 12:56

Mescherie!!!

marius mihaescu 17-06-10 17:03

frumoase ceasurile , in special ///M ala de acolo

Ali_ump 17-06-10 18:57

Quote:

Originally Posted by marius mihaescu (Post 3448256)
frumoase ceasurile , in special ///M ala de acolo

Mie nu prea imi place dar am vrut cu orice pret sa dispara lumina aia portocalie ...si pana la o plasma custom ...asta a fost unica solutie...:D

Nastase Bogdan 17-06-10 19:34

Mie-mi place portocala stock:-)..dar sunt ok si astea, acum hai sa le vedem pe masina:-)

P.S: daca nu faci actele acum, macar bag-o la Fisc..eu mi-am luat 30 de lei amenda ca nu am declarat-o din martie pana acum...si creste de la luna la luna..:evil:

PinkProbeLady 18-06-10 00:37

Beautiful !!!

Ali_ump 18-06-10 08:36

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3448603)
Mie-mi place portocala stock:-)..dar sunt ok si astea, acum hai sa le vedem pe masina:-)

P.S: daca nu faci actele acum, macar bag-o la Fisc..eu mi-am luat 30 de lei amenda ca nu am declarat-o din martie pana acum...si creste de la luna la luna..:evil:

Pe masina vor veni la loc cand termin si cu etapa de colantare a elementelor de bord numai nu stiu cand vor functiona:sad: mai dureaza pana ce masina va iesi pe strada...

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3449327)
Beautiful !!!

Multumesc Ramo:bunch:

Si acum partea de colantare ...ce am reusit sa termin ieri :rolleyes2
Azi inca se lucreaza:D

Ali_ump 18-06-10 11:25

1 Attachment(s)
Inca 2 bucati din puzzle gata :lol:

morpheusmaster 18-06-10 11:42

Ptiu ptiu ptiu nu fi diochi! MISTO!

P.S. Place fundalul la ultima poza ;)) (numa reviste aftermarket :-" asa la impresie)

stefan_88 18-06-10 11:46

Vad ca te-ai apucat tare de urs :) . Bravo Aline ... chiar vreau sa o vad cand ma intorc in P.Neamt 8) .
Poate poate facem si vreo 2-3 poze ...

Ali_ump 18-06-10 11:59

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3449980)
Ptiu ptiu ptiu nu fi diochi! MISTO!

P.S. Place fundalul la ultima poza ;)) (numa reviste aftermarket :-" asa la impresie)

La impresie :lol: is la munci man :rolleyes2 si am vrut un pic de contrast de asta am cautat un catalog deschis la culoare :lol:

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3449989)
Vad ca te-ai apucat tare de urs :) . Bravo Aline ... chiar vreau sa o vad cand ma intorc in P.Neamt 8) .
Poate poate facem si vreo 2-3 poze ...

Daca vrei sa facem in fata blocului sau o impingem la o locatie :))
Vii si o vezi dar pozele le lasam pentru cand o sa merite niste poze ca lumea;)

morpheusmaster 18-06-10 12:24

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3450021)
La impresie :lol: is la munci man :rolleyes2 si am vrut un pic de contrast de asta am cautat un catalog deschis la culoare :lol:

Haha! Exact aici doream sa te aduc si mi'a iesit (eu stiam k esti la munci)....uitati si voi ce face Alin al nostru in timpul programului :))...ieri monteaza plasme, azi colanteaza...luati exemplu!!!!

Congrats!!!

Ali_ump 18-06-10 12:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3450091)
Haha! Exact aici doream sa te aduc si mi'a iesit (eu stiam k esti la munci)....uitati si voi ce face Alin al nostru in timpul programului :))...ieri monteaza plasme, azi colanteaza...luati exemplu!!!!

Congrats!!!

Hey , asta e cand lucrezi in industrie:lol: part of the job!;) Imi place si n-as schimba pt nimic job-u asta!
Toata ziua cu masini piese si accesorii:dance:

Calin_CGM 18-06-10 14:06

cu lumina in bord si eu sunt adeptul stock-ului...dar cu folia de carbon chiar a iesit ceva frumos...bafta cu ea!

Ali_ump 18-06-10 14:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3450361)
cu lumina in bord si eu sunt adeptul stock-ului...dar cu folia de carbon chiar a iesit ceva frumos...bafta cu ea!

Mersi Calin , a fost ceva munca de chinez acolo la folie dar sunt multumit de rezultat!
La plasma o sa optez pentru o lumina alba cu fundal negru ziua , deci actuala plasma este provizorie :rolleyes2 si atasez poza cu ea ca sa vedeti cam ce am de gand. Scuze de calitate dar e singura disponibila...

Azi il asamblez la loc ...pun si inelele si voi face niste poze;)

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning