Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Creative256 29-05-10 13:14

Re: Machetele mele - radu_rs

Chiar vroiam sa iti zic sa faci niste poze cu toate Megane-urile. Sper sa nu te opresti aici , sa gasesti alte varinate si sa le adaugi la colectie :-D

radu_rs 29-05-10 13:36

Quote:

Originally Posted by Decodat (Post 3398938)
Superbe!;) Te opresti numai la astea 3, cate Meganuri sunt.;)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3399164)
Chiar vroiam sa iti zic sa faci niste poze cu toate Megane-urile. Sper sa nu te opresti aici , sa gasesti alte varinate si sa le adaugi la colectie :-D

Momentan ma opresc aici cu modelul Megane. Mai sunt modele de Megane dar difera culoarea si chiar nu are rost sa le cumpar. Cand va aparea noul model de Megane Sport o sa-l iau si dupa chiar ma opresc cu acest model.
Sunt multe machete premium (Autoart sau Kyosho, hw61) care merita luate. Urmatorul in lista este Porsche Carrera Gt Autoart. :evil_laug

steaua23 29-05-10 16:37

:evil_laug acum hai si cu porcele :D

CALIN 79 29-05-10 18:43

Bengoase rau Meganele tale, felicitari pentru ele.

andreigica 29-05-10 20:36

O macheta frumoasa pentru pretul sau,pare ok din poze pentru o macheta realizata de catre cei de la Norev!:D

radu_rs 30-05-10 23:19

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3399532)
:evil_laug acum hai si cu porcele :D

Vine si Porcele dar inca nici nu i-am facut poze ca n-am avut timp. :(
Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3399765)
Bengoase rau Meganele tale, felicitari pentru ele.

merci frumos Calin, ma bucur ca-ti plac.
Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3400050)
O macheta frumoasa pentru pretul sau,pare ok din poze pentru o macheta realizata de catre cei de la Norev!:D

Ma bucur ca-ti place Andrei, macheta este ok pt. pretul sau, si-a meritat banii pe deplin, merci.

radu_rs 02-06-10 15:15

17 Attachment(s)
Pt. azi o macheta absolut superba! N-am reusit sa-i fac poze afara deoarece la Brasov a tot plouat si vremea n-a fost asa cum ma asteptam pt. poze.

Pot spune de macheta ca este un model mai vechi a celor de la AUTOart, are dog legs si nu are geamuri laterale fata. Dar, DAR, compenseaza prin frumusete, este absolut superba macheta. So...:

PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart

Sper sa nu ma sanctioneze moderatorii ca am pus un nr. mai mare de poze dar macheta este frumoasa si merita.

DTH 02-06-10 15:25

Frumoasă :D me like it ....roşu la porsche dă un ton de eleganţă 8)

steaua23 02-06-10 17:27

In sfarsit :). E frumoasa foc. Are ea cateva lipsuri, dar ramane o machete de top.

2010 02-06-10 18:52

Bine ai zis absolut perfecta:!:

Racer21 02-06-10 20:57

Superba ! E unul din modelele Porsche care-mi place extrem de mult (alaturi de Carrera GT) Imi place mult cum a fost conceputa masina asta, la performante e ok, dar ca design imi place foarte mult, primul lucru care-mi sare in ochi sunt farurile, au o forma super, din pacate Porsche n-a mai pastrat stilul asta pe modelele maai noi si a revenit la farurile "rotunde".

Despre macheta, superba, pot zice ca imi place la toate capitolele, pe langa asta si culoarea e foarte frumoasa, se potriveste :-)

radu_bv 02-06-10 21:17

In sfarsit Radule:-P ai prezentat-o;) Este super meseriasa macheta. Imi place la maxim. Si ca detalii si ca model, e extraordinara. Pacar de geamurile fata,dar nu-i niciun bai ca nu are;)
E o macheta pe care nu as ezita nicio clipa sa o cumpar cand termin cu prioritatiile...stii tu care:-P
Poate luna viitoare ne mai bagam la una mica si te faci cu un Carrera GT;)

radu_rs 03-06-10 16:22

7 Attachment(s)
MDB, Steaua23, 2010, Racer21, Radu_bv, va multumesc pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va place acest model de Porsche, am fost destul de retinut in achizitionarea lui, am avut de ales si intre alte modele Porsche...ca sa fiu sincer si mie-mi place mai mult 996 decat 997, m-am lasat convins cu ambele machete pe masa. Dar, am pregatit pentru voi o mica comparatie intre:

Porsche 911 turbo (996) si Porsche 911 Carrera S (997)
ambele AUTOART

Creative256 03-06-10 16:36

Superbe! Sincer daca ar fi sa aleg intre ele (1:1, nu macheta ca de ar fi macheta ar fi simplu, amandoua :-P) nu as putea, una e sport una mai "eleganta" . Oricum, doua machete foarte bine facute, felicitari pentru ele dau bine in colectie.

steaua23 03-06-10 17:00

Are un design mai frumos 996 turbo, dar e si in versiunea cu bodykit mai agresiv. Oricum, din punctul meu de vedere e mai frumos si ca 997 turbo :)

ps: imi plac foarte mult pozele.

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning