Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

Skillzu 21-12-09 20:36

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

Albe facute sunt foarte putine.
Albe simple, " cazane " sau nu, sunt multe.

Galbene sunt foarte putine indiferent de cum o luati, mai ales coupe-uri.

Oricum ar fi discutia e inutila pentru ca masina nu e a voastra, e a lui si face ce vrea cu ea.

Marian_nebunu 22-12-09 09:39

Quote:

Originally Posted by dumitruDaniel (Post 2911815)
[IMG]https://img689.imageshack.us/img689/3...112009003x.jpg[/IMG]

nu e f rara culoarea,in rahova sunt vreo 3.cu tot cu a mea.

coupe /??
m tech ???? nu am vazut,la 4 usi am vazut si eu cam vreo 3-4 :D
dar un coupe galben dakar nu vezi la orice colt :D sunt "Rare" tre sa recunosti !

in orice caz alba nu o fac,mai bine neagra decat alba daca ar fi sa aleg :D nici nu ma gandesc la alb ! nu-mi plac masinile ALBE !SI ARRGINTII !

myky99 22-12-09 10:19

negru e cel mai frumos :peace::peace::peace:

RoByNeT 22-12-09 11:40

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2913422)
coupe /??
m tech ???? nu am vazut,la 4 usi am vazut si eu cam vreo 3-4 :D
dar un coupe galben dakar nu vezi la orice colt :D sunt "Rare" tre sa recunosti !

in orice caz alba nu o fac,mai bine neagra decat alba daca ar fi sa aleg :D nici nu ma gandesc la alb ! nu-mi plac masinile ALBE !SI ARRGINTII !

da`ti 2 palme ... cel putin pentru inca 3 luni :|

Marian_nebunu 22-12-09 13:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2913796)
da`ti 2 palme ... cel putin pentru inca 3 luni :|

prefer sa imi dau dupa cele 3 luni :X :D stii tu ce zic :D:D:D sa vezi ce palme am sa iti dau eu tie,si tu mie :)))

am pus o poza pt tine poza cu troleul :)))))0tio dedic tie si prietenei tale costin=)))))))

si poze cu bolidul meu dupa ce am avut o depresie uitandu-ma la el cum zace plin d jeg si zapada in fata blocului am dat o tura pana la spalatorie :)))la risc asa cu numere expi;)

miky tie stiu de ce iti place negru :D ca sa nu fie rosie sa o ciocnesti de PASTI olteanule :))))))))))))))

gelu_r 22-12-09 13:58

arata bine cu nasu ala ma.
si eu tre sa o spal , daca o vezi pe a mea , ne spalata de 3 saptamani pe vremea asta te ia capu :D
PS: Daca tu te risti eu ce sa mai zic :D

myky99 22-12-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2914132)

miky tie stiu de ce iti place negru :D ca sa nu fie rosie sa o ciocnesti de PASTI olteanule :))))))))))))))

da-te dracu' de simpatic .da-ti 2 palme ...:))...poate pastele viitor :)) sa stii ca ar merge un imola red :)):)) >:D<:hug::punch::hug:

Marian_nebunu 22-12-09 14:06

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 2914166)
da-te dracu' de simpatic .da-ti 2 palme ...:))...poate pastele viitor :)) sa stii ca ar merge un imola red :)):)) >:D<:hug::punch::hug:

daca o vopsesc de paste rosie facem ca oltenii ne intalnim si le ciocnim =))))))))))))))))

:hug::punch::hug::hug::punch::hug:

bodyspeed 22-12-09 14:35

Tu ai spălat-o ca să ai ce murdări... :lol::lol:
Serios acum , că nu se vedea rău murdăria pe verdele tău, să vezi cānd o vopseşti galben..īţi faci abonament la spălătorie :lol:

Marian_nebunu 22-12-09 19:28

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2914228)
Tu ai spălat-o ca să ai ce murdări... :lol::lol:
Serios acum , că nu se vedea rău murdăria pe verdele tău, să vezi cānd o vopseşti galben..īţi faci abonament la spălătorie :lol:

ba fratele meu te contrazic, se vede orice pata pe masina,orice :(

BAU_DRIFT 23-12-09 08:41

Hai sa vina primavara sa vedem ceva frumos.....

Marian_nebunu 23-12-09 13:25

Quote:

Originally Posted by BAU_DRIFT (Post 2916041)
Hai sa vina primavara sa vedem ceva frumos.....

o fac tot verdele asta :D:D:D:D m-am razgandit :D:D:D o las :) e frumos boston grun :D ma complic prea mult cu vopsitul :D si vreau sa ii fac aripile p spate cu tabla,sa le maresc putin ca am surprize cu "j"uri multe la primavara:D dar sa vedem ce si cum !:D oricum aripile spate ,capota,bara fata,si plafonul trebuiesc vopsite,sunt zgariate rau :(

oricum primul lucru cum se usuca pe jos :D scot catalizatorul :D !,dupa o inmatriculez:D si dupa:D tragem vopseaua :D vreau sa arate bine de tot !:D

D o n n 23-12-09 13:50

Intai scoti catalizatorul si dupaia inmatriculare?;)))) ai facut RAR`ul? sa lasi culoarea asta ca e frumoasa,dar sa o faci cu grija si rabdare sa iasa bine

gelu_r 23-12-09 14:07

eu zic sa ii schimbi si culoarea daca tot o faci , ce mai ai , usile si aripile fata ...

o desfaci frumos , muncesti cu mana ta la ea si o sa iasa cel mai bine...

Rosie sau albastra laguna seca ca nu am vazut decat una sau 2 laguna seca..

Marian_nebunu 23-12-09 14:23

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 2916728)
eu zic sa ii schimbi si culoarea daca tot o faci , ce mai ai , usile si aripile fata ...

o desfaci frumos , muncesti cu mana ta la ea si o sa iasa cel mai bine...

Rosie sau albastra laguna seca ca nu am vazut decat una sau 2 laguna seca..

laguna seca are dodo in nici un caz :(
o fac galben dakar :D dar ma costa mai mult;)cu vreo 200 d euro :) pana mea tre sa dea 3 uscari in cuptor vopsitorul ;) adik da 6 milioane numai la cuptor

am sa vad ce fac;) oricum vreau sa o vopsesc toata:D indiferent ! :) iar la rar am fost a trecut rarul a iesit euro 2 ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning