![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Albe facute sunt foarte putine.
Albe simple, " cazane " sau nu, sunt multe. Galbene sunt foarte putine indiferent de cum o luati, mai ales coupe-uri. Oricum ar fi discutia e inutila pentru ca masina nu e a voastra, e a lui si face ce vrea cu ea. |
Quote:
coupe /?? m tech ???? nu am vazut,la 4 usi am vazut si eu cam vreo 3-4 :D dar un coupe galben dakar nu vezi la orice colt :D sunt "Rare" tre sa recunosti ! in orice caz alba nu o fac,mai bine neagra decat alba daca ar fi sa aleg :D nici nu ma gandesc la alb ! nu-mi plac masinile ALBE !SI ARRGINTII ! |
negru e cel mai frumos :peace::peace::peace:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
am pus o poza pt tine poza cu troleul :)))))0tio dedic tie si prietenei tale costin=))))))) si poze cu bolidul meu dupa ce am avut o depresie uitandu-ma la el cum zace plin d jeg si zapada in fata blocului am dat o tura pana la spalatorie :)))la risc asa cu numere expi;) miky tie stiu de ce iti place negru :D ca sa nu fie rosie sa o ciocnesti de PASTI olteanule :)))))))))))))) |
arata bine cu nasu ala ma.
si eu tre sa o spal , daca o vezi pe a mea , ne spalata de 3 saptamani pe vremea asta te ia capu :D PS: Daca tu te risti eu ce sa mai zic :D |
Quote:
|
Quote:
:hug::punch::hug::hug::punch::hug: |
Tu ai spălat-o ca să ai ce murdări... :lol::lol:
Serios acum , că nu se vedea rău murdăria pe verdele tău, să vezi cānd o vopseşti galben..īţi faci abonament la spălătorie :lol: |
Quote:
|
Hai sa vina primavara sa vedem ceva frumos.....
|
Quote:
oricum primul lucru cum se usuca pe jos :D scot catalizatorul :D !,dupa o inmatriculez:D si dupa:D tragem vopseaua :D vreau sa arate bine de tot !:D |
Intai scoti catalizatorul si dupaia inmatriculare?;)))) ai facut RAR`ul? sa lasi culoarea asta ca e frumoasa,dar sa o faci cu grija si rabdare sa iasa bine
|
eu zic sa ii schimbi si culoarea daca tot o faci , ce mai ai , usile si aripile fata ...
o desfaci frumos , muncesti cu mana ta la ea si o sa iasa cel mai bine... Rosie sau albastra laguna seca ca nu am vazut decat una sau 2 laguna seca.. |
Quote:
o fac galben dakar :D dar ma costa mai mult;)cu vreo 200 d euro :) pana mea tre sa dea 3 uscari in cuptor vopsitorul ;) adik da 6 milioane numai la cuptor am sa vad ce fac;) oricum vreau sa o vopsesc toata:D indiferent ! :) iar la rar am fost a trecut rarul a iesit euro 2 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning