![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
Multumesc baieti.. trebuie sa recunosc ca a fost ceva de munca.. nu am reusit sa le dau astazi lac pt ca trebuie sa caut un loc mai calduros pt a efectua aceasta operatiune:D
|
4 Attachment(s)
Trimurile au fost lacuite si astazi am apucat sa le montez pe cele din fata.. cele de pe usi le voi monta maine sau poimaine deoarece am vopsit si manerele (negru lucios) si trebuie sa le dau si lor un strat de lac..
Pun cateva poze cu trimurile montate si lacuite:oops: |
Au iesit foarte bine ornamentele. Daca nu citeam, n-aveam idee ca-s de alu. Vreau sa te intreb, ce consum ai in oras? Si in afara, acum iarna. Mersi.;)
|
Multumesc. Cand aveam jante pe 15 iarna aveam un 10-11% in oras (tot distante scurte) iar vara un 8-9% iar acum cu jante pe 17 undeva la 9% vara si 12% iarna. Tu cum stai cu el?
|
bine lucrat boss
ma bucur ca ai grija de audisor:)...eu ce as zice ca si parere personala ca era mai bine daca lasai fara lac(desi ineleg ca ai dat pentru protectie)nu de alta dar ea arata bine si luceste frumos dar restul bordului ii mat... dar pana la urma eu zic ca era mai ok daca le colantai cu folie de carbon... oricum frumos lucrat si spor in continuare |
mersi soosy.. daca le lasam fara lac de fiecare data cand puneam degetul pe ele ramanea amprenta si trebuia frecat mult ca sa o indepartez.. si lacul le da si un luciu frumos.. am ales sa le fac din aluminiu pentru contrast:D
|
lac mat?????
|
Nu este lac mat dat pe ele din ce se vede.Au iesit chiar foarte bine:)
|
3 Attachment(s)
In cele din urma am terminat si am montat totul la loc.. am reusit sa fac doar 3 poze sa va faceti o idee pana maine cand voi spala masina si voi mai face un set:D
Lacul este normal:-) Manerele si consola centrala le-am vopsit negru lucios:D |
Quote:
|
multumesc.. tot ma gandesc la un alt volan dar chiar nu stiu ce sa fac.. la un moment dat am avut unul s-line in 3 spite dar problema e ca nu se potriveste la butuc si trebuie facute modificari. Poate ca la un moment dat am sa pun si alt volan daca gasesc ceva sa se potriveasca:D
|
14 Attachment(s)
Poze cu interiorul:D
|
foarte misto da :peace:
|
Bravo! A iesit foarte bine a schimbat interiorul;)
|
interiorul esto foarte curat :shock: imi place cum dau "plasticele" astea noi ... super tare frate ..Bafta in continuare cu masina ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning